Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε το παιρνεις απο steam πλεον κατευθειαν αν εχεις αρκετα στο paypal δεν αξιζει αλλιως, εγω εφαγα ακυρα με visa debit πειραιως σε Kinguin παντως, θα δοκιμασω και μια σε g2a μηπως και το δεχτει και δεν ξοδεψω απο το paypal.

Δημοσ.

Το G2A έχει χαμηλές τιμές νωρίς, όσο πλησιάζει η ημερομηνία που βγαίνει το παιχνίδι, ανεβαίνει και όπως φαίνεται, συνεχίζει τώρα.

Εκτος και αν βρισκεις απο χρηστες που πουλανε κατα καιρους και βρισκεις χαμηλοτερες τιμες. Βαζεις οπωσδηποτε ομως G2A shield για να εισαι καλυμμενος. Απο support σκιζουν οσες φορες τους χρειαστηκα κατι απαντησαν αμεσως ειτε απο live chat ειτε μεσω email.

Ωραια ταινια εχω δει παντως μεχρι στιγμης. Δεν το εδιναν σε dvd να αραξω και TV πιαστηκα τοση ωρα video 

I know I know .. MGS :D

• Like 1
Δημοσ.

ερωτηση μιας κ εχω να παιξω αυτο το περιεργο παιχνιδι απο ps εποχες παλαιες πριν αποκτησω λευκες τριχες (οχι πολλες κι οχι παντου), το παιχνιδι το συγκεκριμενο ειναι για ολους?ή μοναχα γι'αυτους που ασχοληθηκαν με τα παλαια?ρωταω δλδ ειναι αποκλειστικα stealth ή ειναι κ Ραμπο?δλδ παιζεται απο οποιονδηποτε?

Δημοσ.

Το open-world εκφράζει την ελευθερια επιλογων babis οποτε ναι, και στα παλιότερα είχες την επιλογή απλά λίγο πιο περιορισμένα.Απλά θα είναι πιο δύσκολο άμα πας full action.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα πολυ καλοστημενο stealth based action adventure ειναι.. Πας και guns blazing αλλα δεν ειναι ο τροπος που αρμοζει στο παιχνιδι οπως ευλογα καταλαβαινει καποιος. 

edit : Δεν ειχα υπ'οψιν οτι εχει τοσο μεγαλους χαρτες, μιλανε για 200 φορες μεγαλυτερους απο του GZ, οποτε οκ λαθος δικο μου.. Σιγουρα αν ειναι ετσι τοτε θα μιλαμε για πολυ πραγμα.. 

• Like 2
Δημοσ.

έλεγα να μη ξαναπάρω τίποτα day1..αλλά διάβασα τόσο καλά σχόλια.είδα τόσα πολλά vids και streams..και δεν άντεξα.Βρήκα έναν trader στο steamtrades και πήρα nvidia code με 28€

• Like 1
Δημοσ.

Οχι και 50 για ενα key  :mad: .Παντως σε φυσικη μορφη για PC δεν εισάγεται πουθενα  ?Και με τα μαιμουνια τους πολιτικαντηδες να κανουν περιοδεία για το εργο τους των CC.

Δημοσ.

Και έμενα με ενδιαφέρει όποιος έχει βρει τίποτα με debid mastercard εθνικής ας το πει, το κόλπο με το paypal εμένα  δν με ενδιαφέρει αλλιώς βλέπουμε να καταλήγουμε στα public όταν το φέρουν

Κατά άλλα όποιος βρήκε τρόπο και τσίμπησε το game Καλορίζικο και καλό λιωσημο

Δημοσ.

Και έμενα με ενδιαφέρει όποιος έχει βρει τίποτα με debid mastercard εθνικής ας το πει, το κόλπο με το paypal εμένα  δν με ενδιαφέρει αλλιώς βλέπουμε να καταλήγουμε στα public όταν το φέρουν

Κατά άλλα όποιος βρήκε τρόπο και τσίμπησε το game Καλορίζικο και καλό λιωσημο

γιατί δεν κάνεις το κόλπο με το paypal?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...