Oroku Saki Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το αγορσα και εγω. 40 ευρω απο public ενω το steam το πουλαει 50 ευρω. Οχι και τοσο κοροιδια η retail εκδοση τελκα!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Θα μπορούσε πάντως να μην ήταν σπατάλη πλαστικού το DVD με το 9 mb file. Ας ήταν μόνο το κλειδί. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Το αγορσα και εγω. 40 ευρω απο public ενω το steam το πουλαει 50 ευρω. Οχι και τοσο κοροιδια η retail εκδοση τελκα! Αγορασες παιχνιδι ρε Saki; Να ανοιξουμε καμια σαμπανια.. Ας μην ηταν το κλειδωμα βεβαια αλλα τεσπα, εδω αξιζει ενα μεγαλο EΠΙΤΕΛΟΥΣ!! 6
noFEARgr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 μιλησε μας για τα συναισθηματα που ειχες μολις κρατησες αγορασμενο παιχνιδι . ποση ωρα σου πηρε μεχρι να βγαλεις το cd απο την θηκη ; 1
Alex21121988 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Mεγάλες στιγμές σήμερα, όχι μόνο στο τόπικ αλλά και στο φόρουμ γενικά. Γεια σου ρε παίχτη Oroku. 6
dimyok Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ήδη έχει πέσει πολύ κράξιμο στην Konami για την retail έκδοση που απλά σε κοροϊδεύουν, υποτίθεται πληρώνεις πιο ακριβά retail για συλλεκτικούς λόγους και για να αποφύγεις το dl....so fuck them, έτσι κι αλλιώς πάει η Konami. Του χρόνου θα κατεβει το game ffs...ευκαιρία να παίξω ως evil prick στο ps μέχρι να κατεβει Είδα ότι το game έχει και karma αλλα δεν κατάλαβα ακριβώς τις επιπτώσεις πέρα του εμφανισιακού.. Μια χαρά τα είπες Ghost, Quiet δεν την παίρνω καθόλου μέχρι να βρω να τις φορέσω κάνα ρούχο χωρίς πλακα είναι απίστευτα βλακώδες και παιδικό από τα λίγα που μου την έχουν σπάσει μαζί με την μούφo φωνή του snake. d-dog ftw! Μια και ρωτας το Καρμα λειτουργει σαν bad rep... The Phantom Pain has a hidden 'karma' system that, over time, alters Venom Snake's appearance. Your Demon Level is determined by your play style, with negative actions—killing people, harming animals, developing nuclear weapons, generally being a jerk—earning you Demon Points, which increase the size of the shrapnel 'horn' on Snake's head." Αν τα κανεις ολα λαμπογιαλο σαν ραμπο χανεις σε mission rank .Για total stealth παιρνεις παντα το DDog μεχρι να βγει καμια CCat σε dlc . 1
Heatspreader Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Το πήρα προχθές στα 32€ από το Gamestation.Το παιχνίδι είναι φανταστικό. Τα γραφικά φοβερά, όλα τα πάντα!Big Boss το 1984, τι άλλο να θέλουμε; Με έχει φοβίσει κάτι.Το Demo (Ground Zeroes), είχε μία πίστα.Αυτό που έχω καταλάβει εδώ είναι πως πρόκειται για πολλές πίστες. Δεν έχει δηλαδή μία φυσική ροή, μία συνέχεια όπως τα προηγούμενα. Έχω παίξει περίπου 6 πίστες μέχρι στιγμής. Μάλιστα κάθε φορά πέφτουν τίτλοι τέλους. Κάποια στιγμή θα συνεχίσει το σενάριο;Αν όχι μιλάμε για τραγική αποτυχία.
liakjim Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 To main story αποτελείται από διαφορετικές πίστες / επεισόδια. To fail πού είναι? Μέχρι στιγμής τέλειο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Για μένα το fail είναι στα αρχικά credits κάθε story mission, γιατί στα guest starring σου λέει όλες τις εκπλήξεις του ποιος ή τι θα εμφανιστεί. Θα ήθελα να εμφανίζονταν αφού ξανακάναμε την αποστολή.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Για contextual/multiple cqc θέλει το πρώτο να τον πετάξεις κάτω η συνεχόμενα χτυπήματα?!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Πέταγμα κάτω αν δεν κάνω λάθος.Και μετά κλικ (ή mash ) σε κάθε "νέο χέρι" / prompt. 1
Fulgore Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Το αγορσα και εγω. 40 ευρω απο public ενω το steam το πουλαει 50 ευρω. Οχι και τοσο κοροιδια η retail εκδοση τελκα! Αμπα καθολου κοροιδια. Μαρεσει που εισαι και τοσο καιρο στο insomnia και ακομα δεν εχεις μαθει για τα κλειδαδικα http://www.allkeyshop.com/blog/buy-metal-gear-solid-5-the-phantom-pain-cd-key-compare-prices/(εγω πχ αγορασα το Mad Max απο Instant gaming με χρεωστικη καρτα αρα δεν υπαρχει δικαιολογια και ειναι ολα για steam) Ασε που ακομα και απο καταστημα μονο να μπορουσες http://www.skroutz.gr/s/7379834/Metal-Gear-Solid-V-The-Phantom-Pain-PC.htmlτοσα καταστηματα ηταν πιο φθηνα και εσυ αγορασες απο το ακριβοτερο
Heatspreader Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Για μένα το fail είναι στα αρχικά credits κάθε story mission, γιατί στα guest starring σου λέει όλες τις εκπλήξεις του ποιος ή τι θα εμφανιστεί. Θα ήθελα να εμφανίζονταν αφού ξανακάναμε την αποστολή. Είναι και καλά σαν επεισόδια. Σαν σειρά. To main story αποτελείται από διαφορετικές πίστες / επεισόδια. To fail πού είναι? Μέχρι στιγμής τέλειο. Δεν είναι Fail. Αν μέσα από τα επεισόδια συνεχίζεται η ιστορία, ok. Αν όμως όχι, είναι θέμα. Δεν έχω παίξει τόσο για να ξέρω.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι και καλά σαν επεισόδια. Σαν σειρά. Ξαναλέω όμως ότι όταν σου κάνει "guest starring" άτομα που δεν περιμένεις και μετά εμφανίζονται σαν "Πωπώ! Έκπληξη!", είναι spoiler, γιατί ξέρεις ότι θα εμφανιστούν.
Heatspreader Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Ισχύει.Την έχει δει Φώσκολος ο Kojima. Στον ρόλο του Δράκου, ο Χρήστος Πολίτης...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα