panos2171 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Για άτομο που έχει μόνο pc και το μοναδικό MGS που έχει παίξει είναι το 1ο(με τα βασανιστήρια) πριν πολλά χρόνια τι του προτείνεται? Να παίξει ground zero και να ελπίζει οτι θα καταλάβει κάτι ή να ανατρέξει σε wiki, ps2 emus κτλ...? Εγώ θα έλεγα να τα δεις στο youtube. Αυτό κάνω με το 4 που δεν το έχω παίξει.
tidus666 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Πάντως για digital κωδικό παιδιά, να ενημερώσω ότι το πήρα από instant-gaming 35 ευρώ με VIsa prepaid Πειραιώς. 31 ή 1 θα στείλουν τον κωδικό. fulgore και μένα είναι στιγμές που μου κάνουν μεγάλη εντύπωση τα ποστς σου. Αποκαλείς ευχάριστη έκπληξη τα 10άρια στα ριβιούζ (μιλάμε για mgs παιχνίδι), περίμενες λες κάτι σε 8,5 (μιλάμε για mgs παιχνίδι) δίνεις links από μετακρίτικ και μετά ξεχωριστά από ign(!) και μετά δηλώνεις "στάνταρ αγορά λοιπόν" λες και σε έπεισε το ign(!) και τα ριβιούζ να πάρεις το παιχνίδι (μιλάμε για mgs παιχνίδι). mindblowing. Ένιγουέι, άντε να μια βδομαδούλα έμεινε. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Πάντως για digital κωδικό παιδιά, να ενημερώσω ότι το πήρα από instant-gaming 35 ευρώ με VIsa prepaid Πειραιώς. 31 ή 1 θα στείλουν τον κωδικό. fulgore και μένα είναι στιγμές που μου κάνουν μεγάλη εντύπωση τα ποστς σου. Αποκαλείς ευχάριστη έκπληξη τα 10άρια στα ριβιούζ (μιλάμε για mgs παιχνίδι), περίμενες λες κάτι σε 8,5 (μιλάμε για mgs παιχνίδι) δίνεις links από μετακρίτικ και μετά ξεχωριστά από ign(!) και μετά δηλώνεις "στάνταρ αγορά λοιπόν" λες και σε έπεισε το ign(!) και τα ριβιούζ να πάρεις το παιχνίδι (μιλάμε για mgs παιχνίδι). mindblowing. Ένιγουέι, άντε να μια βδομαδούλα έμεινε. Τελικα μιλαμε για MGS παιχνιδι για να ξερω και εγω; 3
tidus666 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μου το πρότεινε φίλος, ποτέ δεν συνάντησε πρόβλημα.
d4ydr33m3r Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 είναι legit το intantgaming? "legit" με την ιντερνετικη εννοια ναι.. Με νομικους ορους ολα τα κλειδαδικα μπαζουν νερα αν αυτο εννοεις, αν και φυσικα πολλοι απο εμας τα χρησιμοποιουμε κατα καιρους..
Fulgore Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Πάντως για digital κωδικό παιδιά, να ενημερώσω ότι το πήρα από instant-gaming 35 ευρώ με VIsa prepaid Πειραιώς. 31 ή 1 θα στείλουν τον κωδικό. fulgore και μένα είναι στιγμές που μου κάνουν μεγάλη εντύπωση τα ποστς σου. Αποκαλείς ευχάριστη έκπληξη τα 10άρια στα ριβιούζ (μιλάμε για mgs παιχνίδι), περίμενες λες κάτι σε 8,5 (μιλάμε για mgs παιχνίδι) δίνεις links από μετακρίτικ και μετά ξεχωριστά από ign(!) και μετά δηλώνεις "στάνταρ αγορά λοιπόν" λες και σε έπεισε το ign(!) και τα ριβιούζ να πάρεις το παιχνίδι (μιλάμε για mgs παιχνίδι). mindblowing. Ένιγουέι, άντε να μια βδομαδούλα έμεινε. Οταν εγραψα 8.5/10 εννοουσα κατα μεσο ορο ενα πραγμα,επειδη ειναι πλεον Multiplattform το παιχνιδι,δηλαδη ψηλες βαθμολογιες site τυπου gamespot και Ign και χαμηλοτερες αλλα sites. Το Ign βασικα το ανεφερα επειδη δεν το εδειχνε στο metacritic στην πρωτη αρχικη σελιδα των reviews γιαυτο και το ανεφερα ξεχωριστα.
Big Boss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 εννούσα αν στέλνουν τα κλειδιά μη κάνουν τίποτα καμία και σου φανε τα λεφτά όλα τα κλειδάδικα είναι shady/grey zone Αν δε το βρω πουθενά αλλού θα το πάρω τη άλλη Δευτέρα από εκεί μόλις πληρωθώ
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μόλις τώρα είδα ότι το online στο PC θα ανοίξει Ιανουάριο...bollox! Παίρνω πίσω το previous statement μου
Big Boss Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 εεεε? WUT? και micro transactions και delay?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 συγκριση γραφικων αναμεσα στις πεντε πλατφορμες. περιττο να πουμε ποια δινει τα καλυτερα γραφικα. Site: 商品情報 | METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN - 公式WEBサイト next gen και τα παπαρια μου κουνιουντε,ιδια ειναι ps3 /ps4 xbox 36 xbox one.Ελεος. τουλαχιστον παιζει να το τρεξω με το pcaki μου λη να τσιμπησω κανα play 4 πουθ εχει κατι αποκλειστηκοτητες μουρλια?
JohnVani18 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Τι περίμενες? Οι νέες κονσόλες ένα upgrade είναι..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 και ελεγα να περιμενω για ναβαθμιση στο pc για ddr 4 χριστουγεννα ,αλλα δεν βλεπω να φτουρανε οι κονσολιτσες.
spartan29gr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 next gen και τα παπαρια μου κουνιουντε,ιδια ειναι ps3 /ps4 xbox 36 xbox one.Ελεος. τουλαχιστον παιζει να το τρεξω με το pcaki μου λη να τσιμπησω κανα play 4 πουθ εχει κατι αποκλειστηκοτητες μουρλια? Συγνωμη cross gen ειναι το παιχνιδι(τι περιμενες να δεις?) 1
panos2171 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Το ground zeroes με κανένα 5ευρο το βρίσκουμε πουθενά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα