Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο τα παραπανω video που κραζουν το παιχνιδι δεν μπηκαν καν στον κοπο τα ατομα να βγαλουν πρωτα ολο το παιχνιδι και μετα να πουνε την γνωμη τους. Ελεος δηλαδη που δινουμε αξια(εννοω στα video που ανεβαζουν οι διαφοροι να επωφεληθουν απο το hype)σε ατομα που δεν εχουν καν ολοκληρωσει το παιχνιδι ολο(και προφανως να παιξουν εν μερη και το Online)και μου βγαζουν και review. Οσο πιο πολυ βλεπω τα παραπανω video τοσο πιο πολυ με κανουν να θελω να παιξω το παιχνιδι. Το ιδιο και με τον κυριο απο πανω στο Video. Πατώντας pause στο 0;32 βλεπεις ενα ωραιοτατο overall completion 9%.... Οκ σε μερικους μπορει να μην αρεσει το παιχνιδι ή σε αλλους μπορει να αρεσει λιγο αλλα βγαλτε πρωτα το παιχνιδι το οποιο ουτως ή αλλως πληρωσατε(?) και μετα καντε το review.... Εχω βεβαια περιεργεια να δω με τα Microtransactions τι παιζει που το θαβουν..
D.Luffy Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Όπως ακριβώς το είπες, οι τύποι ποντάρουν στο hype για να πάνε και καλά κόντρα σε κάτι που είναι κοινά αποδεκτό από όλη την κοινότητα αυτή τη στιγμή. Ότι το παιχνίδι γ@μεί και δέρνει. Οτιδήποτε και να πάρεις σε αυτό τον κόσμο, πάντα αν είσαι κακοπροαίρετος θα βρεις κάτι να κράξεις. Τίποτα δεν είναι τέλειο και δεν χρειάζεται να τα ψειρίζουμε όλα. Fulgore μη δείνεις σημασία σε click baits και θα σου πρότεινα να σταματήσεις να διαβάζεις reviews. Παίξε το παιχνίδι για να το απολαύσεις και όχι για να δεις αν είναι τόσο γαμάτο όσο λέμε μερικοί ή όχι. Btw το Σάββατο κάθησα να "ασχοληθώ λιγάκι" κατά τις 1 το μεσημέρι και όταν ξανακοίταξα ρολόι ήταν... 11 το βράδυ! Ειλικρινά αυτό έχει να μου συμβεί χρόνια. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Denuvo protection my ass...τζάμπα λεφτά. 2
gkalas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Το παιχνίδι είναι γαματο. Καταλαβαίνω οτι κάποιοι προτιμουσαν να ήταν λίγο πιο κλειστό (και εγώ θα ήθελα τίποτα αποστολές μέσα σε κτίρια) αλλά έχει τόσα να κάνεις που πραγματικά δε χορταίνω να παίζω. Βέβαια θα συμφωνήσω ότι θα έπρεπε να υπήρχε λίγο μεγαλύτερη ποικιλία στις αποστολές.
pappous_soulis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 ^ΛΟΛ οκ, ο τύπος δεν έχει ιδέα. not a fucking clue. Απλά προσπαθεί να γίνει αστείος για τα views, και ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνει αυτό είναι να το θάψει. Α, και να πετάξει ότι έχει code για το gmg ώστε να τον υποστηρίξεις. Το πιο αστείο από όλα είναι ότι έπαιξε λέει το παιχνίδι για 10 ώρες και προσπαθεί να σε πείσει ότι φτάνουν και περισσεύουν για να βγάλεις γνώμη και ότι έκανε πολλά πράγματα κλπ. top lel mate. Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο τα παραπανω video που κραζουν το παιχνιδι δεν μπηκαν καν στον κοπο τα ατομα να βγαλουν πρωτα ολο το παιχνιδι και μετα να πουνε την γνωμη τους. Ελεος δηλαδη που δινουμε αξια(εννοω στα video που ανεβαζουν οι διαφοροι να επωφεληθουν απο το hype)σε ατομα που δεν εχουν καν ολοκληρωσει το παιχνιδι ολο(και προφανως να παιξουν εν μερη και το Online)και μου βγαζουν και review. Οσο πιο πολυ βλεπω τα παραπανω video τοσο πιο πολυ με κανουν να θελω να παιξω το παιχνιδι. Το ιδιο και με τον κυριο απο πανω στο Video. Πατώντας pause στο 0;32 βλεπεις ενα ωραιοτατο overall completion 9%.... Οκ σε μερικους μπορει να μην αρεσει το παιχνιδι ή σε αλλους μπορει να αρεσει λιγο αλλα βγαλτε πρωτα το παιχνιδι το οποιο ουτως ή αλλως πληρωσατε(?) και μετα καντε το review.... Εχω βεβαια περιεργεια να δω με τα Microtransactions τι παιζει που το θαβουν.. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν;! God forbid! Σχετικά με το review του Mack, ξεκίνησε το review στις 10 ώρες και το τελείωσε στις 20. Αν πιστεύετε ότι αυτός δεν είναι αρκετός χρόνος για να βγάλει συμπεράσματα κάποιος για το αν του αρέσει κάτι ή όχι, ίσως σας βοηθήσει μια αναλογία. Σκεφτείτε να σας πρότεινε κάποιος να δείτε μια σειρά και μετά τις δυο πρώτες σεζόν να του λέγατε πως δεν σας άρεσε και εκείνος να επέμενε να δείτε και τις 10 σεζόν. Είναι το ίδιο πράγμα ακριβώς. Όσο για την αντικειμενικότητα του ως reviewer, πιστεύω είναι απ'τους πιο ειλικρινείς και καθαρούς και δε φοβάται να τονίσει αυτά που τον ενοχλούν. Σίγουρα πολλά θέματα στο χώρο των vg είναι υποκειμενικά αλλά ακόμα κι όταν διαφωνώ στα verdicts του, τα επιχειρήματα που δίνει μέχρι να φτάσει σ'αυτά είναι σωστά. 1
dimyok Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως για να το παω 60 % πρεπει να μου πηρε πανω απο 200 ωρες . Και καθως ειμαι και καποιας ηλικιας δυσκολα εντυπωσιαζομαι , παρολα αυτα καταφερε να με ενθουσιασει με ολες τις προσεγγισεις που μπορεις να βγαλεις τις αποστολες. Προφανως οι total stealth και οι extreme ειναι πολυ δυσκολες και το story ειναι μπερδεμενο , ειδικα αν δεν εχεις παρακολουθησει τη σειρα , αλλα τα youtubers σκουζουν χωρις να εχουν ιδεα τι τους γινεται. Ακομα και οταν νομιζεις οτι το εχεις τελειωσει το story συνεχιζει και συνεχιζει σαν αποζημιωση απο τον τρολο κοτζιμα που το ground zeroes ηταν τοσο συντομο . Το μεγαλυτερο ξενερωμα ειναι ο τροπος διαθεσης για το pc , το αδειο δισκακι ειναι απλα απαραδεκτο .
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Αν καταλαβα καλα θες να ενεργοποιησεις το VSR; δεν έχει την επιλογή που χει.. με dvi το χω συνδέσει..
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Παντως για να το παω 60 % πρεπει να μου πηρε πανω απο 200 ωρες . Και καθως ειμαι και καποιας ηλικιας δυσκολα εντυπωσιαζομαι , παρολα αυτα καταφερε να με ενθουσιασει με ολες τις προσεγγισεις που μπορεις να βγαλεις τις αποστολες. Προφανως οι total stealth και οι extreme ειναι πολυ δυσκολες και το story ειναι μπερδεμενο , ειδικα αν δεν εχεις παρακολουθησει τη σειρα , αλλα τα youtubers σκουζουν χωρις να εχουν ιδεα τι τους γινεται. Ακομα και οταν νομιζεις οτι το εχεις τελειωσει το story συνεχιζει και συνεχιζει σαν αποζημιωση απο τον τρολο κοτζιμα που το ground zeroes ηταν τοσο συντομο . Το μεγαλυτερο ξενερωμα ειναι ο τροπος διαθεσης για το pc , το αδειο δισκακι ειναι απλα απαραδεκτο . 200 ωρες; Ποτε προλαβες ρε αδελφε; lol δεν έχει την επιλογή που χει.. με dvi το χω συνδέσει.. Σορρυ φιλος δεν ξερω παραπερα δοκιμασε και με αλλο driver μηπως δεν το υποστηριζει δεν εχει να κανει με το dvi..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 24 ώρες εδώ και επιτέλους μεγάλωσε ο DD.
Millennium Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Metal Gear Solid V Save File Corruption Bug Spotted
dimyok Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Σε κονσολα .Στο PC δεν εχω τελειωσει το σεταρισμα της αρκουδας .Παντως save corruption bug δεν συναντησα και ειχα τη Silent σε ολες τις αποστολες. Μεχρι που την εκανε στο τελος και εμεινα με τον DD.
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 200 ωρες; Ποτε προλαβες ρε αδελφε; lol Σορρυ φιλος δεν ξερω παραπερα δοκιμασε και με αλλο driver μηπως δεν το υποστηριζει δεν εχει να κανει με το dvi.. τον last beta έχω..όπως και πριν με τον official δεν είχα δει τέτοια επιλογή.. και έλεγα να το δοκιμάσω σε μεγαλύτερη ανάλυση..
d4ydr33m3r Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 τον last beta έχω..όπως και πριν με τον official δεν είχα δει τέτοια επιλογή.. και έλεγα να το δοκιμάσω σε μεγαλύτερη ανάλυση.. Εδω ειναι η σελιδα της ATI για το VSR που δειχνει ποια μοντελα υποστηριζονται και εξηγει ποιες αναλυσεις μπορεις να επιλεξεις σε vsr και σε τι να τις μετατρεψεις Απο τους 15.7 απο μια ματια που εριξα ειναι κοινος ο driver για vsr για ολα τα μοντελα της.
Oroku Saki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει bugs ακομα δεν λειτουεγει τελεια. Κολλαει μετα το Porlogue ,Και να το καταφερουν πιστευω πως πρεπει να το αγορασουμε γιατι ειναι το πρωτο metal gear που βγηκε ταυτοχρονα στο pc . Δεν θελουμε το επομενο να βγει μετα απο μηνες οπως εγινε με τα MGS 1 ,2 & Revengeace. Εγω η θα το παρω retail οποτε βγει η αγορα απο steam οταν φυγουν τα capital controls.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα