Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 analog >>>> digital Πόσο μάλλον με την κανονική, ε; Stefanie Joosten 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Πόσο μάλλον με την κανονική, ε; Stefanie Joosten Πριν την πλαστική?!
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Οσο πλησιαζει η μερα κυκλοφοριας σε Retail box http://www.skroutz.gr/s/7379834/Metal-Gear-Solid-V-The-Phantom-Pain-PC.html ξαφνικα βλεπουμε να πεφτει αρκετα και η τιμη στα κλειδαδικα απο τα 44+ευρω που το βλεπαμε πριν κατι μερες http://www.allkeyshop.com/blog/buy-metal-gear-solid-5-the-phantom-pain-cd-key-compare-prices/
dimyok Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Χεστα κλειδαδικα , παρτο με 32,90 σε κουτι ειναι και η D1 edition έτσι για παρηγοριά .
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αν και εχει πεσει πολυ τωρα τελευταια,φρεσκο φρεσκο review απο Angryjoe
dimyok Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα τα αμερικανα εχουνε και το online , περιμενα να πει περισσοτερα γι αυτο . Γιατι εμεις εδω ως συνηθως το πουλο σε servers. Πριν 3 χρονια βρηκα σε καλη τιμη το Guns of the Patriots Limited Edition . Είχε ξεχωριστο blue ray για το online αλλα δυστηχως οταν το εβαλα ειδα οτι οι servers ειχαν ηδη κλεισει. Δηλαδη κυκλοφορησε τελος του 08 πες 2009 μεχρι να το patchaρουν να αντε να λειτουργησε μεχρι τη μεση του 2012 σε Eu μετα με ενα patch το εκλεισαν.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό με τα mother bases είναι ξεχωριστό κομμάτι, το κανονικό online θα ανοίξει πολύ πιο μετά.
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2015 Καλα τα αμερικανα εχουνε και το online , περιμενα να πει περισσοτερα γι αυτο . Γιατι εμεις εδω ως συνηθως το πουλο σε servers. Πριν 3 χρονια βρηκα σε καλη τιμη το Guns of the Patriots Limited Edition . Είχε ξεχωριστο blue ray για το online αλλα δυστηχως οταν το εβαλα ειδα οτι οι servers ειχαν ηδη κλεισει. Δηλαδη κυκλοφορησε τελος του 08 πες 2009 μεχρι να το patchaρουν να αντε να λειτουργησε μεχρι τη μεση του 2012 σε Eu μετα με ενα patch το εκλεισαν. Παρολο που ο εν λογω γνωστος youtuber εχει Pc κτηνος(να ναι καλα τα donates και οι σπονσορες.....)οπως βλεπεις προτιμησε εξ αρχης να κανει το review του παιχνιδιου στο Ps4 μετα το γνωστο κραξιμο που εκανε στο Batman Arkham Knight γιαυτο βλεπεις κιολας οτι δεν αναφερει αναλογα και για το Optimization του παιχνιδιου στο Pc παρολο που το Ground Zeroes το ειχε παιξει σε Pc. Επισης εχει πλακα που δεν εχει παιξει προηγουμενα παιχνιδια της σειρας παρολο που ειχαν βγει και σε Xbox αλλα και σε Pc εκτως του 1 και του 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Έφτασα κι εγώ στο FOB κομμάτι, αλλά δεν με εμπνέει, ίσως πιο πολύ για money sink μοιάζει. Αν και μου αρέσουν πολύ διάφορες λεπτομέρειες (και η Quiet ), ίσως άρχισε να με κουράζει να έχω άλλο ένα open world που κάνεις τα ίδια secondaries συνέχεια. Η αλλαγή βέβαια είναι πως όποιο μέρος κάνεις "capture", μετά ξαναγεμίζει λαό (για να πας να φέρεις ) και δεν αδειάζει ο κόσμος. Επίσης, αυτό με το φουλ staff, παρατήρησα (μπορεί να ειπώθηκε νωρίτερα) ότι δεν διώχνει τους νέους, αλλά τους παλιότερους με μικρότερο ranking, οπότε fulton ελέυθερα. Σίγουρο αυτό, γιατί χωρίς απώλειες, άλλαζε π.χ. η combat team μου και έμεναν μόνο οι καλύτεροι.
Oroku Saki Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Αλλη 1 μερα εμεινε μεχρι να βγει retail στο pc!!! Δεν μπορω να περιμενω λεμε!~
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Έφτασα κι εγώ στο FOB κομμάτι, αλλά δεν με εμπνέει, ίσως πιο πολύ για money sink μοιάζει. Αν και μου αρέσουν πολύ διάφορες λεπτομέρειες (και η Quiet ), ίσως άρχισε να με κουράζει να έχω άλλο ένα open world που κάνεις τα ίδια secondaries συνέχεια. Η αλλαγή βέβαια είναι πως όποιο μέρος κάνεις "capture", μετά ξαναγεμίζει λαό (για να πας να φέρεις ) και δεν αδειάζει ο κόσμος. Επίσης, αυτό με το φουλ staff, παρατήρησα (μπορεί να ειπώθηκε νωρίτερα) ότι δεν διώχνει τους νέους, αλλά τους παλιότερους με μικρότερο ranking, οπότε fulton ελέυθερα. Σίγουρο αυτό, γιατί χωρίς απώλειες, άλλαζε π.χ. η combat team μου και έμεναν μόνο οι καλύτεροι. Yes, thank you.. Και ελεγα ειμαι ο μονος..
dimyok Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Ολα αυτα με το patch . Στο 1.0 επρεπε να κανεις management αλλιως στα εκανε σκ@τα στο staff. Επισης η Silent με tier 4 και πανω με armor piercing rifle ΘΕΡΙΖΕ καθαριζε ολο το outpost me 6 headshots απανωτα τωρα μου φαινεται πολυ πιο αργη και κανει και λάθη.
BigBOSS Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2015 σήμερα το στείλαν, αύριο θα παίξω κι εγώ, επιτέλους .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα