omghi2u Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δε σημαίνει ότι κάθε κάρτα nvidia έχει κωδικό, αυτό έχει να κάνει με το ποια μαγαζιά συνεργαζονται γι' αυτή τη προσφορά. Αν μπεις στο site της nvidia θα βρεις τη λίστα. Την πάτησα και εγω και απλά σου γράφω ότι μου απάντησε το support της nvidia. το εγραφε εκει που εκανα την αγορα οτι εχει κωδικο μεσα. incl. GAM NVIDIA Metal Gear Solid V DC
Silverage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Τα δίνουνε ξεχωριστά σε μια κάρτα μέσα στο κουτί, τουλάχιστον έτσι το είχαν σε εμένα που την πήρα απο εξωτερικό. Μην το ψάχνεις μέσα στο κουτί της κάρτας.
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 άμα το αγόρασες από vission studio,κλάψε.. είναι κλέφτες οι άνθρωποι.. ούτε εμένα μου έδωσαν πέρσυ που αγόρασα κάρτα,όλο μου έλεγαν από βδομάδα
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Eννοώ ότι εσύ που φαίνεται να μην κράζεις ριβιούζ του στυλ ign, gamespot και λοιπών shites, μου έκανε εντύπωση ότι σου έκανε εντύπωση που του βάλαν τόσο ψηλά scores και ενώ περίμενες κάτι σε 8,5 μέσο όρο. Και ξαναλέω, μιλάμε για mgs παιχνίδι, ιστορικά να το πάρεις, με κάθε (σχεδόν) κυκλοφορία mgs παιχνιδιού τα ριβιούζ ήταν αποθεωτικά και πάντα με πολλά 10άρια. Πάντως δεν ήθελα να στην πω ή κάτι τέτοιο στο ποστ μου, απλά μου έκαναν εντύπωση τα όσα έγραψες. Φιλικά πάντα ρε, μην παρεξηγηθώ κιόλας. Η διαφορα ειναι οτι τωρα τελευταια εχουν δει πολλα τα ματια μου(και ολων μας βεβαια)γιαυτο και ελεγα για χαμηλοτερη βαθμολογια. Βαλε μεσα και Multiplattform,microtransactions και online(σε σχεση πχ με το φοβερο MGS 4)ειναι και η Konami που δεν περναει και την καλυτερη της φαση ειχα τις φοβιες μου(βλεπε και το προηγουμενο link που ανεβασε ο John). Χαρακτηριστικο παραδειγμα του τι εννοω και γενικα με αυτα τα sites ειναι το The Last Of Us. Ενω εν μερη μια απο τα ιδια απο αριστες βαθμολογιες,ειχες και ενα gamespot που απο το πουθενα του εβαλε 8/10 http://www.metacritic.com/game/playstation-3/the-last-of-us/critic-reviews Οσο για το κραξιμο που λες δεν ειναι το θεμα οτι κραζω γιατι μου αρεσει,αλλα κραζω οπως εχω πει γιατι εχω βαρεθει την τωρινη καταντια των video games,βλεπε remastered,παιχνιδια με story 6ωρων βλεπε The Order,microtransactions,on disc Dlc, day one dlc και day one patch και αλλα τετοια καραγκιοζιλικια που παλια δεν τα ειχαμε . Επισης οταν εισαι κατοχος πολλων κονσολων οπως εγω(Ps4,Wii U,Pc)πρεπει να κανεις και κουμαντο ποια παιχνιδια θα αγοραζεις και που γιατι ειναι πολλα και τα φραγκα Οσον αφορα τα κουπονια,ιδια κατασταση και οταν πρωτοβγηκαν οι Gtx 970 με το κουπονι για παιχνιδι απο Ubisoft αλλα και αργοτερα με κουπονι για Witcher 3 και Batman. Ειναι μονο οσα καταστηματα συνεργαζονται για την συγκεκριμενη ενεργεια. Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση το καταστημα αυτο να ειναι το Πλαισιο που φερνει τις περισσοτερες φορες αυτα τα promotion μεταξυ αλλων μαγαζιων,αλλα τις καρτες τις εχει αρκετα ακριβοτερες αρα σου ερχεται μια η αλλη αν πχ αγορασεις απο το Πλαισιο Gtx 970 430ευρω με παιχνιδι δωρο,ή απο αλλο καταστημα 360ευρω χωρις κουπονι. Πέρα απο την πειρατεία, μπορείς κάλιστα να περιμένεις να πέσει η τιμή του. Πρέπει να το παίξεις οπωσδήποτε day-one..? Anyway.. Προσωπικά με το backlog που έχω, και να τα κατεβάσω απο τον θείο, μέχρι να έρθει η σειρά του να το παίξω, θα το βρώ σε προσφορά. Οπότε no hurry. Τωρα που βγηκανε στην φορα οι βαθμολογιες,αλλα και το ολο hype γυρω απο τελευταιο mgs παιχνιδι του Kojima κλπ ε πρεπει Ασε που μετα την κυκλοφορια του Batman μεχρι και ολο τον Σεπτεμβριο δεν εχει βγει/θα βγει και τιποτα αξιολογο για να παιξει καποιος.
Silverage Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 απο alternade.de το αγορασα. Σωστά, τώρα θυμήθηκα που μιλάγαμε. Εμένα όπως είπα την ειχαν μέσα στο μεγαλο κουτί απο το κούριερ. Μήπως το πέταξες καταλάθος;
Big Boss Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 υπάρχει retail έκδοση τελικά αλλά έχει 50 λίρες(70 euro) keysite ftw
JohnVani18 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Άτομο της Konami στο Steam είπε πως δεν έχουνε για την ώρα σχέδια για retail PC έκδοση.. 1
omghi2u Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Σωστά, τώρα θυμήθηκα που μιλάγαμε. Εμένα όπως είπα την ειχαν μέσα στο μεγαλο κουτί απο το κούριερ. Μήπως το πέταξες καταλάθος; τωρα το ξανακοιταξα just in case και οχι... nada!
stavros88 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Άτομο της Konami στο Steam είπε πως δεν έχουνε για την ώρα σχέδια για retail PC έκδοση.. http://www.amazon.co.uk/Metal-Gear-Solid-Phantom-Edition/dp/B013WO87B4?ie=UTF8&redirect=true&tag=androidbeat000-21
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εγω δεν βλεπω το λογο για φυσικη κοπια παντως αν δεν ειναι collectors, συνηθισα πια.. 1
BigBOSS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 http://www.amazon.co.uk/Metal-Gear-Solid-Phantom-Edition/dp/B013WO87B4?ie=UTF8&redirect=true&tag=androidbeat000-21 δηλαδή η retail του pc δεν έχει έρθει Ελλάδα;
Fulgore Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 http://www.amazon.co.uk/Metal-Gear-Solid-Phantom-Edition/dp/B013WO87B4?ie=UTF8&redirect=true&tag=androidbeat000-21 Στο παραπανω link η pc εκδοση ειναι η ακριβοτερη ολων ή η ιδεα μου ειναι??
BigBOSS Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Στο παραπανω link η pc εκδοση ειναι η ακριβοτερη ολων ή η ιδεα μου ειναι?? ναι λολ για ποιο λογο; αλλά κλάιν αμα ειναι παραγγέλνω απο amazon.
stavros88 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δεν ξερω αν θα ερθει Ελλαδα και μαλλον ειναι πιο ακριβη επειδη δεν την πουλανε αλλοι(?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα