Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2015 Ώρα να κάνετε shift+delete. 6
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Κι εγώ το πιστεύω ότι όλους τους μαζόχες έχουμε μαζέψει... 2
JohnVani18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Γελoίοι.. Konami ceases triple-A console production on all but PES - report 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 So?! Πιστεύεις υπάρχει MGS χωρίς Κόζιμα? Η μιλάς για αλλα games? Ούτε ένα δεν μου έρχεται tbh.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 No Castlevania: Lords of Shadow 3 δηλαδή..
JohnVani18 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν είναι μόνο το MGS που βγάζει η Konami, αλλά απο την άλλη δεν μπορώ και να διαφωνήσω μαζί σου.. Το τελευταίο αξιόλογο παιχνίδι της ηταν το Lords of Shadow (που πάλι είχε βάλει το χεράκι του ο Kojima). Γενικά έχει ΙΡ, αλλά αν είναι να τις αφήσει να σκονίζονται ας τις πουλήσει μπας και δούμε κάτι της προκοπής απο άλλους. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Κινητά / tablets $$$ baby! (bleh...)
D.Luffy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Το κόβω να το γυρνάει σε κατασκευή πλυντηρίων η Konami αν αποτύχει στην candy crush αγορά phones/tablets. Όντως ας πουλήσουν τουλάχιστον τα IP's σε κάποιον σοβαρό μπας και δούμε κανέναν από τους αγαπημένους μας τίτλους. Έτσι κι αλλιώς, μόνο ρόλο publisher είχαν τα τελευταία χρόνια και τίποτα παραπάνω.
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 No Castlevania: Lords of Shadow 3 δηλαδή.. Και Silent Hills και P.T που τραβηξε τοσα βλεμματα και τα σταματησε.. Τα σημαδια υπηρχαν οτι κινειται προς την mobile αγορα αλλα κανεις δεν περιμενε οτι θα γινει και αυτο με τον Kojima γιατι για ολους μας κακα τα ψεματα ειναι εννοιες ταυτοσημες αυτες οι δυο..
zax21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια κατεβασα απο το θειο γιατι δεν αντεχα επαιξα κ εχει φαει σκαλομα δε κανει load στη 13 αποστολη , λογο capital κλπ περιμενω απο 22/9 να παω να το παρω οπως θα εκανα ετσι κι αλλοιως ,ερωτηση η εκδοση που εχω θα μπορει να συνδεθει με το steam ή θα πεπει να το ξανα κατεβαζω?Υ.Γ. Το save δν θα εχει καποιο προβλημα ετσι?Ευχαριστω
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδια κατεβασα απο το θειο γιατι δεν αντεχα επαιξα κ εχει φαει σκαλομα δε κανει load στη 13 αποστολη , λογο capital κλπ περιμενω απο 22/9 να παω να το παρω οπως θα εκανα ετσι κι αλλοιως ,ερωτηση η εκδοση που εχω θα μπορει να συνδεθει με το steam ή θα πεπει να το ξανα κατεβαζω? Υ.Γ. Το save δν θα εχει καποιο προβλημα ετσι? Ευχαριστω νομίζω είναι online το save αμέσως από το cloud saving του steam..το έψαξα και δε το βρήκα μέσα στο pc κάπου..
zax21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 νομίζω είναι online το save αμέσως από το cloud saving του steam..το έψαξα και δε το βρήκα μέσα στο pc κάπου.. Οχι υπαρχει το βρηκα ειναι σε φακελο με ονομα remote
liakjim Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Όσο το προχωρώ , τόσο πιο πολύ μου αρέσει. Η σκηνοθεσία / ο ήχος / η ατμόσφαιρα είναι καταπληκτικά. Πόσο κορυφαίo το σκηνικό με την Quiet!!!!
Oroku Saki Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Γελoίοι.. Konami ceases triple-A console production on all but PES - report Μονο γελιοι?! Τρελοι τελεως! Τωρα πρεπει να πουλησουν σε καποια αλλη εταιρια τα mgs και casltevania για να συνεχιστουν οι σειρες Κινητά / tablets $$$ baby! (bleh...) Αηιδια τελειως λεμε! Ολα τα μεγαλα παιχνιδια βγαινουν σε pc και κονσολες εκει μονο κατι χαζα παιχνιδακια για 5χρονα βγαζουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα