Oroku Saki Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Βλεπω πως και σε αυτο το metal gear εχει περισσοτερα cutscene παρα gameplay. Μονο και μονο μετα απο 4 ωρες παιχνιδιου εχω παρακολουθησει πανω απο 1 ωρα cutsene. Οι 100 ωρεσ που λενε οτι θελει γιανα το τερμασεις main+side misions εννοουν 98 ωρες βιντεο και αντε το πολυ 5 ωρες gameplay? Ετσι ηταν και ολα τα προηγουμενα .
Fulgore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι δεν πας να γραψεις σε κανενα αλλο forum ρε συ Oroku,τι σου φταιμε εμεις και πρεπει να διαβαζουμε συνεχεια ολα τα κουλα που γραφεις?? 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ετσι ηταν και ολα τα προηγουμενα . Μόνο η εισαγωγή είναι τίγκα. Αλλιώς θα ήταν δωμάτιο - cinematic - δωμάτιο - cinematic, όπως τα προηγούμενα. + oι κασσέτες ακούγονται όποτε θες, όχι σαν τα codecs.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Βλεπω πως και σε αυτο το metal gear εχει περισσοτερα cutscene παρα gameplay. Μονο και μονο μετα απο 4 ωρες παιχνιδιου εχω παρακολουθησει πανω απο 1 ωρα cutsene. Οι 100 ωρεσ που λενε οτι θελει γιανα το τερμασεις main+side misions εννοουν 98 ωρες βιντεο και αντε το πολυ 5 ωρες gameplay? Ετσι ηταν και ολα τα προηγουμενα . πες steam να παίξουμε κανα coop
liakjim Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τι παιχνιδάρα είναι αυτή. SPOILER ALERT Είμαι στην 31η αποστολή και σκοτώνω (εύκολα δυστυχώς) το final boss.Α κρίμα λέω, το τερμάτισα. Και ξεκινά το chapter 2 !!!!!!!!!Ατέλειωτο!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν λέω bravo ρε Κόζιμα αλλα πόσες φορες δηλαδή θα μου το θυμίσεις ότι εσύ το έκανες?! Μήπως είναι το revenge του γιατί τον βγάλαν από το box art?! seriously wtf?!
Heatspreader Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Βλεπω πως και σε αυτο το metal gear εχει περισσοτερα cutscene παρα gameplay. Μονο και μονο μετα απο 4 ωρες παιχνιδιου εχω παρακολουθησει πανω απο 1 ωρα cutsene. Οι 100 ωρεσ που λενε οτι θελει γιανα το τερμασεις main+side misions εννοουν 98 ωρες βιντεο και αντε το πολυ 5 ωρες gameplay? Ετσι ηταν και ολα τα προηγουμενα . Ας ελπίσουμε πως θα έχει τόσα Cuscenes όσα και το Metal Gear 4.
JohnVani18 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Το 4 νομίζω παραείχε cutscenes, αλλά προσωπικά δεν με χάλασε καθόλου, το ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει. 16 ώρες στο πρώτο playthrough έχοντας δεί τα πάντα, 5μιση ώρες το δεύτερο κάνοντας skip οπου μπορούσα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Dont feed the troll ρε guys....προσπαθείτε να του δικαιολογήστε το game τώρα σοβαρά?! Anyways φόρτωσε κανένας το save από GZ? Πρέπει να το έχεις installed έτσι?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν νομίζω ότι το θέλει installed, αφού κάνεις upload το save από το GZ και μετά το κάνεις dl στο TPP. 1
Heatspreader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Dont feed the troll ρε guys....προσπαθείτε να του δικαιολογήστε το game τώρα σοβαρά?! Anyways φόρτωσε κανένας το save από GZ? Πρέπει να το έχεις installed έτσι? Το είχα στο Playstation 4 το GZ. Τελικά το παιχνίδι είναι από άλλον πλανήτη και δεν ενοχλεί καθόλου που το κάθε mission είναι ξεχωριστό επεισόδιο. Ναι, θα ήθελα να είναι σερί όπως τα παλιά, από την άλλη όμως πρόκειται γενικότερα για άλλη φιλοσοφία παιχνιδιού που παίρνεις πράγματα και "χτίζεις" την βάση σου, αναβαθμίζεις τα όπλα σου, κλπ. Έπος! Συνάντησα το πρώτο ας πούμε Boss!!!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Σίγουρα κρατάει περισσότερο το gameplay του από τα παλιότερα. Δηλαδή, παίζεις περισσότερο, παρά βλέπεις τα cutscenes.
D.Luffy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Βλεπω πως και σε αυτο το metal gear εχει περισσοτερα cutscene παρα gameplay. Μονο και μονο μετα απο 4 ωρες παιχνιδιου εχω παρακολουθησει πανω απο 1 ωρα cutsene. Οι 100 ωρεσ που λενε οτι θελει γιανα το τερμασεις main+side misions εννοουν 98 ωρες βιντεο και αντε το πολυ 5 ωρες gameplay? Ετσι ηταν και ολα τα προηγουμενα . Ορόκου μερικές φορές γράφεις κάτι και αναρωτιόμαστε μήπως τελικά σοβάρεψες και ήρθε η ώρα να σε πάρουμε κι εμείς στα σοβαρά. Γρήγορα όμως επιστρέφεις στον παλιό καλό εαυτό που γνωρίσαμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα