Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα τελείωσα το peace walker και το ground zero (αν και αυτο πιο πολύ σαν demo μου φάνηκε) και ήρθε η ώρα να το αγοράσω και γω.

Αξίζει όντως 10/10?

retail ps4 το πηρα και εγω, βαρεθηκα να περιμενω τα κλειδαδικα και δεν ηθελα να επιβαρύνω και το paypal. Πολλα cut scenes μεχρι στιγμης αλλα οκ για mgs μιλαμε. :P

Μα όλα τα metal gear έτσι είναι radio sequences + cutscenes και λίγο epic gameplay ενδιάμεσα για να περνάει η ώρα  :-D

Δε νοείται stealth game χωρίς manual save, πόσο μάλλον open world. Ελπίζω να το προσθέσουν άμεσα.

Πάντως όλα τα προηγούμενα είχαν κάτι σαν manual save μέσω radio/codec. 
  • Like 1
Δημοσ.

Όντως, και δεν διαφωνώ αποπάνε(sic),

αλλά επίσης είναι μαλακία να ολοκληρώνεις την πρώτη αποστολή, να σε πάει mother base, να κάνεις διάφορα εκεί, και όταν δεν έχει κάτι άλλο να κάνεις να το κλείνεις και να μην σου σώσει τίποτα από όσα έκανες στην mother base. Δηλαδή πρέπει να μπεις σε νέα αποστολή (που τρώει χρόνο) μόνο και μόνο για το autosave και μετά να το κλείσεις. Μεγάλο φάουλ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θυμάμαι βασικά τα MGS να έχουν manual save, και επειδή είναι stealth καλύτερα που δεν έχει manual save αλλιώς είναι kinda "cheat" να reload το κάθε λάθος συνέχεια imho.

Στα 3 πρώτα πάντως μπορούσες να κάνεις save όποτε ήθελες και σε έβγαζε στην αρχή του κάθε "room" που ήσουν. Και καθώς ο κάθε χώρος ήταν μικρός,ποτέ δεν έχανες πολύ χρόνο ούτε πάθαινες το απο πάνω. Το PW έφυγε με "save state" οπότε δεν είμαι σίγουρος

Σίγουρα δεν έχει save μέσω του radio/codec? 

Δημοσ.

Εγω περιμενω να το φερει το public η το Πλαισιο σε δισκακι για να το παρω επειδη στο steam δεν δεχεται paysafe ακομα.

Δημοσ.

autosave κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα,μην τρελένεστε.

είστε σίγουροι ότι η retail θα χει αρχεία μέσα; ή μόνο τον installer;

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι βασικά τα MGS να έχουν manual save, και επειδή είναι stealth καλύτερα που δεν έχει manual save αλλιώς είναι kinda "cheat" να reload το κάθε λάθος συνέχεια imho.

Όλα τα MGS έχουνε manual save μέσω του codec.

Θα μπει στο steam κανονικα? γιατι τοτε λεει! 60 εχει απευθειας απο εκει..

Για steam είναι το παιχνίδι, το δισκάκι έχει απλά ένα αρχείο των 9ΜΒ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...