Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Και για το Witcher 3 θα πω ότι είναι fun but not perfect, έχει τα δικά του καλά και κακά. :)

Αλλά θέλω να δω τι γεύση θα μου αφήσει στο τέλος το TPP. (και περιμένω Kojima-ιά που θα με κάνει να αναρωτιέμαι τι έγινε πάλι :P)

Στο Witcher 3, μιας και ήταν τέλος τριλογίας και του όλου στόρυ του Geralt, ο τερματισμός που έβγαλα, με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. :)

• Like 2
Δημοσ.

Και για το Witcher 3 θα πω ότι είναι fun but not perfect, έχει τα δικά του καλά και κακά. :)

Αλλά θέλω να δω τι γεύση θα μου αφήσει στο τέλος το TPP. (και περιμένω Kojima-ιά που θα με κάνει να αναρωτιέμαι τι έγινε πάλι :P)

Στο Witcher 3, μιας και ήταν τέλος τριλογίας και του όλου στόρυ του Geralt, ο τερματισμός που έβγαλα, με άφησε απόλυτα ικανοποιημένο. :)

Αν κατι αγγιζει την τελειοτητα που ελεγε και ο Τοκος η καλτιλα, αυτο ειναι το W3 για φετος.. By leaps and bounds GOTY thus far imho

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω οτι ο τυπος ειναι λιγο υπερβολικός, σε καποια συμφωνώ αλλα κάποια νομίζω οτι τα φουσκώνει για να ακουστούν χειρότερα. Π.χ. το Αυγανισταν δεν ειναι οπτικα οπως η Πανδώρα απ το αβαταρ (νομίζω Πανδώρα λέγονταν) γιατι σε μεγαλο βαθμό ετσι είναι η τοπολογία του αυγανισταν ή αυτο με το δεκαλεπτο για το ελικοπτερο απ την μια καταλαβαινω και γιατι δεν spawnaρει ενα ελικοπτερο εκει που εισαι παντα και κουραζει το να το περιμένεις συνεχεια μισο λεπτο (υπερβολικα επαναλαμβανομενο δυστυχώς ) αλλα αμα 7-8 λεπτα εξηγείς προφανώς και θες δεκα λεπτα για να ξεκινήσει η αποστολή. Επισεις ωραια η λογικη να πας πανω απ το βουνο αλλα θες και αναρρίχηση να ανέβεις το βουνό 

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια το παιχνιδι δεν ειναι για 10/10,αλλα διαφωνω ΤΕΛΕΙΩΣ που λεει οτι το παιχνιδι δεν αξιζει τα 60ευρω. Δηλαδη αν παιχνιδια οπως MGSV και W3 δεν αξιζουν τα 60ευρω τους(το MGS εχει και Online)ε τοτε ποια τα αξιζουν???

http://howlongtobeat.com/game.php?id=5918

Δημοσ.

yep το ηξερα οτι το the witcher 3 θα ειναι γκοτυ αλλα ενταξει βεβαιωθηκα.επισης η βαθμολογια απο τους users στο metacritic τα λεει ολα. 7.5 στο χβοξ 8.1 στο Pc . στο witcher 3  , 8.7 και 9.2 αντιστοιχα 

Δημοσ.

Guys αφήστε το W3 στην άκρη, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα game σε διάρκεια και ποιότητα quest. Το game δεν το έχω παίξει ακόμα αλλα δεν μου φάνηκαν περίεργα αυτά που λέει ο idiotech και ούτε με απώθησαν να το παίξω, κλασσικά προβλήματα open-world +Kojima.

• Moderators
Δημοσ.

Μερικά από αυτά που λέει πάντως π.χ. "τρώω χειροβομβίδα και ζω", θα έπρεπε να τα περιμένει.

Λέει συνέχεια "Ι thought I would play a stealth game", όχι μαν, you're playing a METAL GEAR game, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Το ότι έγινε open world δεν σημαίνει ότι θα μπει καραρεαλισμός. Εδώ παίζω το MGS3 Snake Eater στο PS2 φίλου για να δούμε το όλο Big Boss story και εκεί πάλι που και καλά "ρεαλισμός" πάλι γίνονται πολλά κουλά, αλλά αυτό είνα το θέμα, τα παιχνίδια είναι Metal Gear, οπότε και τα κουλά τους θα έχουν και τα supernatural και το περίεργο ΑΙ. Μήπως ξεχνάμε ότι Metal Gear Solid 1, αντιμετωπίζαμε τον Vulcan Raven την πρώτη φορά στο τανκ και ότι ο Snake άντεχε κανονιές; :P

Για άλλα πράγματα, όπως προβλήματα στα γραφικά για AMD (δεν γνωρίζω) ή το ότι keyboard/mouse support δεν είναι τόσο καλό (προσωπικά έτσι παίζω, δεν βρήκα πρόβλημα, αλλά ναι, δεν είναι τόσο user friendly) τα βρίσκω πιο σωστά.

Εγώ πάλι, σε ένα σημείο πάλευα να ανέβω στην άρκη ενός βράχου από ένα μέρος που συνέχεια ξαναγλίστραγε κάτω. Εκεί π.χ. θα έπρεπε το παιχνίδι να μην αφήνει το σκαρφάλωμα αλλά πιο εκεί που δεν γλιστράς. Και κάποιες φορές να μετακινείσαι ξαπλωμένος μπορεί να κολλήσεις σε άσχετο σημείο ή το άλογο να κόβει ταχύτητα κάθε τόσο (ξάδελφος της Roach :P) επειδή είχε βραχάκι σε λάθος γωνία.

Κάτι τέτοια να έλεγε. :)

• Like 1
Δημοσ.

^Για μένα, όχι. Αλλά όπως το δει κανείς. Αν κάποιος το πρώτο παιχνίδι που θα παίξει είναι αυτό (δεν το εύχομαι σε κανέναν :P ) δεν θα δώσει καθόλου σημασία.

Όσοι έχουν παίξει τα προηγούμενα MGS ξέρουν πολύ καλά ότι η φωνή του Snake είναι ο David Hayter. Τελεία και Παύλα.

Όταν έπαιξα το GZ είχα μια μικρή ελπίδα ότι θα συνηθίσω...

but NOPE, σπαράζει η καρδιά σου να ακούς συνέχεια τον Kiefer/Jack Bauer.

• Like 1
Δημοσ.

mini-facebook game δν αξίζει 60 δολάρια καλά συγνώμη ρε παιδιά ο τύπος έχει πρόβλημα στο κεφάλι η με το  παιχνίδι, Έτσι είναι τα metal gear 

Λέει ότι δν του αρέσει το mother-base είναι πολύ μεγάλο να πηγαίνεις από το ένα μέρος στο άλλο δηλαδή base είναι τι θα ήθελε να είναι σαν κοτέτσι? 

Λέει οτι βαριετέ με το σημείο με το Ελικόπτερο σε αυτό μπορεί να είχε δίκαιο έπρεπε να έχει skip 

Λέει ότι δν τον βλέπουμε οι εχθροί τι να πω αν ο τυπάς ήθελε οι εχθροί να έχουν superman όραση να τον βλέπουν από 10+ χιλιόμετρα μακριά είναι ανώμαλος

Λέει ότι είναι βαρετό και επαναλαμβανεται συνέχεια μήπως πρέπει να σκεφτεί ότι  αυτό το game δν είναι για αυτόν?

Και το καλό με αυτούς τους τύπους είναι ότι όλα αυτά τα παραπάνω που λέει αν δεν τα είχε το παιχνίδι θα έβγαινε και θα έλεγε γιατί δν τα έχει

Άρε κάτι assasins creed που χρειάζονται σε αυτόν τον τύπο αυτά  μπορεί να τα απολαμβάνει τουλαχιστον.

Άκου μινι game 

Δημοσ.

Εμένα δεν με χαλάει. Άλλωστε έπρεπε ο Boss να είναι διαφορετικός από τον Solid εξαρχής.

Επίσης ΠΡΟΣΕΧΤΕ

Regarding game progress being stopped in "METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN" under specific circumstances.

Λέξεις κλειδιά. Έπρεπε και Εξαρχής.

Απ' τη στιγμή που στα Snake Eater και Peace Walker είναι o Hayter, μέγα φέιλ ιμο να τον αλλάξεις σε GZ και PP.

• Like 1
Δημοσ.

^ΛΟΛ οκ, ο τύπος δεν έχει ιδέα. not a fucking clue. Απλά προσπαθεί να γίνει αστείος για τα views, και ο πιο εύκολος τρόπος να το κάνει αυτό είναι να το θάψει. Α, και να πετάξει ότι έχει code για το gmg ώστε να τον υποστηρίξεις.

Το πιο αστείο από όλα είναι ότι έπαιξε λέει το παιχνίδι για 10 ώρες και προσπαθεί να σε πείσει ότι φτάνουν και περισσεύουν για να βγάλεις γνώμη και ότι έκανε πολλά πράγματα κλπ. top lel mate.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...