Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια επειδη δεν εχω διαβασει τις προηγουμενες απαντησεις.Απο που μπορω να αγορασω το game;Ποια ειναι  η πιο συμφερουσα τιμη;Με ενδιαφερει μονο το singleplayer.Δεν εχω πιστωτικη η χρεωστικη.Βασικα δεν εχω καμια καρτα απο τραπεζα.Τι μου προτεινετε να κανω;Ευχαριστω πολυ!

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι manual save αλλα manual checkpoint save για την ακρίβεια, manual save όπου κανεις εκεί σε βγάζει, συμφωνώ ότι τα περισσότερα open-world έχουν αλλα κανένα δεν είναι stealth, πολύ απλά άμα είχε save όλοι θα τερμάτιζαν το game με 100% stealth.

• Like 2
Δημοσ.

Το είδα, απλά νόμιζα το λές ειρωνικά.

Nten katalaveni.. Τι να ειρωνευτω; Τωρα ειρωνευομαι =p Τεσπα παμε παρακατω

Δεν είναι manual save αλλα manual checkpoint save για την ακρίβεια, manual save όπου κανεις εκεί σε βγάζει, συμφωνώ ότι τα περισσότερα open-world έχουν αλλα κανένα δεν είναι stealth, πολύ απλά άμα είχε save όλοι θα τερμάτιζαν το game με 100% stealth.

Έτσι είναι. .

Δημοσ.

Από optimization είναι πολύ καλό πάντως 

extra high settings+4k=60fps(με ελάχιστα drops)

Δε με ξετρέλανε σαν παιχνίδι πάντως.Παίζει σαν MGS αλλά δεν το "νιώθω" σαν MGS.

ούτε codec,ούτε humor,ούτε τεράστιες σκηνές,τίποτα

Με έχει χαλάσει επειδή ξέρω και το μεγάλο plot twist(που είναι παρα παρα πολύ χαζό)

Όσο καλό και αν είναι το gameplay η ιστορία με χαλάει.

Μεγάλη απογοήτευση σε αυτό το τομέα.πιο πολύ και από το τέλος του Mass Effect 3.

GOTY παραμένει το Witcher 3.

Δημοσ.

Παιδια επειδη δεν εχω διαβασει τις προηγουμενες απαντησεις.Απο που μπορω να αγορασω το game;Ποια ειναι  η πιο συμφερουσα τιμη;Με ενδιαφερει μονο το singleplayer.Δεν εχω πιστωτικη η χρεωστικη.Βασικα δεν εχω καμια καρτα απο τραπεζα.Τι μου προτεινετε να κανω;Ευχαριστω πολυ!

Γνωριζει καποιος;

Δημοσ.

Εγω περιμενω να το φερει το public η το Πλαισιο σε δισκακι για να το παρω επειδη στο steam δεν δεχεται paysafe ακομα.

Ορόκου παίζει μήπως να είναι και ο πρωτος τίτλος της ζωής σου που θα αγοράσεις για να παίξεις?  :P

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε τι τεράστια αξία έχει αυτό το παιχνίδι. :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο δεν το ειχα δει πλακα πλακα. Και εγω αυτο περιμενω γιατι οχι μονο δεν βγαζω ακρη με πληρωμη στα κλειδαδικα μεσω χρεωστικης αλλα ειναι και κοροιδια η τιμη που το εχουν οσο παιχνιδαρα και να ειναι http://www.allkeyshop.com/blog/buy-metal-gear-solid-5-the-phantom-pain-cd-key-compare-prices/45ευρω το Instant gaming και τα αλλα γνωστα site στο 50ρικο κοντα.

Ελπιζω μονο η retail εκδοση να μπαινει σε steam.

Δημοσ.

Ορόκου παίζει μήπως να είναι και ο πρωτος τίτλος της ζωής σου που θα αγοράσεις για να παίξεις?  :P

Από αυτό και μόνο καταλαβαίνουμε τι τεράστια αξία έχει αυτό το παιχνίδι. :-D  :-D

Eχω αγορασει παρα πολλα παιχνιδιακ αι αυτο ισως ειναι ενα απο αυτα αν δεν γινει κατι συντομα!!!  Ολοι οσοι το εχετε αγορασει με τι καρτα το αγορασατε? Και απο που?

Δημοσ.

Eχω αγορασει παρα πολλα παιχνιδιακ αι αυτο ισως ειναι ενα απο αυτα αν δεν γινει κατι συντομα!!!  Ολοι οσοι το εχετε αγορασει με τι καρτα το αγορασατε? Και απο που?

Μην ψαχνεις λεπτομερειες. 

Το paypal δεν δουλευει φυσιολογικα, πρεπει να γινει ενα κολπακι που κραταει προμηθεια. Οσα μαγαζια δεχονται κατευθειαν χρεωστικες - πιστωτικες καρτες μπορεις να αγορασεις. Το θεμα ειναι το ρισκο αλλα δεν νομιζω οτι υπαρχει τοσο μεγαλο προβλημα

Δημοσ.

απο το συστημα της υπογραφης σηκωνεται?

δεν ρωταω προφανως για τα επισημα specs  απλα καποιος που το παιζει τωρα με οχι μηχανημα της NASA αν θελει κ μπορει να μαθουμε...

Δημοσ.

δεν ρωταω προφανως για τα επισημα specs  απλα καποιος που το παιζει τωρα με οχι μηχανημα της NASA αν θελει κ μπορει να μαθουμε...

Λογικα πρεπει να στο σηκωνει το παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.

Μονο steam έχει βγει το παιχνίδι. Δεν υπάρχει σε καμια άλλη πλατφόρμα εκτος του steam. Το retail δισκάκι λογικά περιέχει μονο τον κωδικό για να κανεις install. Το μονο πρόβλημα είναι ότι τα digital έχουν τσιμπήσει την τιμή στο θεό για δυο λόγους, δεν υπάρχει σπασμένο και έχει τρελα υψηλό metacritic.

Και αγοράζουν όλοι από nuuvem και πουλάνε στο +5-10... 40-50 ευρώ για PC digital παιχνίδι δεν πρόκειται να δώσω ποτε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...