Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως εγω δυσκολευομαι με τον χειρισμο...τι να πω δλδ σε στιλακι ραμπο στην πρωτη αποστολη κ δεν πορωθηκα καθολου...ισως πραγματι να ειναι για αλλους κ να πρεπει να δωσω βαρος στο mad max...

Δημοσ.

οταν σε βγαζει για 1η φορα στην πιστα με την ερημο....ο προλογος εχει περασει;ή αυτος ειναι;

Ναι ο προλογος ειναι οτιδηποτε πριν την πρωτη πιστα στην ερημο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το forum δεν παρέχει υποστήριξη για πειρατικές εκδόσεις. Μην συζητάτε για πειρατικές εκδόσεις και τα προβλήματά τους.

Δημοσ.
Αν κάτι σιχαίνομαι στο internet είναι το Τρόλινγκ αλλά βλέποντας τα σχόλια review από διάφορα site και ειδικά ελληνικά του στυλ

Ρίγος συγκίνησης ,ηρθε το ΕΠΟΣ,πιάνω το CD και δακρύζω,ΣΟΚ και δέος....εντάξ δεν ήρθε και η γκόμενα που ήσουν ερωτευμένος από το γυμνάσιο στο δωμάτιο σου να σου κάνει πρόταση γάμου

Η εμπειρία μου από το METAL GEAR SOLID 4 στο Ps3

Γραφικά:Σε άλλα σημεία θύμιζε next-gen αλλά σε άλλα ήταν άστα να πάνε... σαν μια υπερπαραγωγή του Hollywood που από τις 2 ώρες τα 40 λεπτά βλέπεις κάμεραμάν και σκηνικά να πηγαινοέρχονται μέσα στην ταινία...ειδικά εκεί σε κάτι σοκάκια που έπρεπε να ακολουθείς κάποιους έλεγα ρε *** ξεκίνησα να παίζω παιχνίδι του ps(4)3 και κατέληξα να παίζω του ps1

AI:Στο stealth κομμάτι τα  πήγαινε αρκετά καλά αλλά άμα το γύρναγες σε shooter κλάφτα Χαράλαμπε ....εχθροί απλά να σηκώνονται να πυροβολούν και κάτω ....ίχνος ΙQ

λες και έπαιζα Delta force από την δεκαετία του  90 και Οκ θα πει κανείς stealth παιχνίδι αλλά υποτίθεται αυτό διαφήμιζαν τότε σαν επαναστατικό gameplay για τι σειρά ότι μπορούσες να το παίξεις όπως ήθελες εσύ.

Βοsses:Ωραία σχεδιασμένα με φαντασία αλλά εντελώς skripted 2 φορές θα εμφανιστεί δεξιά μία κάτω σε πέντε δευτερόλεπτα στα αριστέρα και ξανά το ίδιο...Πιο πολύ σε εκνεύριζαν παρά σου έδινε την αίσθηση ότι έδινες κάποιες μεγάλες μάχες.

Cut scenes:Kαι έγω δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί έκραζαν πολλοί για τα μεγάλα cutscenes πριν το ξεκινήσω...

Ναι να είχε κάποιες μάχες ή έστω ωραίες comic στατικές εικόνες γύρω από την ιστορία να πω εντάξει αλλά να βλέπεις τον Snake με τον μαύρο προμηθευτή όπλων να κάθονται μέσα σε ένα τανκς και να μιλάνε επί μισή ώρα ε...ήταν κάπως βαρετό

Τουλάχιστον με τον Επιστήμονα που του έδινε γκατζετάκια έκανε ο snake την τσιγαριά του άναβα και εγώ το Malboraki μου με την φραπεδιά μου και παλευόταν 

Βέβαια όταν άρχιζε τον *** ξερόβηχα κρυβόντουσαν τασάκια τσιγάρα τα πάντα.

ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΣΤΙΜΗ:Ποιό τέλος και *** αυτά τα ΑΥΓΑ τα ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΑΥΓΆ δεν παίζει να είχα ξαναδεί πιο ζουμερά λαχταριστά καλοσχηματισμένα ΑΥΓΑ στην ζωή μου αφού άνοιξα το ψυγείο πέταξα τέσσερα στο τηγάνι κατευθείαν απλά έβαλα και λίγο τυρί με ρίγανη για να νοστιμίσουν

KOJIMA: Eίναι ο μόνος δημιουργός που αυθόρμητα μου προκαλούσε  γέλια όταν έβλεπα photo συνεντεύξεις και fanboys απο κάτω να ζητοκραυγάζουν γιατί κατευθείαν μου ερχόταν αυτή η εικόνα στο μυαλό μου...

Ο σκληροτράχηλος Snake και τα americanoclain στρατιωτικά  προστάγματα μές στο παιχνίδι και από την άλλη ο γιαπωνεζούλης με την φλούφλικη φράντζα και τα iglass λευκά γυαλάκια που νόμιζες και νεροπίστολο να του δώσεις παίζει να μην ξέρει πως οπλίζει(καλά κάνει) και να μιλάει για αντιπολεμικά μηνύματα ε.. για κάποιον που έχει πάει και στρατό και έχει ρήξη και κάμποσες βολές του φαινόταν κάπως αστείο σαν τον Μπισμπινζτίδη  από της Ελλάδος τα Παιδιά.

Αξίζουν τα MGS; Ναι και περνάς καλά μαζί τους αλλά μην φτάνουμε και σε υπερβολές όπως είπε και ένα παλικάρι πιο πάνω ότι το να σου πετάνε χειροβομβίδα στα 2 μέτρα και να μην πεθαίνεις  επειδή το σχεδίασε ο Κojima πρέπει να είναι ιδυοφυές πανέξυπνο και αριστουργηματικό.

Γενικά βλέποντας το video με τον Άγγλο που μιλάει για τα αρνητικά του παιχνιδιού  μου ξαναθύμισε έντονα τα προβλήματα του Mgs 4 όταν το έπαιξα  γιαυτό και έγραψα το post. 
  • Like 2
Δημοσ.

παναλαφρο το παιχνιδι μεχρι τωρα,μπραβο στους κινεζους ολα high σταθερα 60fps.σπανια να παει 50-55 (και πολυ λεω)

• Moderators
Δημοσ.

Ο μόνος που είπε για την χειροβομβίδα ήμουν εγώ νομίζω και δεν είπα πουθενά ότι είναι αριστουργηματικό ή κάτι τέτοιο, απλά ρεαλισμος != Metal Gear series.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι στα πιο παλια metal gear δεν ετρωγες rays και rockets οταν πολεμουσες με τα metal gear rex/ray κτλ... και φυσικα δεν πεθαινες οπως θα επρεπε με 1 hit... τωρα ξαφνικα μερικους τους πειραζει που δεν πεθαινεις απο grenade lol

Δημοσ.

πιστευετε πως χρειαζετε να παιξω το metal gear peace walker πριν το 5?

ξερω οτι  η παζ και ο τσικο  ειναι χαρακτηρες απο το peace walker,

υπαρχει καμια αλλη αναμιξη στην συνεχεια του παιχνιδιου με το peace walker?

btw εχω παιξει ολα τα προηγουμενα 1,2,3,4

Δημοσ.

Εγώ δεν έπαιξα το Peace Walker και όταν ξεκίνησα το GZ ομολογώ ότι μπερδεύτικα λίγο γιατί δεν ήξερα καν για τους εν λόγω χαρακτήρες.

Το MGSV όμως μου έδωσε την αίσθηση ότι δεν χρειαζόταν το PW και το GZ για να καταλάβω τι γίνεται. Δεν εστιάζει πολύ σε γεγονότα του παρελθόντος και η ιστορία φένεται να στέκεται καλά από μόνη της. 

Φυσικά αν έχεις την ευκαιρία παίξε PW και GZ για μεγαλύτερο immersion αλλά εγώ νομίζω ότι δεν είναι απαραίτητο.

• Moderators
Δημοσ.

Το Portable Ops είναι μετά το 3 (Snake Eater) και μετά από αυτό, το Peace Walker.

Παίζω σε PS2 φίλου το 3 και μετά θα δούμε πως θα το πάμε, για να έχουμε όλη την ιστορία του Big Boss. Πάντως ναι, Chico & Paz είχαν πράγμα στο Peace Walker.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...