Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από τον Kojima. Όχι σαν κάτι άλλους που παρουσιάζουν γραφικά και φανφάρες στις εκθέσεις και στην τελική έκδοση αλλά και στα επερχόμενα patches πέφτει τρελό downgrade...

• Like 1
Δημοσ.

Όχι μόνο δεν έγινε downgrade, αλλά είναι και καλύτερο στην τελική του μορφή, έτσι όπως θα έπρεπε να είναι όλα τα παιχνίδια.

Αυτο ακριβως. Παλι καλα που ειδαμε MGS απο ΑΑΑ παιχνιδια και Mad Max για φετος σαν καλα optimized παιχνιδια,σε σχεση με το χαος και λες οτι υπαρχει ακομα φως στο τουνελ(βεβαια και με το witcher 3 δεν εχω προσωπικο θεμα με το τελικο αποτελεσμα στο Pc).

Δημοσ.

Aν το refund στο steam ειχε βγει πριν την κυκλοφορια παιχνιδωιν σαν το   Batman θα ηταν στην ιδια κατασταση με τα mad max και MGS5  οταν κυκλοφορησε αντι για αυτο το χαλι.  Εβαλαν μυαλο επιτελους επειδη τωρα πια ξερουν οτι πλεον οτι παιχνδιι βγαινει προβληματικο ο κοσμος το επιστρεφει με refunds.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως. Παλι καλα που ειδαμε MGS απο ΑΑΑ παιχνιδια και Mad Max για φετος σαν καλα optimized παιχνιδια,σε σχεση με το χαος και λες οτι υπαρχει ακομα φως στο τουνελ(βεβαια και με το witcher 3 δεν εχω προσωπικο θεμα με το τελικο αποτελεσμα στο Pc).

απο τις προσφατες μεγάλες παραγωγές, των τελευταίων μηνών, και το GTAV έχει υποδειγματικο optimization.

• Like 3
Δημοσ.

Πριν λίγα επεισόδια ήμουν έτοιμος να γράψω Post για να γκρινιάξω. Μετά κάτι συνέβη και προχώρησε η ιστορία και με ζέστανε πάλι.
Δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει αυτό που γίνεται με την όλη διαδικασία που θυμίζει Far Cry, αλλά ούτε ότι δεν μου αρέσει. Το ότι μαζεύεις αντικείμενα είναι κάπως εθιστικό μπορώ να πω. Ξεφεύγει αρκετά από τα προηγούμενα Metal Gear.
Γνώμη δεν μπορώ να πω ακόμα γι' αυτήν την αλλαγή. Προς θετική πηγαίνω πάντως. Απλά θέλω να δω πως θα εξελιχθεί.

Υ.Γ.: Το παιχνίδι είναι από τα λίγα Next Gen που το καταλαβαίνεις.

post-115429-0-33255500-1443411076_thumb.jpg

post-115429-0-57105500-1443411079_thumb.jpg

Δημοσ.

"Next Gen" με την καμια, τα graphs είναι ok αλλα τίποτα ιδιαίτερο, από gameplay πάντα έτσι ήταν τα MGS. Εχω παίξει όλα τα προηγούμενα και δεν μου φαίνεται περίεργο αφού ξέρω ότι έτσι λειτουργούν τα open world, απορώ γιατί σου έκανε εντύπωση, και τέλος όχι δεν ξεφεύγει από MGS απλά και πάλυ σου φαίνεται έτσι λόγο του open world element.

p.s. την επομενη φορα shoot quiet in the face! :D

• Like 1
Δημοσ.

αν λάβουμε υποψην πως ειναι open world τα γραφικά ειναι εξαιρετικά και το παιχνιδι πάει αέρα, δεν έχει να ζηλεψει κάτι.

επισης τα animations του κυριολεκτικά ρεζιλεύουν παιχνίδια σαν το Witcher 3 (το αδύναμο σημειο του), πχ το animation του αλογου ή το animation του Boss που ειναι κλασεις ανώτερο απο του Geralt.

γενικά το παιχνίδι φαίνεται πως ειναι πολύ δουλεμένο και απροβλημάτιστο.

• Like 1
Δημοσ.

Τι ακριβως ειναι το next gen στα γραφικα του MGS απο τεχνικης αποψης; 

Το οτι εχει SSAO αντι για HBAO για contact shadows;

Το shadow overall quality που παροτι εχει αρκετα dynamic lights και καλυτερη αναλυση στις σκιασεις και στο φιλτραρισμα, βλεποντας τα limited reflections ακομη και στα πιο υψηλα settings μενεις ανικανοποιητος;

Το κακιστης ποιοτητας post processed AA που αφηνει τιγκα aliasing σε πολλα σημεια και ειναι τιγκα στη θολουρα ως ειθισται;

Tα textures που χωρις ομως μεγαλη αναλυση στα PC και advanced texture filtering δειχνουν απλα ανεκτα οπως και η ποιοτητα τους οσο μεγαλωνει η αποσταση;

Aυτο το παιχνιδι ισως θα μπορουσε να χαρακτηριστει next gen για τις κονσολες ΑΝ ειχαν την ιδια εκδοση με το PC που δεν εχουν. Ακομη και για τις κονσολες θα βγουν πολυ καλυτερα αν και υπαρχουν ΗΔΗ καλυτερα. Λεγε με πρωτιστως Order 1886 και Driveclub και ακολουθει η παιχνιδαρα το Uncharted 4 και ενα σωρο αλλοι πραγματικα next gen τιτλοι σε γραφικα. Για το PC ομως αυτο δεν ειναι next gen, ουτε καν. Ειναι ενα παρα πολυ καλα optimized παιχνιδι με ωραια γραφικουλια και μπραβο τους για αυτο, αλλα μεχρι εκει.

Και φυσικα καμια συγκριση αμεση δεν μπορει να γινει με τα γραφικα του W3. Aυτα ειναι next gen γραφικα για open world.

• Like 1
Δημοσ.

σιγά πολύ φορά πήρες σταμάτα λιγο, πωπωπω :-D

Kαταρχήν εγώ δεν είπα οτι έχει τα κορυφαία γραφικά, δεν είναι στην κορυφή και όλοι οι άλλοι απο κάτω, είπα ότι έχει εξαιρετικά γραφικά δεδομένου της open world φύσης και του animation, και προσωπικά πιστεύω πως έχει απο τα καλύτερα γραφικά για open world μαζί με άλλα σαν το GTAV ή το Witcher 3, τέλος. Eιδικά οι κάτοχοι κονσολων πρέπει να εντυπωσιάστηκαν μια φορά παραπάνω λογω 60fps σε open world παιχνίδι.

Τις τεχνικές λεπτομέρειες που αναφέρεις δεν τις σκέφτομαι καν οταν παιζω και απολαμβάνω το παιχνίδι, το οποίο ειναι πανέμορφο, απεικονιζει σωστά τις ερήμους του Αφγανιστάν, τρέχει αέρα με εξαιρετικο animation και controls βούτυρο. Επισης εντυπωσιάστηκα απο το μέγεθος που μπορει να αποκτήσει η motherbase και απο το σχεδιασμό της.

Ναι δεν έχει κορυφαία γραφικά όπως το θέτεις εσύ και καλύτερα ισως γιατι παιχνίδια με κορυφαία γραφικά κυμαίνονται μεταξύ του μετρίου και της σαβούρας, όπως το 30fps Driveclub (που δεν θεωρώ οτι εχει κορυφαία γραφικά, το Projekt Cars στο pc το κανει ρεζίλι) ή το Order με το autopilot corridor gameplay και τα μαύρα κενά πάνω κάτω. Να σου αναφερω αλλα;

To Witcher 3 μιας που το ανέφερες ειναι "last gen" ως προς τα animation και την AI συγκριτικά με το Phantom Pain, επισης τα μοντέλα του PP δεν έχουν τιποτα να ζηλέψουν απο αυτά του Witcher 3, κατά τ'αλλα το Phantom Pain ποτε δεν ειπε πως θα έχει έναν κοσμο σαν αυτο του Witcher 3, οποτε μη συγκρινουμε παιχνιδια που τα γραφικά τους έχουν αλλη στόχευση.

Δημοσ.

Εγω για τα γραφικα απαντησα οχι για το παιχνιδι στο συνολο του και περαιτερω aspects του, το οποιο καταλαβαινω οτι εντυπωσιαζει παρα πολυ μεγαλο gaming κοινο.

Το DC το εχω κραξει επανειλλημενα για το gameplay του οπως και το Order 1886 που πιο γραμμικο πεθαινεις, αλλα και παλι εγω για γραφικα μιλησα. Αυτα, ας μην φλονταρουμε αλλο το τοπικ τωρα, αλλωστε οπως εχω ξαναπει, παροτι τα γραφικα ΔΕΝ ειναι το δυνατο σημειο του παιχνιδιου επ'ουδενι, ΔΕΝ πρεπει να επικεντρωνομαστε σε αυτα σε ενα παιχνιδι σαν το MGS. Θα ηταν περα για περα αδικο.

Το μεγαλυτερο FPS ολων των εποχων κατ'εμε οπως και για πολυ κοσμο το HL2, οταν πρωτοβγηκε δεν εδρεπε δαφνες φοβερων γραφικων (δεν ειχε καν HDR αν θυμαμαι καλα προστεθηκε μετα στο Lost Coast), ειχε ομως τοσο καλα οσο χρειαζοντουσαν με τρομερο artwork και cast και φυσικα ηταν η επιτομη του scalability σε ολο το spectrum των καρτων γραφικων με την πληθωρα απο options που ειχε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...