D.Luffy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα τρέξει αυτό το engine στο PC. Εγώ νομίζω πως οι διαφορές με τις κονσόλες θα είναι πάρα πολύ μικρές. Θα είναι τίτλος win-win όπου και να τον προτιμήσεις. 1
stavros88 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Αυτο που γινεται ειναι οτι οι κακοι οι ρψσοι θελουν να καταστρεψουν την Αμερικη και ο πρωταγωνιστης ο οποιος ειναι ενας Αμερικανος στρατιωτης προσπαθει να τους σταματησει. Τωρα αν για να στο εξηγησουμε αναλυτικα θα μας παρει ωρες. Παιξει τα mgs 1.2 3 peace walker και portable ops για να καταλαβεις τι ακριβως γινεται. Τα mgs1 &2 εχουν βγει σε pc το 3 μπορει να παιχει στο pc με ps2 emulator και τα peace walker και portable ops με psp emulator. WTF τι γινεται εδω μεσα ρε?Ελπιζω να μην σε παιρνει κανενας στα σοβαρα ή μηπως κανεις πλακα?.Εσενα ετσι οπως σε κοβω και να τα παiξεις ολα απο την αρχη θα νομιζεις οτι παιζεις με τον John Rambo. 4
D.Luffy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Δες το προφιλ μου. Α άγνωστη ηλικία δηλαδή! Ε πες το έτσι να καταλάβουμε... 3
JohnVani18 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Oroku πόσον ετών είσαι?Αυτό το πράγμα είμαι σίγουρος οτι το έχουνε αναρωτηθεί πάρα πολλοί..! 1
Despotas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Πολύ καλά νέα, τα περιμένουμε πως και πως. Άντε να βγει και το Red Dead (αποκλείεται) και δέσαμε!!
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Metal Gear Solid V: The Phantom Pain – New Screenshots Released
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Metal Gear Solid V: The Phantom Pain – Multiplayer Revealed In New 20-Minute Gameplay Video
Alex21121988 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Eχω την εντυπωση οτι απλα αλλαξε η παλετα χρωματων. Διακρινω πολυ κιτρινο στην 2014 εκδοση που παρουσιασαν. Οι λεπτομερειες και παλι υπαρχουν. Διεκρινε κανεις καποιο downgrade στο παραπανω βιντεο?
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι διαφορετικό το ToD(Time Of Day), προσωπικά προτιμούσα της Ε3.Τώρα στις λεπτομέρεις ανάμεικτα συναισθήματα, στην Ε3 μακριά στο βάθος βλέπεις πιο πολλά δέντρα, από την άλλη το βουνό πέρα στην Ε3 είναι λες και εκεί σταματάει η πίστα, νιώθεις ότι αν πας εκεί θα βλέπεις απλά το τέλος της πίστας και ένα τεράστιο απέραντο γαλάζιο, ενώ στο 2014 είναι πιο σωστά τοποθετημένα τα βουνά.
Despotas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάντως ξενέρωσα με τα αλεξίπτωτα που τα φοράς στα πάντα, το κινούμενο χαρτόκουτο και με horseshit που κάνουν stun τα αυτοκίνητα..
Titanomaxos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Καλα κρασα! Το LOD πηρε την κατηφορα!
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 TGS 2014 Trailer : https://www.youtube.com/watch?v=A9-ooON8YWU
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα