Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

next gen και τα παπαρια μου κουνιουντε,ιδια ειναι ps3 /ps4 xbox 36 xbox one.Ελεος.

τουλαχιστον παιζει να το τρεξω με το pcaki μου λη να τσιμπησω κανα play 4 πουθ εχει κατι αποκλειστηκοτητες μουρλια?

καλά εσύ μη το παιζεις

CNKLasjWoAEZygE.jpg

μια ερώτηση; σε retail δεν υπάρχει για pc; wtf :wacko:

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαρά στο κουράγιο σου αλλα στο online με τίποτα gamepad. Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ βάθη gameplay και το keyboard ίσως είναι λίγο κουραστικό, τουλάχιστον στο GZ ήταν οποτε λογικά και το PP.

Δημοσ.

Πηρα προχτες καινουργιο ποντικι επειδη χαλασε αυτο που ειχα και για πρωτη φορα  αντι να παρω το πιο φθηγνο των  5 ευρψ της microsoft οπως επερνα τοσα χρονο αποφασισα να παρω gaming . Το Τurbo x  Gm 600.Το metal gear θα ειναι το πρωτο παιχνιδι που θα παιξω με gaming ποντικι και για αυτο ειμαι πολυ ενθουσιασμενος!!

Eγώ θα το παίξω στο pc αλλά με controller και στην 50αρα. ;)

Εγω στην 21,5 με σουπερ γραφικα που δεν θα δεις ποτε στην κονσολα με gaming καρτα γραφικων και πονικτι και πληκτρολογιο. Τωρα αν δω οτι ο χειριμος ειναι δυσκολος πραγμα πο αποκλειεται μπορει να δοκιμασω με 360 controller.

Δημοσ.

Πηρα προχτες καινουργιο ποντικι επειδη χαλασε αυτο που ειχα και για πρωτη φορα αντι να παρω το πιο φθηγνο των 5 ευρψ της microsoft οπως επερνα τοσα χρονο αποφασισα να παρω gaming . Το Τurbo x Gm 600.Το metal gear θα ειναι το πρωτο παιχνιδι που θα παιξω με gaming ποντικι και για αυτο ειμαι πολυ ενθουσιασμενος!!

Εγω στην 21,5 με σουπερ γραφικα που δεν θα δεις ποτε στην κονσολα με gaming καρτα γραφικων και πονικτι και πληκτρολογιο. Τωρα αν δω οτι ο χειριμος ειναι δυσκολος πραγμα πο αποκλειεται μπορει να δοκιμασω με 360 controller.

"turbox, gaming" παίζει να είναι χειρότερο απο το microsoft του 5ρικου.

• Like 1
Δημοσ.

Πηρα προχτες καινουργιο ποντικι επειδη χαλασε αυτο που ειχα και για πρωτη φορα  αντι να παρω το πιο φθηγνο των  5 ευρψ της microsoft οπως επερνα τοσα χρονο αποφασισα να παρω gaming . Το Τurbo x  Gm 600.Το metal gear θα ειναι το πρωτο παιχνιδι που θα παιξω με gaming ποντικι και για αυτο ειμαι πολυ ενθουσιασμενος!!

Εχουμε πει οτι για να τα διαφημιζουνε οι τυπαδες στο πλαισιο κατι ξερουν γιατι αρκετα ατομα ειναι που τσιμπανε :P

και ελεγα να περιμενω για ναβαθμιση στο pc για ddr 4 χριστουγεννα ,αλλα δεν βλεπω να φτουρανε οι κονσολιτσες.

Τι να τις κανεις τις Ddr4 που στα παιχνιδια ως τωρα ειναι μια απο τα ιδια και τα τωρινα Ddr3 συστηματα αλλα και τα Ddr4.

Και το παιχνιδι μια χαρα θα το τρεξεις με το συστημα που εχεις.

Πάντως για digital κωδικό παιδιά, να ενημερώσω ότι το πήρα από instant-gaming 35 ευρώ με VIsa prepaid Πειραιώς. 31 ή 1 θα στείλουν τον κωδικό.

fulgore και μένα είναι στιγμές που μου κάνουν μεγάλη εντύπωση τα ποστς σου.

Αποκαλείς ευχάριστη έκπληξη τα 10άρια στα ριβιούζ (μιλάμε για mgs παιχνίδι), περίμενες λες κάτι σε 8,5 (μιλάμε για mgs παιχνίδι)

δίνεις links από μετακρίτικ και μετά ξεχωριστά από ign(!) και μετά δηλώνεις "στάνταρ αγορά λοιπόν" λες και σε έπεισε το ign(!) και τα ριβιούζ να πάρεις το παιχνίδι (μιλάμε για mgs παιχνίδι). :huh: mindblowing. :huh:

Ένιγουέι, άντε να μια βδομαδούλα έμεινε. :-D

Ναι μεν κραζεις το Ign για τις βαθμολογιες του(σε μερικα ειναι για κραξιμο βεβαια)αλλα θεωρεις τον μεσο ορο του 8.5 να ειναι μικρο score???Δηλαδη αν επερνε 8ρια και 9ρια(μεσος ορος 8.5 δηλαδη)θα ηταν μουφα το παιχνιδι???

Δημοσ.

Αφού το πήρε ο Οροκου Σάκης σίγουρα είναι γκέιμιγνκ και μάλιστα το καλύτερο. :)

• Like 6
Δημοσ.

Οχι πληκτρολογιο εχω microsoft. Δεν εχω ξαναπραρει τιποτα σε turbo x αλλα μετα απο δοκιμες σε διαφορα fps μπορω να πω πως ειναι πιο γρηγορο και ευστοχο απο το απλο του 5 ευρω που ειχα. Αξιζει τα 28 ευρω και με το παραπανω. Δειτε reviews οσοι ενδιαφερεστε.

Δημοσ.

Οχι πληκτρολογιο εχω microsoft. Δεν εχω ξαναπραρει τιποτα σε turbo x αλλα μετα απο δοκιμες σε διαφορα fps μπορω να πω πως ειναι πιο γρηγορο και ευστοχο απο το απλο του 5 ευρω που ειχα. Αξιζει τα 28 ευρω και με το παραπανω. Δειτε reviews οσοι ενδιαφερεστε.

Ούτε 5 δεν αξίζει.

Επίσης τί reviews να δούνε, υπάρχει κανένα σοβαρό site που έχει κάνει review turbox;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...