JohnVani18 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 http://www.amazon.co.uk/Metal-Gear-Solid-Phantom-Edition/dp/B013WO87B4?ie=UTF8&redirect=true&tag=androidbeat000-21Είχα πετύχει topic στο Steam και ένας τύπος της Konami (ο ίδιος που είχε κάνει έρευνα για το τι γραφικές επιλογές θέλει το κοινό στο TPP) είχε πεί πως δεν θα βγεί retail έκδοση. Προσωπικά, μακάρι να βγεί retail (να έρθει και Ελλάδα δηλαδή)!
omghi2u Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 τα παιδια απο alternate μου ξηγηθηκαν και μου εστειλαν με mail το key, πλεον η παιχνιδαρα βρισκεται στο library:)
Big Boss Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 τελικά το g2a/instant gaming δέχονται κάρτες ελληνικές? Αμα είναι να μη τα βάλω στη τράπεζα τα λεφτά και να πάω να το πάρω για ps4 απευθείας
screaming_trees Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 καντε μεταφορά χρηματων στο paypal με το κόλπο που περιγράφουν άτομα στο αντίστοιχο topic του φορουμ και αγοράστε κλειδί απο το steamgameswap με 30$. εύκολα πράγματα 1
Fulgore Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Και εγω παντως για Ps4 με βλεπω να το παιρνω το παιχνιδι γιατι το ολο θεμα ψιλο κουρασε με την διαθεσιμοτητα και επισης βλεπω οτι καποιοι στις αγγελιες πανε να εκμεταλευτουν την ολη κατασταση που επικρατει τωρα. Ε οχι και 45ευρω για Pc digital παιχνιδι ρε γμτ ...... 1
tidus666 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 τελικά το g2a/instant gaming δέχονται κάρτες ελληνικές? Αμα είναι να μη τα βάλω στη τράπεζα τα λεφτά και να πάω να το πάρω για ps4 απευθείας Έγραψα και παραπάνω, με visa prepaid Πειραιώς κατάφερα και πήρα κλειδάκι από instant gaming με 35 ευρώ. Είπαν ότι 31 ή 1 θα στείλουν τα κλειδιά. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 *Taps mic 4 μέρες και 3 ώρες μέχρι την κυκλοφορία του MGSV. Ευχαριστώ.
Big Boss Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) tελικά το παράγγειλα από το intantgaming η πληρωμή πέρασε κανονικά απευθείας από κάρτα,ελπίζω μονο να μην είναι κανένα scam site ή να μην πουλάει ρωσικά κλειδιά γιατί αλλιώς τη πατήσαμε.... update Μόλις μου στείλανε το κωδικό και το δέχτηκε απευθείας το steam! to Mad Max είναι 17ευρώ οπότε μπορεί να το τσιμπήσω και αυτό Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2015 από Big Boss 3
tidus666 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Nαι ρε ήρθε και μένα ο κωδικός! OMFG ΆΝΤΕ 2 ΜΕΡΟΥΛΕΣ. ^ντουντ, φιλαράκι steamοκαμένο που τιμάει το κλειδάδικο καιρό τώρα μου το είπε, γιαυτό και το πρότεινα. Η παραμικρή αμφιβολία να υπήρχε δεν θα το πόσταρα καν.
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ελπιζω το παιχνιδι να ανταποκριθει στις προσδοκιες γιατι κατι με πιανει με ολα αυτα τα 100% που βλεπω στην κριτικη και καμια φορα οπου ακους πολλα κερασια.. Βεβαια μιλαμε για MGS οχι για κανα παιχνιδακι της σειρας, οποτε..
Big Boss Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 διάβασα κάτι σποιλερς χτες χτες το βράδυ και ταράχτηκα.... Ελπίζω να μην είναι αλήθεια. Άσχετο αλλά δεν έχει και preload οπότε θα πρέπει να περίμενω κανα δυο μέρες ακόμα.....
mastixas Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Παιδια μη με κραξετε γιατι δεν εχω παιξει ΠΟΤΕ τη συγκεκριμενη σειρα. Μου φαινεται λιγο αστειο αυτο με τα μπαλονια αλλα και το αλλο με τα κουτια στα οποια μπορεις να κρυφτεις και απεικονιζουν πχ μια ωραια κοπελα και παει ο αλλος σαν χαχας και κοιταει.. Βασικα χανεται η ολη πραγματικοτητα και ο ρεαλισμος που θα πρεπει να εχει ενα stealth παιχνιδι. Εκτος εαν αυτο το "γελίο" της υποθεσης ειναι μερος της σειρας και κραταει μια σατιρικη / αστεια διαθεση κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου.. Επίσης τα animation της κινησης, ειδικα οταν παει λίγο σκυφτος.. τί να πώ.. σαν ρομποτακι.. αναρωτιεμαι εαν βαλανε motion sensor σε πραγματικα ατομα κατα το development. Εσας ποια η αποψη σας; Να παω να κοιταχτω σε κανα ιατρο?
Fulgore Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Παιδια μη με κραξετε γιατι δεν εχω παιξει ΠΟΤΕ τη συγκεκριμενη σειρα. Μου φαινεται λιγο αστειο αυτο με τα μπαλονια αλλα και το αλλο με τα κουτια στα οποια μπορεις να κρυφτεις και απεικονιζουν πχ μια ωραια κοπελα και παει ο αλλος σαν χαχας και κοιταει.. Βασικα χανεται η ολη πραγματικοτητα και ο ρεαλισμος που θα πρεπει να εχει ενα stealth παιχνιδι. Εκτος εαν αυτο το "γελίο" της υποθεσης ειναι μερος της σειρας και κραταει μια σατιρικη / αστεια διαθεση κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου.. Επίσης τα animation της κινησης, ειδικα οταν παει λίγο σκυφτος.. τί να πώ.. σαν ρομποτακι.. αναρωτιεμαι εαν βαλανε motion sensor σε πραγματικα ατομα κατα το development. Εσας ποια η αποψη σας; Να παω να κοιταχτω σε κανα ιατρο? Δεν κρυβεσαι σε ολα τα παιχνιδια πισω μεσα στο κουτι οπως λες. Δες μερικα Walkthrough απο τα προηγουμενα παιχνιδια και θα καταλαβεις. Δεν ειναι τυχαιο οτι πιο παλια το θεωρουσαν το καλυτερο Stealth μαζι με το Splinter Cell(αν και αυτο χαλασε αργοτερα).
panos2171 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μotion sensors ακόμα και στο MGS 2 είχαν βάλει οπότε φαντάζομαι και εδώ κάτι τέτοιο θα έγινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα