{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Έτσι διαβάζω απλά ρωτάω για σίγουρα γιατί σοβαρά δεν αξίζει, ούτε manual δεν έχει μέσα...anyways οποιος το πάρει plz let us know.
BigBOSS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Tο DVD με το 9 mb installer αρχείο δεν είναι; ουτε καν χρειάζεται να βάλεις το dvd, βάζεις το key στο steam.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ουτε καν χρειάζεται να βάλεις το dvd, βάζεις το key στο steam. Προφανώς, αλλά επειδή λέγαμε για DVD...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Nvm, το πήρε ένας φίλος και έτσι ακριβώς είναι, ούτε manual δεν έχει...το πήρα από steam. 1
liakjim Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιό buddy , να διαλέγω? Για αποδοτικούς λόγους όχι για να παίρνω μάτι... Μέχρι τώρα διαλέγω το άλογο γιατί βαριέμαι να τρέχω μεταξύ των σημείων / καλώ ελικόπτερο. Η Quiet είδα πως στην stealth προσέγγιση δεν προσφέρει κάτι, σωστά?
Fulgore Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ενταξυ εγω εριξα παραγγελια πιο πολυ γιατι οι τιμες πριν στα κλειδαδικα ηταν στα 45+ευρω ενω με το που βγηκε σε retail πεσανε 10ευρω..... http://www.allkeyshop.com/blog/buy-metal-gear-solid-5-the-phantom-pain-cd-key-compare-prices/ Αν ηταν εξαρχης τετοιες οι τιμες απο κλειδαδικο θα το επαιρνα να μην περιμενα τσαμπα. Επισης οπως και να το δεις δεν αξιζει απο το ''θειο'΄' να το παρεις λογω του Online. Παντως πανω κατω ετσι ηταν και το Dark Souls 2 Scholar of the first sin οταν το αγορασα κουτατο,1 δισκακι μεσα και ενα κωδικο για να το βαλεις στο Steam. Ειναι απο τους λογους που πολυ σωστα λεμε οτι τα περισσοτερα παιχνιδια εκτως μικρων περιπτωσεων(Witcher 3,GTA V,Warcraft,Starcraft,Diablo)δεν αξιζει να τα εχεις κουτατα τα παιχνιδια γιατι ειναι λες και νοικιαζεις ταινια απο video club τα κουτια και εσωτερικο. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ποιό buddy , να διαλέγω? Για αποδοτικούς λόγους όχι για να παίρνω μάτι... Μέχρι τώρα διαλέγω το άλογο γιατί βαριέμαι να τρέχω μεταξύ των σημείων / καλώ ελικόπτερο. Η Quiet είδα πως στην stealth προσέγγιση δεν προσφέρει κάτι, σωστά? (με bond, ώστε να έχεις και τις "διαταγές") D-Horse, όπως είπες, είναι για γρήγορη μετακίνηση εδώ κι εκεί. Επίσης μπορείς να το αφήσεις στην μέση του δρόμου και θα σταματήσει αμάξι / τανκ και θα περιμένει για λίγο ή χέσιμο οn command και γλυστράνε τα οχήματα στις κουράδες (δεν το εχω κάνει, αλλά είχαμε δει σε παλιότερα βίντεο. ). D-Dog (DD), μυρίζει (και μαρκάρει) κάθε εχθρό σε κάμποση απόσταση (δεν έχω μετρήσει, αλλά νομίζω στα 80 μ. περίπου; Έχω καιρό να τον διαλέξω), επίσης νάρκες, ζώα και φυτά. Χωρίς upgrade, από κοντινή απόσταση μπορείς να τον στείλεις να ορμήξει σε κάποιον και να τον απασχολήσει για λίγο (a la Shadow Dancer), με πιο μετά upgrades μπορεί να σκοτώσει / stun / αφήσει κάποιον σχεδόν ψόφιο, αν και το τελευταίο δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει για fulton, κλπ. γιατί δεν το έχω κάνει upgrade. Επίσης μπορεί να γαβγίζει για να φέρει κάποιον κοντά. Κοινώς short range. Καλό είναι πως οι εχθροί δεν τον χτυπάνε αν τον δουν μόνο του και δεν σε έχουν δει. Δεν είμαι σίγουρος για απλό alert status αλλά γενικά τον διώχνουν (εμ τι, περίεργο να δεις σκυλί με στολή και μαχαίρι σε θήκη; Όχι σε Αφγανιστάν / Αφρική. ) Quiet. Sniper girl next door. Αυτό που δεν είχα δει στην αρχή, είναι πως μπορείς να την στείλεις από τον χάρτη ή να κάνει scout (πάει στην περιοχή, κάνει έναν -ή παραπάνω; Μερικές φορές αργεί - κύκλο και σου δείχνει τι υπάρχει από εχθρούς -έξω από κτίρια και γενικά που τους είχε σε οπτική - και containers / guns / mortars, κλπ. για extraction. Mπορείς επίσης να της πεις να κάτσει σε κάποιο από τα (προεπιλεγμένα) σημεία για sniping. Ξεκινάει με kill on command, σε όποιον στοχεύει (όταν αρχίσει το τραγουδάκι της, έχει λοκάρει, αλλά καμιά φορά αργεί να πυροβολήσει). Βλέπεις και με το laser που κοιτάει. Πιο μετά, μπορείς να της πεις να στοχεύσει όποιον κοιτάς (αν έχει οπτική). Και η τελευταία διαταγή είναι το "Cover me", όπου χτυπάει όποιον βρει, αλλά priority όπου κοιτάς, το οποίο καμιά φορά την κάνει να μην διαλέγει μεταξύ 2 στόχων κοντά-κοντά. Μπορείς επίσης να της πεις cease fire (βολικό, γιατί όταν κλωτσήσεις κάποιον να σηκωθεί για interrogate, θα του ρίξει πάλι ). Στην αρχή γενικά, έχει απλό sniper rifle, οπότε καλύτερα για free roam / side missions αφού κάνει θόρυβο και σκοτώνει. Μετά μπορεί να πάρει με υπνωτικά βέλη, αλλά πάλι κάνει θόρυβο. Eμένα με βολεύει με σιγαστήρα (δεν τελειώνει) και υπνωτικά βέλη. Πολύ πιθανό αν ο εχθρός έχει κράνος να προλάβει να φωνάξει "Sniper!" πριν φάει την 2η βολή και να μπουν σε alert mode οι εχθροί, αλλά εκείνη κυνηγάνε μόνο. Αν χτυπηθεί, θα αλλάξει θέση μόνη της. Επίσης αλλάζει θέση μόνη της όταν της λες να σε καλύπτει για να σε βλέπει, αλλά καμιά φορά δεν πιάνει τόσο. Τέλος, αν σε κοιτάει και σε δει κάποιος και ! , τότε του φοράει headshot αυτόματα, αν δεν κάνω λάθος. tl;dr D-Horse: Μετακίνηση, σταμάτημα οχημάτων. D-Dog: Close range stealth / "radar". Mπες, κάνε την δουλειά σου, βγες. Quiet: Long range takedowns / cover. Για ξεκαθάρισμα ολόκληρης περιοχής, παίρνει λίγο, αλλά κάποια στιγμή θα κοιμηθούν όλοι (και fulton ). Το D-Walker δεν βλέπω να το χρησιμοποιώ, θέλω να έχω ζωντανά. Κάααααπως έτσι. Για όποια λάθη, παρακαλώ διορθώστε με. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ήδη έχει πέσει πολύ κράξιμο στην Konami για την retail έκδοση που απλά σε κοροϊδεύουν, υποτίθεται πληρώνεις πιο ακριβά retail για συλλεκτικούς λόγους και για να αποφύγεις το dl....so fuck them, έτσι κι αλλιώς πάει η Konami. Του χρόνου θα κατεβει το game ffs...ευκαιρία να παίξω ως evil prick στο ps μέχρι να κατεβει Είδα ότι το game έχει και karma αλλα δεν κατάλαβα ακριβώς τις επιπτώσεις πέρα του εμφανισιακού.. Μια χαρά τα είπες Ghost, Quiet δεν την παίρνω καθόλου μέχρι να βρω να τις φορέσω κάνα ρούχο χωρίς πλακα είναι απίστευτα βλακώδες και παιδικό από τα λίγα που μου την έχουν σπάσει μαζί με την μούφo φωνή του snake. d-dog ftw!
JohnVani18 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Υπάρχει λόγος που ντύνεται έτσι η Quiet. Όσο για τη retail, no comment.. Λές και θα τους έπεφτε ο κώλος αν έβγαζαν τη συλλεκτική και στο PC..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Πιο πολύ δικαιολογία το βρίσκω παρα λόγο...αν ήταν όντως δεν θα υπαρχαν τα αλλα outfits, anyways γούστα είναι αυτά ή μάλλον ότι είμαι 30+ χρονών.
JohnVani18 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Ούτε εμένα μου αρέσει που την παρουσιάζουν έτσι, αλλά τουλάχιστον πήγανε να το μπαλώσουν κάπως.. υγ : αν είναι να fapfap με τέτοια το έχουμε χαμένο! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 εχει και δικαιολογια που μοστραρει κωλο στα animation μέσα στο ελικόπτερο; δεν έχω παίξει απλά ρωτάω.
Fulgore Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Για οσους εχουν ομως δει αρκετα Anime,εχουμε συνηθισει σε γυναικες με ''προσοντα'' 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Θα προτιμήσω πιστό σκυλί over boobies anyday! τελικά το karma είναι τελείως εμφανισιακό...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Θα προτιμήσω πιστό σκυλί over boobies anyday! τελικά το karma είναι τελείως εμφανισιακό... Kinky. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα