Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει δυνατότητα αυτή τη στιγμή λόγω των capitals για αγορά του game από steam ή κάποιο site με keyes που να το έχει διαθέσιμο?

• Moderators
Δημοσ.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, As Told by Steam Reviews  :P

@mdd45 

Στο G2A.com παίζει να παίρνει την κάρτα σου ή κάνεις το "κόλπο" του Paypal

Διαλέγεις request payment και βάζεις το ποσό (4% περίπου το παίρνει το paypal για προμήθεια, οπότε πρέπει να βάλεις λίγο παραπάνω) που θες και το στέλνεις σε ένα άλλο e-mail σου που ΔΕΝ έχει Paypal.
Θα πάρεις το e-mail, θα διαλέξεις να πληρώσεις.

Θα σε πάει στο Paypal site αλλά θα διαλέξεις να πληρώσεις με κάρτα και τότε βάζεις αυτήν που έχεις (ακόμη και αν είναι η ίδια του λογαριασμού σου που ζητάει την πληρωμή, θα περάσουν τα λεφτά, μιας και -ακόμα- δεν το τσεκάρουν και τότε θα μπουν τα λεφτά στο Paypal balance σου.

Μόνο στην Ελλάδα αυτά. Να θες να πληρώσεις και να μην σε αφήνουν και να πρέπει να κάνεις παραθυράκια, ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, για να πληρώσεις.

e840c7fc31de6b7d84a01720974d7b12_bla1v1u

HMMMAΡΤΟΝ!

• Like 3
Δημοσ.

Παιδες στο g2a εχει 38 ευρω.Οποιος θελει μου βαζει λεφτα σε λογαριασμο και του το τσιμπαω.Την καρτα μου τη δεχτηκε το g2a εν αντιθεση με αλλα sites.Οποιος θελει pm me.Το παιχνιδι ειναι απιστευτο.

Εdit:41 το πηγαν τα λαμογια.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδες στο g2a εχει 38 ευρω.Οποιος θελει μου βαζει λεφτα σε λογαριασμο και του το τσιμπαω.Την καρτα μου τη δεχτηκε το g2a εν αντιθεση με αλλα sites.Οποιος θελει pm me.Το παιχνιδι ειναι απιστευτο.

Εdit:41 το πηγαν τα λαμογια.

Τι καρτα?

Edit: οκ το πηρα απο G2A και εγω μεσω εθνικης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...