Big Boss Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 εγώ το πήρα από το instantgaming όταν ήταν 35 με χρεωστική πειραιώς visa τα λεφτά όμως ακόμα υπάρχουν στο λογαριασμό για κάποιο περίεργο λόγο,το κλειδί έχει σταλθεί κανονικά πάντως 5 ώρες ακόμα...... http://i.imgur.com/J98lQZS.jpg δεν υπάρχει paysafe ακόμα δυστυχώς
aetos1988 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το έπαιξε κανείς για να μας πει αν έχει προβλήματα όπως έχουν σχεδόν όλα τα παιχνίδια για PC
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Οχι μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει κατι, αλλα αν δεν το παιξεις ολο πως θα καταλαβεις αν υπαρξει κατι; Προς το παρων παντως εχω πολυ καλη αποδοση σε min/avg fps χωρις θεματα.
JohnVani18 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Αποχαιρετιστήριο βίντεο του Hideo Kojima από την Konami.
solidsnake222 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 γιατί δεν κάνεις το κόλπο με το paypal? γιατι δν εχω paypal xd
johnnyman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 παιδια χρειαζεται να εχω παιξει το Ground Zeroes πρωτα για να αρχισω το Phantom pain?
solidsnake222 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Το Phantom Pain αρχίζει ακριβώς από όταν τελείωσε το GZ καλό είναι να το έχεις παίξει η τουλάχιστον να κάτσεις 1 2 ώρες να δεις στο youtube το μικρο στόρυ του GZ για να καταλάβεις μερικά πράγματα 1
johnnyman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 οποτε θα αρχισω αυτο πρωτα,ωραια!να σαι καλα φιλε μου!ευχαριστω!
KilliK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Αποχαιρετιστήριο βίντεο του Hideo Kojima από την Konami. καλα, κανουν λες και αποσυρθηκε απο το χωρο ο Kojima. συνεχιζει να ειναι game designer, απλως εφυγε απο μια εταιρεια. και στη τελικη αυτο μονο καλο ειναι για ολους εμας, εκτος για τη Κοnami φυσικα. 1
gkalas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το έπαιξε κανείς για να μας πει αν έχει προβλήματα όπως έχουν σχεδόν όλα τα παιχνίδια για PC Μεχρι στιγμης κανα 7ωρο που εχω παιξει ειναι αψογο.
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 γιατι δν εχω paypal xd ααα οκ τότε! οποτε θα αρχισω αυτο πρωτα,ωραια!να σαι καλα φιλε μου!ευχαριστω! ή ας δούμε αυτό! 1
Despotas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν υπάρχει manual save ή έχει checkpoints όπως το GZ?
omghi2u Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 1:30 ωρα που εχω παιξει τρεχει πολυ smooth ... πανεμορφο το game... κατα την διαρκεια του 1ου μερους ημουν διαρκως καπως ... σε φαση... W T F 3
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 παίζει κανείς με xbox360 gamepad; υπολειτουργεί το χειριστήριο..στα cutscenes και στην αρχή με τις νοσοκομές λειτουργούσε,και έστριβα την κάμερα..μετά όταν ξεκίνησε το παιχνίδι,δεν λειτουργούσε.. Μπορούσα να παγώσω το παιχνίδι και να κινηθώ στα μενου,αλλά όχι την ώρα του παιχνιδιού. Κάποια πλήκτρα λειτουργούν,κάποια όχι..Τί γίνεται; δεν βολεύει τόσο το πληκτολόγιο/ποντίκι για να παίζω tip http://www.crashwiki.com/how-to-fix-metal-gear-solid-v-the-phantom-pain-crashes-errors-resolution-black-screen-low-fps-camera-controllers-graphics/ 8. METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN – External controllers like XBox and other controllers not working Like I said, the game currently has a problem with controllers, but some users are claiming they have fixed the problem by configuring your gamepad using x360ce. Download all the x360ce files from here –https://code.google.com/p/x360ce/downloads/list. Copy the downloaded files to your game directory and extract. Your game should be running fine, but if it doesn’t try configuring your gamepad by running xboxce.exe. ---- επίσης τώρα που πήγα να βγω,είχε επιλογή download GZ save data,σε τί θα χρησίμευε αν το είχα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα