Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ το πήρα από το instantgaming όταν ήταν 35 με χρεωστική πειραιώς visa

τα λεφτά όμως ακόμα υπάρχουν στο λογαριασμό για κάποιο περίεργο λόγο,το κλειδί έχει σταλθεί κανονικά πάντως

5 ώρες ακόμα......

http://i.imgur.com/J98lQZS.jpg

δεν υπάρχει paysafe ακόμα δυστυχώς

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει κατι, αλλα αν δεν το παιξεις ολο πως θα καταλαβεις αν υπαρξει κατι;

Προς το παρων παντως εχω πολυ καλη αποδοση σε min/avg fps χωρις θεματα.

Δημοσ.

Το Phantom Pain αρχίζει ακριβώς από όταν τελείωσε το GZ καλό είναι να το έχεις παίξει η τουλάχιστον να κάτσεις 1 2 ώρες να δεις στο youtube το μικρο στόρυ του GZ για να καταλάβεις μερικά πράγματα 

• Like 1
Δημοσ.

Αποχαιρετιστήριο βίντεο του Hideo Kojima από την Konami.

καλα, κανουν λες και  αποσυρθηκε απο το χωρο ο Kojima.

συνεχιζει να ειναι game designer, απλως εφυγε απο μια εταιρεια.

και στη τελικη αυτο μονο καλο ειναι για ολους εμας, εκτος για τη Κοnami φυσικα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το έπαιξε κανείς για να μας πει αν έχει προβλήματα όπως έχουν σχεδόν όλα τα παιχνίδια για PC 

Μεχρι στιγμης κανα 7ωρο που εχω παιξει ειναι αψογο.

Δημοσ.

γιατι δν εχω paypal xd

ααα οκ τότε!

οποτε θα αρχισω αυτο πρωτα,ωραια!να σαι καλα φιλε μου!ευχαριστω!

ή ας δούμε αυτό!

• Like 1
Δημοσ.

1:30 ωρα που εχω παιξει τρεχει πολυ smooth ... πανεμορφο το game... κατα την διαρκεια του 1ου μερους ημουν διαρκως καπως ... σε φαση... W T F

• Like 3
Δημοσ.

παίζει κανείς με xbox360 gamepad;

υπολειτουργεί το χειριστήριο..στα cutscenes και στην αρχή με τις νοσοκομές λειτουργούσε,και έστριβα την κάμερα..μετά όταν ξεκίνησε το παιχνίδι,δεν λειτουργούσε..

Μπορούσα να παγώσω το παιχνίδι και να κινηθώ στα μενου,αλλά όχι την ώρα του παιχνιδιού.

Κάποια πλήκτρα λειτουργούν,κάποια όχι..Τί γίνεται;

δεν βολεύει τόσο το πληκτολόγιο/ποντίκι για να παίζω

tip

http://www.crashwiki.com/how-to-fix-metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-crashes-errors-resolution-black-screen-low-fps-camera-controllers-graphics/

8. METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN – External controllers like XBox and other controllers not working
  • Like I said, the game currently has a problem with controllers, but some users are claiming they have fixed the problem by configuring your gamepad using x360ce.
  • Download all the x360ce files from here –https://code.google.com/p/x360ce/downloads/list.
  • Copy the downloaded files to your game directory and extract.
  • Your game should be running fine, but if it doesn’t try configuring your gamepad by running xboxce.exe.

•  

----

επίσης τώρα που πήγα να βγω,είχε επιλογή download GZ save data,σε τί θα χρησίμευε αν το είχα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...