Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο το MGS που βγάζει η Konami, αλλά απο την άλλη δεν μπορώ και να διαφωνήσω μαζί σου..

Το τελευταίο αξιόλογο παιχνίδι της ηταν το Lords of Shadow (που πάλι είχε βάλει το χεράκι του ο Kojima).

Γενικά έχει ΙΡ, αλλά αν είναι να τις αφήσει να σκονίζονται ας τις πουλήσει μπας και δούμε κάτι της προκοπής απο άλλους.

• Like 1
Δημοσ.

Το κόβω να το γυρνάει σε κατασκευή πλυντηρίων η Konami αν αποτύχει στην candy crush αγορά phones/tablets. Όντως ας πουλήσουν τουλάχιστον τα IP's σε κάποιον σοβαρό μπας και δούμε κανέναν από τους αγαπημένους μας τίτλους. Έτσι κι αλλιώς, μόνο ρόλο publisher είχαν τα τελευταία χρόνια και τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.

No Castlevania: Lords of Shadow 3 δηλαδή..

Και Silent Hills και P.T που τραβηξε τοσα βλεμματα και τα σταματησε..

Τα σημαδια υπηρχαν οτι κινειται προς την mobile αγορα αλλα κανεις δεν περιμενε οτι θα γινει και αυτο με τον Kojima γιατι για ολους μας κακα τα ψεματα ειναι εννοιες ταυτοσημες αυτες οι δυο..

Δημοσ.

Παιδια κατεβασα απο το θειο γιατι δεν αντεχα επαιξα κ εχει φαει σκαλομα δε κανει load στη 13 αποστολη , λογο capital κλπ περιμενω απο 22/9 να παω να το παρω οπως θα εκανα ετσι κι αλλοιως ,ερωτηση η εκδοση που εχω θα μπορει να συνδεθει με το steam ή θα πεπει να το ξανα κατεβαζω?

Υ.Γ. Το save δν θα εχει καποιο προβλημα ετσι?

Ευχαριστω

Δημοσ.

Παιδια κατεβασα απο το θειο γιατι δεν αντεχα επαιξα κ εχει φαει σκαλομα δε κανει load στη 13 αποστολη , λογο capital κλπ περιμενω απο 22/9 να παω να το παρω οπως θα εκανα ετσι κι αλλοιως ,ερωτηση η εκδοση που εχω θα μπορει να συνδεθει με το steam ή θα πεπει να το ξανα κατεβαζω?

Υ.Γ. Το save δν θα εχει καποιο προβλημα ετσι?

Ευχαριστω

νομίζω είναι online το save αμέσως από το cloud saving του steam..το έψαξα και δε το βρήκα μέσα στο pc κάπου..

Δημοσ.

νομίζω είναι online το save αμέσως από το cloud saving του steam..το έψαξα και δε το βρήκα μέσα στο pc κάπου..

Οχι υπαρχει το βρηκα ειναι σε φακελο με ονομα remote

Δημοσ.

Όσο το προχωρώ , τόσο πιο πολύ μου αρέσει.

Η σκηνοθεσία / ο ήχος / η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτικά.

Πόσο κορυφαίo το σκηνικό με την Quiet!!!!

Δημοσ.

Μονο γελιοι?! Τρελοι τελεως! Τωρα πρεπει να πουλησουν σε καποια αλλη εταιρια τα mgs και casltevania  για να συνεχιστουν οι σειρες

Κινητά / tablets $$$ baby!

(bleh...)

Αηιδια τελειως λεμε! Ολα τα μεγαλα παιχνιδια βγαινουν σε pc και κονσολες εκει μονο κατι χαζα παιχνιδακια για 5χρονα βγαζουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...