Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο 22 του μηνός αποστολή . Και μεσα στο κουτι εχει ΜΟΝΟ το STEAM Installer και περιμενεις να κατεβασεις 28 GB ...........

Ας ειχαν τα κλειδαδικα αναλογες τιμες και εγω προσωπικα θα το ειχα αγορασει απο εκει day one. Αλλα αυτες οι τιμες ειναι απλα απαραδεκτες http://www.allkeyshop.com/blog/buy-metal-gear-solid-5-the-phantom-pain-cd-key-compare-prices/

Οποιος δεν εχει υπομονη 2.5εβδομαδες περιπου το χτυπαει αμεσως σε Digital και ξεκιναει το παιχνιδι αλλιως υπομονη.

Δημοσ.

Τελικά τί εντυπώσεις έχετε από το παιχνίδι;

Αν σκεφτεις οτι οι βαθμολογιες σε Metacritic δεν αλλαξαν και το οτι συνεχιζει να ειναι στα top 5 παιχνιδια στο Twitch ε μαλλον θα ψιλο ισχυει το hype που ακουγεται.

Εγω προσωπικα περιμενω ή να πεσει η τιμη του σε Digital καταστηματα ή μεχρι τις 22 που θελω να πιστευω οτι θα ερθει σε retail.

Δημοσ.

Το τελευταίο game που πήρα σε retail στο pc ήταν το Μax Payne 3 όπου ακόμα βάζω και παίζω. Games σαν τα mgs τα θέλω οπωσδήποτε με το δισκάκι και την θήκη τους και περισσότερο τα προτιμώ σε κονσόλα και ας είναι πιο ακριβά.

Δημοσ.

Εαν ουτε στις 22 δεν βγει retail τοτε αναγκαστικα θα περιμενω  μεχρι οποτε φυγουν τα capital controls για να το παρω απο steam. 

Δημοσ.

Εαν ουτε στις 22 δεν βγει retail τοτε αναγκαστικα θα περιμενω  μεχρι οποτε φυγουν τα capital controls για να το παρω απο steam. 

Και γιατί να μην το πάρεις από κάποιο Keystore να γλυτώσεις 10 ευρώ και να το πάρεις και τώρα αν το θες Digital?

Γιατί αν περιμένεις να φύγουν τα capital θα περιμένεις πολύ 

Δημοσ.

Συμφωνω και εγω. Προσωπικα δεν βλεπω λογω υπαρξης φυσικης κοπιας στην σημερινη εποχη που μπορεις να κανεις και backup σε Steam τα κατεβασμενα ευκολα, αν αυτη δεν ειναι συλλεκτικη.. Digital και τελος..

Δημοσ.

Και γιατί να μην το πάρεις από κάποιο Keystore να γλυτώσεις 10 ευρώ και να το πάρεις και τώρα αν το θες Digital?

Γιατί αν περιμένεις να φύγουν τα capital θα περιμένεις πολύ 

Γιατι αγορες στο steam και γενικα online κανω μονο με paysafe αλλα τωρα δεν υπαρχουν paysafe στην Ελλλαδα μεχρι να φυγουν τα capital

Δημοσ.

Συμφωνω και εγω. Προσωπικα δεν βλεπω λογω υπαρξης φυσικης κοπιας στην σημερινη εποχη που μπορεις να κανεις και backup σε Steam τα κατεβασμενα ευκολα, αν αυτη δεν ειναι συλλεκτικη.. Digital και τελος..

Γιατί κάποιοι κάνουν συλλογή και θέλουν τα extras να τα στολίσουν η απλά να τα έχουν, άλλοι δεν ασχολούνται με e-payments και πολλοί άλλοι έχουν 2mbps net, so...

Δημοσ.

Με τίποτα όμως.. Ήδη έχω βρεί custom εξώφυλλα για τα digital-only του Steam και σκέφτομαι να αρχήσω να τυπώνω.

Για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται -> www.steamgamecovers.com

υγ : στο site έχει και custom dvd να εκτυπώσει όποιος θέλει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...