Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για άτομο που έχει μόνο pc και το μοναδικό MGS που έχει παίξει είναι το 1ο(με τα βασανιστήρια) πριν πολλά χρόνια τι του προτείνεται?

Να παίξει ground zero και να ελπίζει οτι θα καταλάβει κάτι ή να ανατρέξει σε wiki, ps2 emus κτλ...?

Εγώ θα έλεγα να τα δεις στο youtube. Αυτό κάνω με το 4 που δεν το έχω παίξει.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάντως για digital κωδικό παιδιά, να ενημερώσω ότι το πήρα από instant-gaming 35 ευρώ με VIsa prepaid Πειραιώς. 31 ή 1 θα στείλουν τον κωδικό.

fulgore και μένα είναι στιγμές που μου κάνουν μεγάλη εντύπωση τα ποστς σου.

Αποκαλείς ευχάριστη έκπληξη τα 10άρια στα ριβιούζ (μιλάμε για mgs παιχνίδι), περίμενες λες κάτι σε 8,5 (μιλάμε για mgs παιχνίδι)

δίνεις links από μετακρίτικ και μετά ξεχωριστά από ign(!) και μετά δηλώνεις "στάνταρ αγορά λοιπόν" λες και σε έπεισε το ign(!) και τα ριβιούζ να πάρεις το παιχνίδι (μιλάμε για mgs παιχνίδι). :huh: mindblowing. :huh:

Ένιγουέι, άντε να μια βδομαδούλα έμεινε. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως για digital κωδικό παιδιά, να ενημερώσω ότι το πήρα από instant-gaming 35 ευρώ με VIsa prepaid Πειραιώς. 31 ή 1 θα στείλουν τον κωδικό.

Αποκαλείς ευχάριστη έκπληξη τα 10άρια στα ριβιούζ (μιλάμε για mgs παιχνίδι), περίμενες λες κάτι σε 8,5 (μιλάμε για mgs παιχνίδι)

δίνεις links από μετακρίτικ και μετά ξεχωριστά από ign(!) και μετά δηλώνεις "στάνταρ αγορά λοιπόν" λες και σε έπεισε το ign(!) και τα ριβιούζ να πάρεις το παιχνίδι (μιλάμε για mgs παιχνίδι). :huh: mindblowing. :huh:

Τελικα μιλαμε για MGS παιχνιδι για να ξερω και εγω; :D

• Like 3
Δημοσ.

είναι legit το intantgaming?

"legit" με την ιντερνετικη εννοια ναι.. Με νομικους ορους ολα τα κλειδαδικα μπαζουν νερα αν αυτο εννοεις, αν και φυσικα πολλοι απο εμας τα χρησιμοποιουμε κατα καιρους..

Δημοσ.

Οταν εγραψα 8.5/10 εννοουσα κατα μεσο ορο ενα πραγμα,επειδη ειναι πλεον Multiplattform το παιχνιδι,δηλαδη ψηλες βαθμολογιες site τυπου gamespot και Ign και χαμηλοτερες αλλα sites.

Το Ign βασικα το ανεφερα επειδη δεν το εδειχνε στο metacritic στην πρωτη αρχικη σελιδα των reviews γιαυτο και το ανεφερα ξεχωριστα.

Δημοσ.

εννούσα αν στέλνουν τα κλειδιά

μη κάνουν τίποτα καμία και σου φανε τα λεφτά

όλα τα κλειδάδικα είναι shady/grey zone

Αν δε το βρω πουθενά αλλού θα το πάρω τη άλλη Δευτέρα από εκεί μόλις πληρωθώ

Δημοσ.

συγκριση γραφικων αναμεσα στις πεντε πλατφορμες. περιττο να πουμε ποια δινει τα καλυτερα γραφικα.

Link.png Site: 商品情報 | METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN - 公式WEBサイト

next gen και τα παπαρια μου κουνιουντε,ιδια ειναι ps3 /ps4 xbox 36 xbox one.Ελεος.

τουλαχιστον παιζει να το τρεξω με το pcaki μου λη να τσιμπησω κανα play 4 πουθ εχει κατι αποκλειστηκοτητες μουρλια?

Δημοσ.

next gen και τα παπαρια μου κουνιουντε,ιδια ειναι ps3 /ps4 xbox 36 xbox one.Ελεος.

τουλαχιστον παιζει να το τρεξω με το pcaki μου λη να τσιμπησω κανα play 4 πουθ εχει κατι αποκλειστηκοτητες μουρλια?

Συγνωμη cross gen ειναι το παιχνιδι(τι περιμενες  να δεις?)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...