Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

^^^ heads up, σε μένα ο browser πετάει fraud warning για τη συγκεκριμένη σελίδα (περισσότερο ως suspicious παρά ως επιβεβαιωμένο)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατί κάποιοι κάνουν συλλογή και θέλουν τα extras να τα στολίσουν η απλά να τα έχουν, άλλοι δεν ασχολούνται με e-payments και πολλοί άλλοι έχουν 2mbps net, so...

Μωρε συλλογη το καταλαβαινω να κανει καποιος και με το παραπανω ΑΛΛΑ με συλλεκτικες εκδοσεις στα παιχνιδια που τον ενδιαφερουν. Τωρα ενα πλαστικο κουτι σκετο με ενα εγχειριδιο χρησης ΑΝ εχει πλεον στις απλες εκδοσεις γιατι "στοιχιζει" πολλα στις εταιρεις βλεπεις, δεν εχει νοημα imo.. Πανε οι εποχες που μαζευαμε κουτια για να λεμε κοιτα ποσα παιχνιδια εχω, πλεον θελουμε εξοικονομηση χωρου οπως το βλεπω εγω.

Και συγνωμη αλλα μονο το internet μπορω να δεχθω σαν λογο σοβαρο, γιατι ειτε το πιστευουμε ειτε οχι υπαρχουν ακομη περιοχες με φερεσυχνο PCM.. Αλλα οποιος εχει internet cmon dude seriously? 2Mbps; Ποιος το κανει αυτο και που υπαρχουν πλεον αυτες οι ταχυτητες ολοι ειμαστε στην συντριπτικη πλειοψηφια πανω απο 8Mbps.. 

Τωρα αν εχεις 2mbps γραμμη ΚΑΙ δεν εχεις και χρεωστικη, πιθανοτατα δεν θα εχεις και κατι αλλο οποτε δεν νομιζω οτι θα κολλησεις στο κουτι :D

Με τίποτα όμως.. Ήδη έχω βρεί custom εξώφυλλα για τα digital-only του Steam και σκέφτομαι να αρχήσω να τυπώνω.

Για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται -> www.steamgamecovers.com

υγ : στο site έχει και custom dvd να εκτυπώσει όποιος θέλει

Οκ whatever floats your "goat" που λεμε.. :D

Δεν εχω θεμα με την λογικη σου, απλα εγω δεν βλεπω λογο υπαρξης εν ετει 2015..

Προτιμω μια τακτοποιημενη library στο steam και μεγαλους σκληρους και οτι θελω σε συλλεκτικη κοπια ναι εκει αλλαζει..

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου για τις συλλεκτικές. Οταν έχω την επιλογή, θα κοιτάξω steelbook ή συλλεκτική.

Οταν όμως δεν υπάρχει τίποτα απο τα παραπάνω, κάτι πρέπει να κάνεις. ;)

υγ : τα backup του steam τα γράφω σε δισκάκια :P

• Like 1
Δημοσ.

σπάνια ερώτηση από μένα..

αλλά γίνεται να το παίξω σε 4k;

Δε τις ξέρω τις αναλύσεις πάνω από 1080p,οπότε τα φώτα σας..

Γίνεται κάπως με τους ati 15.8beta;

Δημοσ.

fix it for you 

Ψεματα! Τα περισσοτερα παιχνιδια τα εχω αγοραμενα ειτε απο steam ειτε απο καταστημα. Ελαχιστα εχω απο το θειο.

Δημοσ.

Και συγνωμη αλλα μονο το internet μπορω να δεχθω σαν λογο σοβαρο, γιατι ειτε το πιστευουμε ειτε οχι υπαρχουν ακομη περιοχες με φερεσυχνο PCM.. Αλλα οποιος εχει internet cmon dude seriously? 2Mbps; Ποιος το κανει αυτο και που υπαρχουν πλεον αυτες οι ταχυτητες ολοι ειμαστε στην συντριπτικη πλειοψηφια πανω απο 8Mbps.. 

Έχει σημασία που μένεις, εγώ piano 3.4mbps στην καλύτερη και μένω θεσσαλονίκη οποτε φαντάσου άλλοι. Αλλα ναι ok συμφωνώ αυτό που δίνουν για retail δεν αξίζει με την καμια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...