Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 σήμερα το στείλαν, αύριο θα παίξω κι εγώ, επιτέλους . Θα σου έρθει ο courier "Kept you waiting, huh?". 2
Oroku Saki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ekτος απο public που βγαινει αυριο μηπως εχει βγει σε εκανεα αλλο μαγαζι η αυριο θα κυκλοφορησει ταυτοχρονα σε ολα? Για retail αγορα μιλαμε παντα οχι για παραγγελια μεσω internet.
Fulgore Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ekτος απο public που βγαινει αυριο μηπως εχει βγει σε εκανεα αλλο μαγαζι η αυριο θα κυκλοφορησει ταυτοχρονα σε ολα? Για retail αγορα μιλαμε παντα οχι για παραγγελια μεσω internet. Μιλας για κυκλοφορια παιχνιδιου(αλλα και στην προηγουμενη σελιδα το αναφερεις)λες να μην το καταλαβαμε οτι εννοεις για Retail??http://www.skroutz.gr/s/7379834/Metal-Gear-Solid-V-The-Phantom-Pain-PC.html?from=adam_recent
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Όσοι δεν like το "outfit" της Quiet υπάρχει αυτό που είναι σοβαρό, με είδε η κοπέλα μου να παίζω και νόμιζε ότι βλέπω hentai 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Όσοι δεν like το "outfit" της Quiet υπάρχει αυτό που είναι σοβαρό, με είδε η κοπέλα μου να παίζω και νόμιζε ότι βλέπω hentai Ντυμένη Quiet; 2
seithan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Εμ, προφανώς και έχεις δώσει αφορμές στο παρελθόν! :-( :-( Όσοι δεν like το "outfit" της Quiet υπάρχει αυτό που είναι σοβαρό, με είδε η κοπέλα μου να παίζω και νόμιζε ότι βλέπω hentai 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Κοίτα, δεν κάνει "περίεργα" κόλπα με το sniper rifle. 1
D.Luffy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μιλας για κυκλοφορια παιχνιδιου(αλλα και στην προηγουμενη σελιδα το αναφερεις)λες να μην το καταλαβαμε οτι εννοεις για Retail?? Μην τον παρεξηγείς. Σίγουρα είναι η πρώτη φορά που θα μπει σε μαγαζί να αγοράσει παιχνίδι και δεν ξέρει πως είναι η εμπειρία.
Oroku Saki Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Εχω αγορασει δεκαδες παιχνιδια. Δεν ειαναι η πρωτη φορα. Επειδη εδω στη γειτονια μου εχουμε μονο public και Πλαισιο για αυτο ρωταγα. Αν δεν το βρω σημερα σε public θα γυρισω και ολη την Αθηνα αν χρειαστει μεχρι να το βρω
JohnVani18 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί δεν κάνεις παραγγελία απο κάποιο άλλο κατάστημα να έρθει σπίτι σου..?
Oroku Saki Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατι δεν εμπιστευομαι το Ιντερνετ.
JohnVani18 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 ... Δηλαδή απο ebay/amazon/steam/e-shop κλπ δεν έχεις αγοράσει?
Tobajara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Πρόσεξε γιατί άμα ρωτάς μπορεί να σου απαντήσει... 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Είπα να πάω να δω για retail σήμερα γιατί δεν την παλεύω στο PS με το gamepad αλλα τζίφος μονο αθηνα, αύριο θες. Ξέρει κανεις τελικά άμα θα έχει dvd και manual μέσα?! Γιατί αλλιώς ανούσιο καλύτερα key online.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2015 Tο DVD με το 9 mb installer αρχείο δεν είναι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα