Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο μονος τρόπος είναι να μην αγοράσεις ποτε FOB ώστε να είσαι μονο με MB αλλα δυστυχώς το high end develop θα γίνει του αγίου ποτε...η βλακεία είναι ότι δέχεσαι επιθέσεις και offline..πάντως έχω ψειρίσει πολύ λαό και container :D τα placement άμα λες πάνε στην βάση και στήνονται αλλα δεν βλέπω να χρησιμοποιούνται σε επιθέσεις, ίσος αργότερα σου σκάει κόσμος στο MB?! Δεν έχω ιδέα αλλα τα κρατάω, μονο το precious metal πουλάω που χρειάζεται only for end tier equipment.

Δημοσ.

Ποιος έχει FOB's να έρθω να του τα σηκώσω όλα?! :D Ghost? :P

No, please. Δεν έχω όρεξη να κάνω επίθεση σε άλλους, ούτε με τρελαίνει το κομμάτι αυτό. Υπάρχει τρόπος να το disable; :P

αυτό πως γίνεται;;

Δημοσ.

Και κλασσικά πάλι στο pc thread τρωγόμαστε  για τα γραφικά :-D  .  Το ότι λείπει ολόκληρο  κεφάλαιο στο τέλος δεν πειράζει ε ;

Δημοσ.

Όπως είπα παραπάνω μονο άμα δεν αγοράσεις FOB όταν σου δοθεί η δυνατότητα μετά το mission 22 νομίζω.

αααα!!

ευχαριστώ για την πληροφορία!

Και κλασσικά πάλι στο pc thread τρωγόμαστε  για τα γραφικά :-D  .  Το ότι λείπει ολόκληρο  κεφάλαιο στο τέλος δεν πειράζει ε ;

λένε ότι υπάρχει ένας κατάσκοπος ingame που το έχει κλέψει και στο mission 28 αν σου ξεφύγει,τέλειωσε,δε θα το έχεις το κεφάλαιο αυτό..όσοι τον κάνουν capture θα χουν το κεφάλαιο να το παίξουν!

Δημοσ.

Και οχι μονο θα ελεγα εγω.....

Μολις το τελειωσα και παρολο που περασα σχεδον 80 ωρες με απιστευτο gameplay και ολα τα καλα που εχει να προσφερει το παιχνιδι, μπορω να πω πως απο ιστορια ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ απογοητευση,κατι που κατα την αποψη μου μονο οσοι εχουν υπαρξει μεγαλοι φανς της σειρας θα μπορεσουν να καταλαβουν πραγματικα γιατι...

Missing link της σειρας?Ουτε καν παιζαμε με τον αληθινο big boss.Που ειναι η υποτιθεμενη "πτωση" του?Πως ακριβως μετα την αποστολη 43 παμε στην τελευταια αποστολη The Truth?BTW υπαρχει στο yt αποστολη 51 ψαξτε την, δειχνει τι εγινε με τον Eli.Γιατι ο Ocelot εχει την προσωπικοτητα φυτου?Τοσα και τοσα που ειναι λαθος σε αυτο το παιχνιδι.Πηγαμε στο εντελως αλλο ακρο μετα το MGS4.Τι να πω.

Μισα chapters,chapters που λειπουν εντελως σε ενα μισοτελειωμενο παιχνιδι.

Gameplay τοσο εθιστικο που μπορω να το συγκρινω μονο με τα souls παιχνιδια αλλα απο ιστορια τιποτα.

Δημοσ.

Ναι ok το τράβηξαν και ότι κανεις replay τα same missions σε άλλη δυσκολία πριν τελειώσεις το game είναι γελοίο, κανονικά αφού το τέλειωνες να ξεκλείδωνες άλλες δυσκολίες, και ναι φαίνεται το chapter 2 τελείως unfinished, εγώ νόμιζα τελειωσε στο chapter 1, παρόλα αυτά έχουμε πει ότι η ιστορία του Big Boss είναι ψιλό αδιάφορη imho μπροστά στου Solid/Liquid οποτε...όσο για περί graphs και next gen ούτε συζήτηση χωράει γιατί μιλάμε για game που τρέχει στο PS3...nuff said.

p.s. επίσης δεν μου αρέσει που δεν έχει proper new game +, γιατί μιλάμε για metal gear οποτε το δεύτερο playthrough full combat on απαιτείται!

p.s.2. I challenge οποιονδήποτε να infiltrate το FOB μου, he is gonna have a bad day :D

Δημοσ.

όσο για περί graphs και next gen ούτε συζήτηση χωράει γιατί μιλάμε για game που τρέχει στο PS3...nuff said.

ειδες πως τρέχει στο ps3; το frame rate πολλές φορές πέφτει και στα 20 fps, επιπλέον η διαφορά μεταξύ της ps4 έκδοσης με αυτήν του ps3 ειναι η μέρα με τη νυχτα, προσωπικά τα έχω δει απο κοντά, τα βιντεο στο youtube λένε την μισή αλήθεια και ξεγελούν.

και Shadow of Mordor τρέχει σε ps3 αλλά τρέχει χάλια, μου θυμισες καμενους κονσολάδες που λένε πως το ps3 και xbox 360 τρέχουν το Crysis 3, που το τρέχουν πιο low απο τα low του pc με χάλια frame rate και ποιότητα εικόνας και αυτο το πράμα τους το πουλούσαν 50 και 60 ευρώ. :-D

επίσης για όσους αναρωτιούνται το fulton μπαλονι υπάρχει δεν ειναι κάτι φανταστικο.

https://en.wikipedia.org/wiki/Fulton_surface-to-air_recovery_system

ένα πράμα που δεν μου άρεσε είναι οι τίτλοι στην αρχή και το τέλος κάθε mission, αλλά μικρο το κακό καθώς τους τελευταίους μπορεις να τους παρακάμψεις.

η ιστορια μέχρι στιγμής μου φάνηκε αρκετά καλή και κατανοητή, τώρα κάποιους φανατικούς της σειράς απλώς του χαλασε το γεγονός που δεν ειναι σαν τα προηγούμενα Metal Gear, τουλάχιστον μέχρι το τέταρτο, που παιζεις βλέπεις cut scene μισης ώρας, παιζεις, βλέπεις 10 λεπτο cutscene, παιζεις βλέπεις 15 λεπτο cutscene κοκ. επιπλέον δεν άρεσε στους fans και η έλλειψη codec.

πρέπει να επισημανθει πως αν θέλει κάποιος καλυτερη εικόνα για την πλόκή του παιχνιδιού πρέπει απαραιτήτως να ακούει τις κασέτες.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι ok το τράβηξαν και ότι κανεις replay τα same missions σε άλλη δυσκολία πριν τελειώσεις το game είναι γελοίο, κανονικά αφού το τέλειωνες να ξεκλείδωνες άλλες δυσκολίες, και ναι φαίνεται το chapter 2 τελείως unfinished, εγώ νόμιζα τελειωσε στο chapter 1, παρόλα αυτά έχουμε πει ότι η ιστορία του Big Boss είναι ψιλό αδιάφορη imho μπροστά στου Solid/Liquid οποτε...όσο για περί graphs και next gen ούτε συζήτηση χωράει γιατί μιλάμε για game που τρέχει στο PS3...nuff said.

Δεν ξερω ποιοι ειστε εσεις που το ειπατε αυτο και απο που ακριβως βγαινει αυτο που λες αλλα εγω προσωπικα περιμενα πως και πως αυτο το παιχνιδι που το διαφημιζαν σαν το Missing link της σειρας και τελικα πηραμε αυτο που πηραμε.

Για τα γραφικα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, μου φανηκαν αψογα.

Δημοσ.

Ξαναλέω ότι μιλάω για το story σαν σύνολο από games, τώρα άμα εσύ προτιμάς το story του Venom καλός οποτε λογικό να σε ενοχλεί που δεν απάντησαν τα ερωτήματα που είχες ώστε να κλείσει το story, ενώ εμενα μου είναι αδιάφορο ειδικά όταν ξέρουμε το story σε γενικές γραμμές από τα προηγούμενα. Ευτυχώς ευτυχώς δεν μιλάει πολύ...ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω ότι δεν είναι ο Hayter.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχει σημασια ποιο στορυ προτιμώ. ολη η ιστορία ειναι μια και το παιχνίδι αποτυγχάνει να δωσει αυτα που υπόσχοταν.

Σαν ιστορία δεν με πειραξε αυτά που γινανε αλλα αυτα που δεν γινανε και κυρίως αυτα που κοπηκαν λογω της κατάστασης στην κοναμι ή/και την κακη διαχείριση του μπατζετ/χρονου του παιχνιδιού.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν εχει σημασια ποιο στορυ προτιμώ. ολη η ιστορία ειναι μια και το παιχνίδι αποτυγχάνει να δωσει αυτα που υπόσχοταν.

Σαν ιστορία δεν με πειραξε αυτά που γινανε αλλα αυτα που δεν γινανε και κυρίως αυτα που κοπηκαν λογω της κατάστασης στην κοναμι ή/και την κακη διαχείριση του μπατζετ/χρονου του παιχνιδιού.

Πολυ φοβαμαι οτι ισως το κανανε και λογω του Multiplayer,αν και στο Pc απο οτι ακουω θα αργησουμε αρκετα να παιξουμε multiplayer.

Δημοσ.

To "Multiplayer" με το  FOB είναι άπλα αχαρακτηριστο το κλείνεις να μην σου χαλαει και το single campaign. Αν θέλανε ας δίνανε το online κομμάτι απο το MGS4 guns of patriots που στην ευρωπη δεν προλάβαμε να το δούμε και ας τελειώνανε το ρημαδο campaign οπως το ήθελε και το είχε οραματιστεί  ο Kojima. Μη μας λενε ότι δεν προλάβαιναν το main game campaign για να τελειωσουν το "multiplayer" αφου σχολασαν ολο το team Kojima. Αυτό το online shop μαζί με τα FoB που σου πουλάνε ειναι τσόντα από mobile games .

Δημοσ.

Πολυ φοβαμαι οτι ισως το κανανε και λογω του Multiplayer,αν και στο Pc απο οτι ακουω θα αργησουμε αρκετα να παιξουμε multiplayer.

Το multi-player το ανέλαβε η κοναμι LA και οχι η Kojima productions οποτε δεν ισχυει αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...