Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μotion sensors ακόμα και στο MGS 2 είχαν βάλει οπότε φαντάζομαι και εδώ κάτι τέτοιο θα έγινε. Κατά πάσα πιθανότητα ναι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Βασικά αυτό το κωμικό κομμάτι είναι το γιαπωνέζικο style σε πολλά games όχι μονο στο MGS, συμφωνώ ότι είναι super unrealistic και δεν θα με χαλούσε καθόλου να έλειπε αλλα το έχουμε συνηθίσει πια, αλλα με τόσο βάθη και έξυπνο gameplay είναι σχεδόν απαρατήρητο σήμερα. Εννοείτε ότι το game δεν είναι για όλους και συγκεκριμένα για actions fans, απλά δεν παίζονται τα MGS πηγαίνοντας Rambo και ας φοράει κορδέλα ο Snake 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Όχι είναι λάθος να συγκρίνεις τέτοια games αναμεταξύ τους γιατί δεν έχουν καμια σχέση. 1
JohnVani18 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Καλά εντάξει.. Η Konami που πριν μερικούς μήνες έλεγε οτι θα στραφεί στο mobile gaming λέει οτι το "παιχνίδι της" είναι ήδη GotY.. Πολύ αέρα πηραν τα μυαλά τους τελευταία..
gkalas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Το τσιμπησα και γω και περιμένω να έρθει η μέρα., 38 ευρώ επειδή ξέχασα να βάλω τον κωδικό έκπτωσης ο βλακας στο g2a.
Fulgore Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Το τσιμπησα και γω και περιμένω να έρθει η μέρα., 38 ευρώ επειδή ξέχασα να βάλω τον κωδικό έκπτωσης ο βλακας στο g2a. Πως την εκανες την αγορα(πληρωμη εννοω)
giannisag17 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Απο g2a εχω αγορασει αυτη την εβδομαδα με prepaid eurobank! 1
Thanofski Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Bit off topic αλλά προσπαθώ κ γω να το αγοράσω από instant gaming Αλλά Δεν δέχεται την visa της alpha που έχω με τίποτα....
mastixas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER επεσε στην αντιληψη μου αυτο το βιντεο, μιλανε ελληνικα μεσα στο παιχνιδι. (επισης μιλανε και καποια σπαστικα ασιατακια που το ανεβασαν αλλα τους βριζουν ολοι στα σχόλια) https://www.youtube.com/watch?v=7uNlRMnPC44
gkalas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Πως την εκανες την αγορα(πληρωμη εννοω)Με Visa της Πειραιώς (prepaid). Μου τη δέχτηκε κανονικά ενώ σε άλλα μαγαζιά δε μου τη δεχόταν.
Prospector8 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Λολ η κουτατη εκδοση του παιχνιδιου εχει steam code και το κατεβαζεις απο εκει,κλασικα η νεα μοδα ....
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Το καταλαβαίνω από μια indie εταιρία να μην έχει retail αλλα από την Konami?! Περιμένω πως και πως την ανακοίνωση της εταιρίας του Kojima, θα πέσει πολύ κλάμα στην Konami. Εγώ digital MGS δεν ψωνίζω, εάν το βγάλουν μέχρι να ανοίξει το online έχει καλός.
JohnVani18 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μόλις 9ΜΒ αρχείο στο DVD του MGS5 για PC. Άθρρο στα γερμανικλα (για όποιον ξέρει) -> Metal Gear Solid 5: Auf PC-DVD ist nur eine 9-MB-Datei Στο δισκάκι περιέχεται το αρχείο εγκατάστασης και τα 28GB κατεβαίνουν απο το Steam.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μόλις 9ΜΒ αρχείο στο DVD του MGS5 για PC. Άθρρο στα γερμανικλα (για όποιον ξέρει) -> Metal Gear Solid 5: Auf PC-DVD ist nur eine 9-MB-Datei Στο δισκάκι περιέχεται το αρχείο εγκατάστασης και τα 28GB κατεβαίνουν απο το Steam. Καλύτερα να έβαζαν μερικές floppy 1.44. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα