{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ok τώρα που το τελειωσα θα συμφωνήσω ότι το story ήταν λίγο περίεργο...η αλήθεια είναι ότι γενικά το story το MGS είναι πολύπλοκο και δύσκολα το ακολουθείς 100%, το μεγαλύτερο λάθος για μένα είναι το Chapter 2 και άσε που νόμιζα ότι έχει 50 main missions....το mission 46 είναι απλά για γέλια....βασικά πρώτη φορα σε MGS που ειλικρινά δεν κατάλαβα πολλά πράγματα αλλα και δεν με νοιάζει να μάθω...από gameplay δεν το συζητάω απλά καταπληκτικό αλλα πολύ γιαπονιζιλα αυτή την φορα και με κούρασε λίγο. Το μονο που ήθελα να δείξει και δεν, είναι λίγο Solid πιτσιρικα...
liakjim Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Οκ, την έβγαλα την π@υτάνα στην #40 αποστολή. Πρέπει να είναι ότι πιο δύσκολο και εθιστικό έχω παίξει ever . Το Chapter 2 όντως μεγάλη πατάτα, που παίζεις ξανά αποστολές από το 1 με απλά μεγαλύτερη δυκολία. Μου χάρισε βέβαια την απόλαυση της #40. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Πολύ απλά αφού τέλειωνες θα έπρεπε να σου δινόταν η επιλογή να τις παίξεις όλες σε οποιαδήποτε δυσκολία θες χωρίς να στις παρουσιάζουν σαν "main missions" ffs...εγώ έτσι την πάτησα και έτρεξα το main story νομίζοντας ότι έχει 50...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δεν το εχω παιξει το παιχνιδι,αλλα θα το κανω οταν πεσει λιγο η τιμη του.Το θεμα ειναι οτι ακουω απο ολλους οτι το στορυ ειναι κακο ,μετριο κτλ αλλα εχετε παιξει 50-80 ωρες κτλ.Πως γινεται αυτο,τοσο καλο gameplay εχει που δεν σε κουραζει να το παιζεις 80 ωρες ενω δεν εχει στορυ?
Heatspreader Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δεν το εχω παιξει το παιχνιδι,αλλα θα το κανω οταν πεσει λιγο η τιμη του.Το θεμα ειναι οτι ακουω απο ολλους οτι το στορυ ειναι κακο ,μετριο κτλ αλλα εχετε παιξει 50-80 ωρες κτλ.Πως γινεται αυτο,τοσο καλο gameplay εχει που δεν σε κουραζει να το παιζεις 80 ωρες ενω δεν εχει στορυ? Το έχω παρατήσει εδώ και 3-4 μέρες. Είναι κάπως εθιστικό το να φαρμάρεις. Πολλά στοιχεία RPG γενικά. Δεν έχω κολλήσει πάντως... Είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο.
omghi2u Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Είναι αρκετά επαναλαμβανόμενο. Συμφωνώ... δεν περιμενα απο MGS παιχνίδι τέτοια και τόση επαναληψη... 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Συμφωνώ για επανάληψη αλλα προσωπικά ποτε δεν βαρέθηκα γιατί ποτε δεν έπαιζα με τον ίδιο τρόπο, πιο πολύ το micro management με κούρασε παρα αυτό.Τώρα επειδή έχει τόσο καλο gameplay το story παίρνει δεύτερη μοίρα, και κανένας δεν χαρακτήρισε κακό η μέτριο το story αλλα ρηχό και ατέλειωτο, άμα το σταματούσαν στο chapter 1 εγώ πάντως θα ήμουν ικανοποιημένος από αυτό. Ενα δεύτερο playthrough κάνοντας τα όλα πουτάνα θα τον κάνω! Βασικά πιο open-world game δεν γίνετε βαρετό guys? Δεν υπάρχει. (εκτος από W3 φυσικά).
Metaksas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 μολις το παραγγειλα απο eshop, για steam δεν ειναι ο κωδικος?
Fulgore Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Ναι http://www.e-shop.gr/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-p-PCG.02898 Δεν πιστευω να αφησες εσυ το σχολιο
Metaksas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 οχι ακομα δν επαιξα για να σχολιασω μονο το GZ εχω και ευελπιστώ αυριο το TPP.
shadowlike Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Στο 20% καλό είναι. Αλλάα, μετά το witcher 3 τα γραφικά του μου κάθοντε λίγο στο λαιμό. Mgs4 σε open world φαση αντε με καλύτερους φωτισμους. Μερικά δε assets είναι τοσο επαναλαμβανόμενα στο ιδιο οπτικο πεδιο κιολας που φτανεις να μιλάς για προχειροδουλεια.
Heatspreader Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Στο 20% καλό είναι. Αλλάα, μετά το witcher 3 τα γραφικά του μου κάθοντε λίγο στο λαιμό. Mgs4 σε open world φαση αντε με καλύτερους φωτισμους. Μερικά δε assets είναι τοσο επαναλαμβανόμενα στο ιδιο οπτικο πεδιο κιολας που φτανεις να μιλάς για προχειροδουλεια. Είναι φοβερό το πως αντιλαμβάνεται κάποιος τα γραφικά. Συμφωνώ... δεν περιμενα απο MGS παιχνίδι τέτοια και τόση επαναληψη... Το έλεγα με ένα φιλαράκι τώρα. Μου λέει "Ναι ρε συ, εγώ γουστάρω Resident Evil, έπαυλη και τέτοια". Αυτό το πράγμα με το Open World ρε παιδί μου, δεν μπορώ να το καταλάβω.
BigBOSS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Στο 20% καλό είναι. Αλλάα, μετά το witcher 3 τα γραφικά του μου κάθοντε λίγο στο λαιμό. Mgs4 σε open world φαση αντε με καλύτερους φωτισμους. Μερικά δε assets είναι τοσο επαναλαμβανόμενα στο ιδιο οπτικο πεδιο κιολας που φτανεις να μιλάς για προχειροδουλεια. οχι καμια σχέση τα γραφικά του με του MGS4, ειναι πολύ καλύτερα, επίσης τα animation του Witcher 3 σου κάθονται λιγο στο λαιμό αφού έχεις παιξει MGSV ενώ το αντίστροφο για τα γραφικά δεν θα το έλεγα για ένα παιχνίδι που έχει όμορφα open world γραφικά χωρίς πολλά φρου φρου και άσκοπα αρώματα και τρέχει απροβλημάτιστα 60fps. H τέλεια ισορροπια. το παιχνίδι το προχωράω, ειναι καταπληκτικο και τεράστιο σε περιεχόμενο, εάν μάλιστα μπεις στο νόημα και μαθεις απ εξω και ανακατωτα τις τεχνικές του Big Boss γίνεσαι ατρόμητος κομμάντο (απο GZ) https://www.youtube.com/watch?v=DiAZ2MaTtmM τα αγρια ζώα που πιάνει ο Big Boss χρησιμεύουν σε κάτι; 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 τα αγρια ζώα που πιάνει ο Big Boss χρησιμεύουν σε κάτι; Ναι αν προσεχες στην αρχη οταν εξηγει ο Ocelot λεει οτι υπηρχε οδηγια απο τα Ηνωμενα εθνη,αν μπορεις να σωζεις την πανιδα απο πολεμικο εδαφος. Σε βαθος χρονου αν σωσεις αρκετα ειδη, φτιαχνει μια αυτοσυντηρουμενη πλατφορμα απο μονο του για αυτα. Κερδιζεις και GMP κανοντας τα extract.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Ναι αν προσεχες στην αρχη οταν εξηγει ο Ocelot λεει οτι υπηρχε οδηγια απο τα Ηνωμενα εθνη,αν μπορεις να σωζεις την πανιδα απο πολεμικο εδαφος. Σε βαθος χρονου αν σωσεις αρκετα ειδη, φτιαχνει μια αυτοσυντηρουμενη πλατφορμα απο μονο του για αυτα. Κερδιζεις και GMP κανοντας τα extract. + και μπορείς να πας τα δεις έτσι λίγο να ξεχαστείς οχι καμια σχέση τα γραφικά του με του MGS4, ειναι πολύ καλύτερα, επίσης τα animation του Witcher 3 σου κάθονται λιγο στο λαιμό αφού έχεις παιξει MGSV ενώ το αντίστροφο για τα γραφικά δεν θα το έλεγα για ένα παιχνίδι που έχει όμορφα open world γραφικά χωρίς πολλά φρου φρου και άσκοπα αρώματα και τρέχει απροβλημάτιστα 60fps. H τέλεια ισορροπια. το παιχνίδι το προχωράω, ειναι καταπληκτικο και τεράστιο σε περιεχόμενο, εάν μάλιστα μπεις στο νόημα και μαθεις απ εξω και ανακατωτα τις τεχνικές του Big Boss γίνεσαι ατρόμητος κομμάντο (απο GZ) https://www.youtube.com/watch?v=DiAZ2MaTtmM τα αγρια ζώα που πιάνει ο Big Boss χρησιμεύουν σε κάτι; 300 ώρες σε 2 ώρες game?! απέξω το έχει μάθει ο τύπος. Από εκεί και πέρα συμφωνώ με BigBoss περί graphs και animation.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα