Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μotion sensors ακόμα και στο MGS 2 είχαν βάλει οπότε φαντάζομαι και εδώ κάτι τέτοιο θα έγινε.

Κατά πάσα πιθανότητα ναι.

Δημοσ.

Βασικά αυτό το κωμικό κομμάτι είναι το γιαπωνέζικο style σε πολλά games όχι μονο στο MGS, συμφωνώ ότι είναι super unrealistic και δεν θα με χαλούσε καθόλου να έλειπε αλλα το έχουμε συνηθίσει πια, αλλα με τόσο βάθη και έξυπνο gameplay είναι σχεδόν απαρατήρητο σήμερα. Εννοείτε ότι το game δεν είναι για όλους και συγκεκριμένα για actions fans, απλά δεν παίζονται τα MGS πηγαίνοντας Rambo και ας φοράει κορδέλα ο Snake :P

• Like 1
Δημοσ.

Καλά εντάξει.. Η Konami που πριν μερικούς μήνες έλεγε οτι θα στραφεί στο mobile gaming λέει οτι το "παιχνίδι της" είναι ήδη GotY..

Πολύ αέρα πηραν τα μυαλά τους τελευταία.. -_-

Δημοσ.

Το τσιμπησα και γω και περιμένω να έρθει η μέρα., 38 ευρώ επειδή ξέχασα να βάλω τον κωδικό έκπτωσης ο βλακας στο g2a.

Δημοσ.

Το τσιμπησα και γω και περιμένω να έρθει η μέρα., 38 ευρώ επειδή ξέχασα να βάλω τον κωδικό έκπτωσης ο βλακας στο g2a.

Πως την εκανες την αγορα(πληρωμη εννοω)

Δημοσ.

Πως την εκανες την αγορα(πληρωμη εννοω)

Με Visa της Πειραιώς (prepaid). Μου τη δέχτηκε κανονικά ενώ σε άλλα μαγαζιά δε μου τη δεχόταν.
Δημοσ.

Το καταλαβαίνω από μια indie εταιρία να μην έχει retail αλλα από την Konami?! Περιμένω πως και πως την ανακοίνωση της εταιρίας του Kojima, θα πέσει πολύ κλάμα στην Konami. Εγώ digital MGS δεν ψωνίζω, εάν το βγάλουν μέχρι να ανοίξει το online έχει καλός.

• Moderators
Δημοσ.

Μόλις 9ΜΒ αρχείο στο DVD του MGS5 για PC.

Άθρρο στα γερμανικλα (για όποιον ξέρει) -> Metal Gear Solid 5: Auf PC-DVD ist nur eine 9-MB-Datei

Στο δισκάκι περιέχεται το αρχείο εγκατάστασης και τα 28GB κατεβαίνουν απο το Steam.

Καλύτερα να έβαζαν μερικές floppy 1.44. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...