Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ekτος απο public που βγαινει αυριο μηπως εχει βγει σε εκανεα αλλο μαγαζι η αυριο θα κυκλοφορησει ταυτοχρονα σε ολα? Για retail αγορα μιλαμε παντα οχι για παραγγελια μεσω internet.

Δημοσ.

Ekτος απο public που βγαινει αυριο μηπως εχει βγει σε εκανεα αλλο μαγαζι η αυριο θα κυκλοφορησει ταυτοχρονα σε ολα? Για retail αγορα μιλαμε παντα οχι για παραγγελια μεσω internet.

Μιλας για κυκλοφορια παιχνιδιου(αλλα και στην προηγουμενη σελιδα το αναφερεις)λες να μην το καταλαβαμε οτι εννοεις για Retail??http://www.skroutz.gr/s/7379834/Metal-Gear-Solid-V-The-Phantom-Pain-PC.html?from=adam_recent

• Moderators
Δημοσ.

Όσοι δεν like το "outfit" της Quiet υπάρχει αυτό που είναι σοβαρό, με είδε η κοπέλα μου να παίζω και νόμιζε ότι βλέπω hentai :D

468px-Xofoutfit.jpg

Ντυμένη Quiet;

heresy_by_thegreatberserker-d5johep.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Εμ, προφανώς και έχεις δώσει αφορμές στο παρελθόν!

:-( :-( :-( :-(

Όσοι δεν like το "outfit" της Quiet υπάρχει αυτό που είναι σοβαρό, με είδε η κοπέλα μου να παίζω και νόμιζε ότι βλέπω hentai :D

468px-Xofoutfit.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Μιλας για κυκλοφορια παιχνιδιου(αλλα και στην προηγουμενη σελιδα το αναφερεις)λες να μην το καταλαβαμε οτι εννοεις για Retail??

Μην τον παρεξηγείς. Σίγουρα είναι η πρώτη φορά που θα μπει σε μαγαζί να αγοράσει παιχνίδι και δεν ξέρει πως είναι η εμπειρία.  :-D

Δημοσ.

Εχω αγορασει δεκαδες παιχνιδια. Δεν ειαναι η πρωτη φορα. Επειδη εδω στη γειτονια μου εχουμε μονο public και Πλαισιο για αυτο ρωταγα. Αν δεν το βρω σημερα σε public θα γυρισω και ολη την Αθηνα αν χρειαστει μεχρι να το βρω

Δημοσ.

Είπα να πάω να δω για retail σήμερα γιατί δεν την παλεύω στο PS με το gamepad αλλα τζίφος μονο αθηνα, αύριο θες. Ξέρει κανεις τελικά άμα θα έχει dvd και manual μέσα?! Γιατί αλλιώς ανούσιο καλύτερα key online.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...