DjAde Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 εχω διαβασει λιγες περιλιψεις για το peace walker αλλα δν εξηγουσαν τους χαρακτηρες. οποτε εκατσα να δω το story στο youtube, μιας και το gameplay απο οτι διαβασα ειναι πολυ μετριο και δν εχω και τον απαραιτητο εξοπλισμο για να το παιξω.
Big Boss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 10/10? ούτε για 5 δε κάνει Δε πίστευα πότε ότι θα το πω αυτό αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου βαρέθηκα παιχνίδι MGS σε σημείο που δε μπορώ ουτε να το τελειώσω. Μετά από 30 ώρες έχω δει τα πάντα.Η ιστορία είναι ανύπαρκτη και όλες οι αποστολές είναι το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά στους ίδιους χάρτες ξανά και ξανά με τους ίδιους σταρτιώτες ξανά και ξανά στις ίδιες βάσεις ξανά και ξανά.(η επανάληψη κουράζει ε?) Τίποτα δεν αλλάζει.Έχω σκυλοβαρεθεί να βλέπω την ίδια σκηνή κάθε φορά που ξεκινάω μια αποστολή. -H ιστορία "υποτίθεται" ότι θα έδειχνε τη "πτώση" του Big Boss,αλά αυτό δε συμβαίνει ποτέ -Ελλειψη σκηνών λολ(δε περίμενα ποτέ να το πω αυτό για ένα παιχνίδι MGS) -Το futon από διασκεδαστικό κατάντησε πλεόν κουραστικό μετά τη 1000οστη φορά. -regenerative health,''nuf said -no codec -σε αντίθεση με τα προηγούμενα δεν υπάρχει κανένα αξέχαστο boss.Μπορεί να μου πει κάποιος πως έγινε αυτό? Πως μια σειρά με μάχες οπως Psycho mantis,Liguid Snake/Ocelot,The Sorrow,The Boss(από τα καλύτερα bosses που υπάρχουν) απέτυχε να παράγει έστω και 1 καλή μάχη? -η motherbase είναι άχρηστη.Δεν έχει τίποτα να κάνεις μέσα.Γιατί να σπαταλάω το χρόνο μου να μαζεύω στρατιώτες όταν δεν υπάρχει καμία διαφορά. -95% των όπλων είναι τελείως άχρηστα(βέβαια αυτό μπορεί να ειπωθεί και για τα προηγούμενα παιχνίδια MGS(κύριως το 4) -Skullface who? -To AI είναι καλό μερικές φορές και κακό άλλες -Κανένα επιλογή επίπεδου δυσκολίας,γιατί? Το παιχνίδι είναι υπερβολικά εύκολο.Ακόμα και αν σε καταλάβουν μπορείς να τρέξεις καταπάνω στους εχθρούς και να τους κάνεις όλους CQC.Το δοκίμασα σε μια βάση και τελείωσα με rank B,lol -Ποιος o λόγος των πυρομαχικών όταν μπορείς να καλέσεις απεριόριστα supply drops? - έλλειψη humor και αστείων γενικά -το τέλος.Κάνει στη σειρά ότι κάνει ο D-Horse στους εχθρούς..... +πολύ καλό soundtrack +εξαιρετικό sound design+γραφικά +DD είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας +fan service?(Quiet) Πάω να ξαναπαίξω το βασιλιά MGS3 για 40στη φορά. P.S:Ο Kiefer Sutherland είναι για τα μπάζα.Ούτε καν προσπαθεί.O David Hayter μπορεί να ήταν κωμικός(ειδικά στο peacewalker) αλλά τουλάχιστον προσπαθούσε.Ο Kiefer απλά διαβάζει από ένα χαρτί. P.S 2:Κύριε Kojima ξέρουμε ότι εσύ έφτιαξες το παιχνίδι,δε χρειάζεται να βάλεις το όνομα σου 500 φορές μέσα.
dimyok Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ετσι απο περιεργεια στα AC σειρες και ας πουμε στα ποδοσφαιρακια ποσο βαζεις ; Για τα μπαζα το ενα , επαναληψη το αλλο (δεν υπαρχει τιτλος που να μην εχει επαναληψη) μετριο το witcher , χαλια ολα τα open world κτλ ε ας εχουμε μoνο φιφα και pro που ειναι και στην κορυφη σε πωλησεις .
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε τι μας έχει κάνει το Witcher 3
D.Luffy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 10/10? ούτε για 5 δε κάνει Αν το Phantom Pain δεν κάνει ούτε για 5 τότε πόσο κατά τη γνώμη σου θα έπρεπε να έκαναν τα υπόλοιπα παιχνίδια που κυκλοφορούν τώρα?? Σεβαστά αυτά που σε χάλασαν στο παιχνίδι αλλά τα περισσότερα που αναφέρεις αφορούν θέματα στο story (που είναι καθαρά υποκειμενικό πρόβλημα) και επαναλειψημότητα η οποία υπάρχει στην συντριπτική πλειοψηφεία open-world παιχνιδιών. Τουλάχιστον εδώ έχουμε μια σωστή υλοποίηση AI και αναβαθμίσεις που έχουν νόημα. Φυσικά και μπορείς να τελειώσεις το παιχνίδι χωρίς αυτά αλλά έχουν ενδιαφέρον γι αυτούς που θέλουν να πειραματιστούν. Όσο αναφορά το ότι μπορείς να κάνεις cqc σε όλους, εγώ που δοκίμασα κάτι τέτοιο σε διάφορες αποστολές δεν ήταν σε καμιά περίπτωση εφικτό ούτε για πλάκα. Τώρα εαν τύχει να τα καταφέρεις σε κάποιο κλειστό χώρο, δεν σημαίνει ότι όλο το υπόλοιπο παιχνίδι είναι έτσι. Τέλος, πολλοί ήταν οι παίκτες που ζητούσαν περισσότερο gameplay από τη σειρά και λιγότερο backstory το οποίο δεν θεωρώ παράλογο. Σωστή κατεύθυνση για μένα και επιτέλους μπορούμε να κρίνουμε το νέο Metal Gear ως κανονικό παιχνίδι και όχι ως interactive movie.
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Η αυστηρότητά του πιστεύω οφείλεται στο ότι μιλάμε για MGS, αλλά και πάλι σε σχέση με τα υπόλοιπα ''μαργαριτάρια'' που κυκλοφορούν τώρα, παίρνει 15/10..
stavros88 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε τι μας έχει κάνει το Witcher Το witcher 3 ειναι το πιο ευκολο παιχνιδι απο τα λεγομενα καλα παιχνιδια για κανεις μια λιστα με αρνητικα και να το κραξεις 10/10? ούτε για 5 δε κάνει Λιγο χειροτερο απο το The Order μια χαρα
omghi2u Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 σε 30 ωρες το τελειωσες? ρε τι θεριο εισαι εσυ... 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλύτερο MGS δεν πρόκειται να ξαναδούμε οποτε try το enjoy it!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Enjoying it. (not exact words, αλλά είχε πλάκα )"CP! I saw a box running!""Cut it out and get back to your post!" 3
Happy22 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 εχω διαβασει λιγες περιλιψεις για το peace walker αλλα δν εξηγουσαν τους χαρακτηρες. οποτε εκατσα να δω το story στο youtube, μιας και το gameplay απο οτι διαβασα ειναι πολυ μετριο και δν εχω και τον απαραιτητο εξοπλισμο για να το παιξω. Με hd6850, i5 2500k και 8gb ram παίζει με full γραφικά χωρίς να κολλάει. Το παιχνίδι είναι μέτριο, ο χειρισμός είναι άθλιος η μουσική αξίζει. Ο Kojima την έκανε από την Konami, θα συνεχίσει το Metal Gear με μια Κινεζική εταιρία. Το μεγαλύτερο ξενέρωμα είναι ότι δεν έχει stealth που να κρατάει για αρκετή ώρα όπως στα πρώτα Metal Gear. Γενικά έχει χάσει την αίγλη του.
Alex21121988 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Θέλω να πω και εγώ κάποια πράγματα για τον τεχνικό τομέα, ευτυχώς θα περιοριστώ σε ένα post γιατί δεν έχω να πω πολλά για αυτό. Πως καταφέρνει αυτό το game με τόσο μέτρια γραφικά αν τα δεις ένα ένα (θα εξηγήσω παρακάτω) να φαίνεται τόσο όμορφο και να τρέχει τόσο smooth, μόνο η ομάδα του Kojima-san ξέρει.. Αν τα δεις ένα ένα τα πράγματα, δηλαδή textures, χόρτα/έδαφος, λες είναι δεν είναι game του 2009 αυτό. Έλα όμως που οι κουφάλες οι Ιάπωνες χρησιμοποιούν τόσο καλούς φωτισμούς και post-processing που σε κάνουν να τα παραβλέπεις όλα. Όλο μαζί δένει τόσο καλά στο μάτι που μπορείς να πεις ότι έχει και καλά γραφικά ενώ δεν έχει και τίποτα το ιδιαίτερα επαναστατικό να επιδείξει. xD Αnyway, solid 60 στο σύστημα μου, όλα τερματισμένα στα 1080p. Αν θέλουμε το πάμε και παραπάνω το framerate (με tweaking). Περισσότερα εδώ για αυτό αλλά και για άλλα. (Πολύ καλό και ψαγμένο site imho) http://pcgamingwiki.com/wiki/Metal_Gear_Solid_V:_The_Phantom_Pain Επίσης χρησιμοποιώ αυτό το SweetFX. http://sfx.thelazy.net/games/preset/4313/ Yπάρχει και αυτό αλλά το θεωρώ λίγο έντονο. http://sfx.thelazy.net/games/preset/4346/ Το φέρνει πιο κοντά στο gameplay της e3 το 2013 όπου δεν υπήρχε αυτή η ''κιτρινίλα'' που επιλέχτηκε τελικά για το game. Εδώ το comparison για να το θυμηθείτε. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το SweetFX είναι must για ακόμη μία φορά.
Thanofski Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 +1 για το sweet fx χρησιμοποιώ κ γω το ίδιο...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 10/10? ούτε για 5 δε κάνει Δε πίστευα πότε ότι θα το πω αυτό αλλά για πρώτη φορά στη ζωή μου βαρέθηκα παιχνίδι MGS σε σημείο που δε μπορώ ουτε να το τελειώσω. Μετά από 30 ώρες έχω δει τα πάντα.Η ιστορία είναι ανύπαρκτη και όλες οι αποστολές είναι το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά στους ίδιους χάρτες ξανά και ξανά με τους ίδιους σταρτιώτες ξανά και ξανά στις ίδιες βάσεις ξανά και ξανά.(η επανάληψη κουράζει ε?) Τίποτα δεν αλλάζει.Έχω σκυλοβαρεθεί να βλέπω την ίδια σκηνή κάθε φορά που ξεκινάω μια αποστολή. -H ιστορία "υποτίθεται" ότι θα έδειχνε τη "πτώση" του Big Boss,αλά αυτό δε συμβαίνει ποτέ -Ελλειψη σκηνών λολ(δε περίμενα ποτέ να το πω αυτό για ένα παιχνίδι MGS) -Το futon από διασκεδαστικό κατάντησε πλεόν κουραστικό μετά τη 1000οστη φορά. -regenerative health,''nuf said -no codec -σε αντίθεση με τα προηγούμενα δεν υπάρχει κανένα αξέχαστο boss.Μπορεί να μου πει κάποιος πως έγινε αυτό? Πως μια σειρά με μάχες οπως Psycho mantis,Liguid Snake/Ocelot,The Sorrow,The Boss(από τα καλύτερα bosses που υπάρχουν) απέτυχε να παράγει έστω και 1 καλή μάχη? -η motherbase είναι άχρηστη.Δεν έχει τίποτα να κάνεις μέσα.Γιατί να σπαταλάω το χρόνο μου να μαζεύω στρατιώτες όταν δεν υπάρχει καμία διαφορά. -95% των όπλων είναι τελείως άχρηστα(βέβαια αυτό μπορεί να ειπωθεί και για τα προηγούμενα παιχνίδια MGS(κύριως το 4) -Skullface who? -To AI είναι καλό μερικές φορές και κακό άλλες -Κανένα επιλογή επίπεδου δυσκολίας,γιατί? Το παιχνίδι είναι υπερβολικά εύκολο.Ακόμα και αν σε καταλάβουν μπορείς να τρέξεις καταπάνω στους εχθρούς και να τους κάνεις όλους CQC.Το δοκίμασα σε μια βάση και τελείωσα με rank B,lol -Ποιος o λόγος των πυρομαχικών όταν μπορείς να καλέσεις απεριόριστα supply drops? - έλλειψη humor και αστείων γενικά -το τέλος.Κάνει στη σειρά ότι κάνει ο D-Horse στους εχθρούς..... +πολύ καλό soundtrack +εξαιρετικό sound design+γραφικά +DD είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας +fan service?(Quiet) Πάω να ξαναπαίξω το βασιλιά MGS3 για 40στη φορά. P.S:Ο Kiefer Sutherland είναι για τα μπάζα.Ούτε καν προσπαθεί.O David Hayter μπορεί να ήταν κωμικός(ειδικά στο peacewalker) αλλά τουλάχιστον προσπαθούσε.Ο Kiefer απλά διαβάζει από ένα χαρτί. P.S 2:Κύριε Kojima ξέρουμε ότι εσύ έφτιαξες το παιχνίδι,δε χρειάζεται να βάλεις το όνομα σου 500 φορές μέσα. Και τι θα ήταν καλό κατά την άποψη σου; Το 5 αυτή την στιγμή όχι μόνο είναι ένα υπέροχο παιχνίδι και τέλειο optimization, αλλά κρατά την ατμόσφαιρα των παλαιών παιχνιδιών. Το MGS ήταν εκάστοτε μια σειρά που είτε θα αγαπούσες θανατικά, είτε θα μισούσες θανάσιμα διότι κάποια σημεία του παιχνιδιού, όπως οι αποστολές, οι χαρακτήρες κτλ. ήταν υποκειμενικά και δεν μπορούσες να βγάλεις καθαρό συμπέρασμα. Παρόλα αυτά, από όποια άποψη και να το δεις, το 5 είναι διαμάντι. Πόσο χαίρομαι που βγαίνουν ακόμα υπέροχα παιχνίδια. Έχει optimization καλύτερο από οτιδήποτε άλλο, τα γραφικά είναι τέλεια, η ιστορία δεν πρόκειται να γίνει καλύτερη σε άλλο παιχνίδι. Εσύ βέβαια έχεις φάει κόλλημα με το Witcher, ένα ακόμα υπέροχο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι μπλοκάρει την όραση και την κρίση σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα