Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι πληκτρολογιο εχω microsoft. Δεν εχω ξαναπραρει τιποτα σε turbo x αλλα μετα απο δοκιμες σε διαφορα fps μπορω να πω πως ειναι πιο γρηγορο και ευστοχο απο το απλο του 5 ευρω που ειχα. Αξιζει τα 28 ευρω και με το παραπανω. Δειτε reviews οσοι ενδιαφερεστε.

Τελευταιο σχολιο στο παραπανω για να μην βγω αλλο off topic.

Το αξιζει τα 28ευρω και με το παραπανω απο που ακριβως προκυπτει αφου δεν ειχες ποτε αλλο παρομοιο ποντικι οπως ο ιδιος ανεφερες πιο πριν??

Επισης οσον αφορα το Review ενα υπαρχει ολο και ολο στο youtube και μαλιστα απο οτι ειδα εγραψες και σχολιο και φυσικα εγραψες και το ασχετο σχολιο για το συστημα της υπογραφης σου 

https://www.youtube.com/watch?v=K9DHWEBoej8

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελευταιο σχολιο στο παραπανω για να μην βγω αλλο off topic. Το αξιζει τα 28ευρω και με το παραπανω απο που ακριβως προκυπτει αφου δεν ειχες ποτε αλλο παρομοιο ποντικι οπως ο ιδιος ανεφερες πιο πριν??

Επισης οσον αφορα το Review ενα υπαρχει ολο και ολο στο youtube και μαλιστα απο οτι ειδα εγραψες και σχολιο και φυσικα εγραψες και το ασχετο σχολιο για το συστημα της υπογραφης σου 

https://www.youtube.com/watch?v=K9DHWEBoej8

Και τελείως στο άκυρο όμως έτσι; Στη μια πρόταση λέει για το ποντίκι και στην άλλη ξαφνικά λέει για το "τέρας".

Και σιγά το τέρας δηλαδή εδώ που τα λέμε, σύστημα 5ετίας.

• Like 4
Δημοσ.

Και τελείως στο άκυρο όμως έτσι; Στη μια πρόταση λέει για το ποντίκι και στην άλλη ξαφνικά λέει για το "τέρας".

Και σιγά το τέρας δηλαδή εδώ που τα λέμε, σύστημα 5ετίας.

Ποιο συστημα πενταετιας λες? Περσι αλλαξα την καρτα γραφικων και οταν την πηρα ηταν high end καρτα.Το ποντικι φετος βγηκε. Ειχα αποφασισει να παρω μεχρι 30 ευρω οτι καλυτερο βρω. Δεν ειχε αλλης εταιριας εκτος απο turbo x κατι αντιστοιχο για αυτο πηρα αυτο. Τα αλλα ηταν απο 70 ευρω και πανω . Αλλα ειπαμε σε συγκριση με το προηγουμενο που ειχα αυτο ειναι καλυτερο. Οι περισοτερες κριτικες http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/pontikia-mouse/Turbo-X-Gaming-Mouse-GM-600-SI983.htm λενε οτι ειναι καλο. Πριν παω στο Πλαισιο ειχα κανει ερευνα αγορας. Πηγα και στο public αλλα εκει ειχαν μονο απλα ποντικια τους ειχαν τελειωσει τα gaming μου ειπαν.

Δημοσ.

Απο Ελλάδα πως μπορει να παρεις κάποιος το παιχνιδι μέσω steam; :-( paysafe δεν υπάρχουν, paypal δε λειτουργει, ουτε μέσω χρεωστικής γινεται αγορα προιοντος εξωτερικου

δεν υπάρχει και σε retail για pc :-(

perfect score (10/10/10/10) και απο Famitsu

http://nintendoeverything.com/famitsu-review-scores-82515/

Δημοσ.

Πέρα απο την πειρατεία, μπορείς κάλιστα να περιμένεις να πέσει η τιμή του.

Πρέπει να το παίξεις οπωσδήποτε day-one..?

Anyway.. Προσωπικά με το backlog που έχω, και να τα κατεβάσω απο τον θείο, μέχρι να έρθει η σειρά του να το παίξω, θα το βρώ σε προσφορά.

Οπότε no hurry.

Δημοσ.

Πέρα απο την πειρατεία, μπορείς κάλιστα να περιμένεις να πέσει η τιμή του.

Πρέπει να το παίξεις οπωσδήποτε day-one..?

Anyway.. Προσωπικά με το backlog που έχω, και να τα κατεβάσω απο τον θείο, μέχρι να έρθει η σειρά του να το παίξω, θα το βρώ σε προσφορά.

Οπότε no hurry.

αυτο λέω ειναι μόνο μέσω steam, πως θα το αγορασουμε απο Ελλάδα;

νομιζα θα υπήρχε και σε retail.

Δημοσ.

Εγω σημερα παρελαβα την 2η 970 και δεν ειχε τον κωδικο για το MGS V μεσα... εστειλα mail να ρωτησω ποτς γκενεν ατο.

edited

Δημοσ.

Λογικά θα βγεί αργότερα μαζί με το GZ, είτε σαν GotY είτε Complete Edition.

Αλλά είπαμε, είναι θέμα το αν βιάζεσαι να το παίξεις ή όχι.

Ή πας σε console έκδοση αν θέλεις retail.

Δημοσ.

Ναι γιατι ο τρολοκου περιμενε τα capital controls για να τρεξει στον θειο.

Εγω σημερα παρελαβα την 2η 970 και δεν ειχε τον κωδικο για το MGS V μεσα... εστειλα mail να ρωτησω ποτς γκενεν ατο.

Δε σημαίνει ότι κάθε κάρτα nvidia έχει κωδικό, αυτό έχει να κάνει με το ποια μαγαζιά συνεργαζονται γι' αυτή τη προσφορά. Αν μπεις στο site της nvidia θα βρεις τη λίστα. Την πάτησα και εγω και απλά σου γράφω ότι μου απάντησε το support της nvidia.
Δημοσ.
Ναι μεν κραζεις το Ign για τις βαθμολογιες του(σε μερικα ειναι για κραξιμο βεβαια)αλλα θεωρεις τον μεσο ορο του 8.5 να ειναι μικρο score???Δηλαδη αν επερνε 8ρια και 9ρια(μεσος ορος 8.5 δηλαδη)θα ηταν μουφα το παιχνιδι???

Eννοώ ότι εσύ που φαίνεται να μην κράζεις ριβιούζ του στυλ ign, gamespot και λοιπών shites, μου έκανε εντύπωση ότι σου έκανε εντύπωση που του βάλαν τόσο ψηλά scores και ενώ περίμενες κάτι σε 8,5 μέσο όρο. Και ξαναλέω, μιλάμε για mgs παιχνίδι, ιστορικά να το πάρεις, με κάθε (σχεδόν) κυκλοφορία mgs παιχνιδιού τα ριβιούζ ήταν αποθεωτικά και πάντα με πολλά 10άρια.

Πάντως δεν ήθελα να στην πω ή κάτι τέτοιο στο ποστ μου, απλά μου έκαναν εντύπωση τα όσα έγραψες.

Φιλικά πάντα ρε, μην παρεξηγηθώ κιόλας. :-)

• Moderators
Δημοσ.

Εκτός και αν έχει αλλάξει κάτι την τελευταία εβδομάδα, αγορές με χρεωστικές (τουλάχιστον από κάποιες τράπεζες που έχουν αναφέρει παιδιά εδώ και στα θέματα του Steam και των προσφορών) προχωρούν κανονικά. (Είναι κάτι που το έχω δοκιμάσει και εγώ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...