Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σπάνια ερώτηση από μένα..

αλλά γίνεται να το παίξω σε 4k;

Δε τις ξέρω τις αναλύσεις πάνω από 1080p,οπότε τα φώτα σας..

Γίνεται κάπως με τους ati 15.8beta;

Η αναλυση ειναι 3840x2160. Ναι υποστηριζεται, αλλα δεν ειναι και απο τα games που αναδεικνυονται ιδιαιτερα απο μια καλυτερη αναλυση tbh.. Εκτος και αν εννοεις κατι αλλο και δεν καταλαβα..

Έχει σημασία που μένεις, εγώ piano 3.4mbps στην καλύτερη και μένω θεσσαλονίκη οποτε φαντάσου άλλοι. Αλλα ναι ok συμφωνώ αυτό που δίνουν για retail δεν αξίζει με την καμια.

Δεν σε λες και την νορμα παντως απο προσωπικη εμπειρια θα ελεγα οτι ειμαστε πλεον αρκετα παραπανω στο μεσο ορο αλλα οκ fair point..

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Spoiler για το τελος του παιχνιδιου

πάντως το The Man who sold the world Μόνο τυχαίο δεν ήταν στην αρχή του παιχνιδιού. Ταιριάζει απόλυτα με την ιστορία imo

Δημοσ.

Η αναλυση ειναι 3840x2160. Ναι υποστηριζεται, αλλα δεν ειναι και απο τα games που αναδεικνυονται ιδιαιτερα απο μια καλυτερη αναλυση tbh.. Εκτος και αν εννοεις κατι αλλο και δεν καταλαβα..

Δεν σε λες και την νορμα παντως απο προσωπικη εμπειρια θα ελεγα οτι ειμαστε πλεον αρκετα παραπανω στο μεσο ορο αλλα οκ fair point..

αυτό ναι..

πώς την βάζω αυτή την ανάλυση;

Δημοσ.

Spoiler για το τελος του παιχνιδιου

πάντως το The Man who sold the world Μόνο τυχαίο δεν ήταν στην αρχή του παιχνιδιού. Ταιριάζει απόλυτα με την ιστορία imo

και ο τίτλος ταιριάζει φοβερά και οχι μόνο από μια οπτική

Δημοσ.

Πολύ σεβαστό, ειδικά μετά απο τη πληθώρα σχόλιων του τύπου "GOTY", "παιχνιδάρα", "θεΐκό" κλπ.

ε λογικά θα ειναι για να το λεει η συντριπτική πλειοψηφεια οσων το παιζει.

Δημοσ.

Προσωπική άποψη : αμφιβάλλω. Τα ίδια διάβαζα για αρκετά άλλα παιχνίδια (Witcher3, BAK κλπ).

Τίνουμε να είμαστε και λίγο πρόβατα οι gamers τελευταία, πάμε με την μάζα και κανείς δεν μιλάει, γιατί αν μιλήσει θα πέσουνε όλοι να τον φάνε.

Επειδή έχει το όνομα του Kojima έχει θεοποιηθεί, και η Konami βγήκε και είπε πως είναι ήδη GOTY και κάποιοι συμφωνούν..

Αν έκανε αυτή τη δήλωση άλλη εταιρία, δε νομίζω να περνούσε έτσι.

Δές το βίντεο πάντως, τα λέει πολύ ωραία ο τύπος. Πολύ καλύτερα απο αυτούς που λένε ένα σκέτο "παιχνιδάρα".

Δημοσ.

Το βιντεο με βρισκει 100% να συμφωνω με οσα λεει.  Οντως φαινεται ακρως επαναλαμβανομενο. Διαβαζω συνεχεια στα comments σε ολα τα posts στο ιντερνετ "this is a Hideo Kojima game" δηλαδη όχι της κοναμι. κανει μπαμ οτι εχει τους οπαδους τους το παιχνιδι οτι κι αν ηταν (καλο / κακο) φτανει που ειναι του αγαπητικου τους. 

• Moderators
Δημοσ.

Είδα το βίντεο τώρα, έχει δίκιο για διάφορα πράγματα (π.χ. για το ελικόπτερο που μέχρι να έρθει, να σηκωθείς, να σου δώσει τον έλεγχο, να πας εδώ κι εκεί, αργεί), αλλά μερικές φορές υπερβάλλει νομίζω.

Από την άλλη, το κάνει γιατί πολύς κόσμος λέει 10/10 και ναι, τότε έπρεπε να ήταν τέλειο, που δεν είναι.
Ωραίο είναι (εδώ δεν λέμε για περίεργα animations όταν γίνονται, by the way ή που κοιτάς στον ουρανό και δεν βλέπεις αεροπλάνο με το Fulton system ακόμη και αν είναι καθαρός ο ουρανός :P), φάση έχει και είναι πράγματι (σαν όλα τα Metal Gear games) too...gamey.

But it's a fun game. :P

But not perfect.

ΥΓ. Συμφωνώ με το tranq everyone around. Τουλάχιστον μέχρι στιγμής (που δεν έχω φτάσει εκεί που είναι αυτός), έτσι το πάω κι εγώ.

Edit:

Και όπως λέει, πολλά δεν στα εξηγεί το παιχνίδι, οπότε μερικά tips (αν δεν είχε μπει):

Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain Guide - 13 tips you need to know

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...