Metaksas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Αυτοι π εχουν κανει preorder το MG:PP παιρνουν δωρο το GZ εμεις που πηραμε το GZ ουτε μια εκπτωσουλα, κατι βρε παιδια!!! 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Βασικά δεν το είδα κάπου αυτό που λες, εγώ ξέρω ότι το GZ δεν θα περιέχεται στο TPP και μονο όσοι έχουν το GZ θα πάρουν δωρεάν exclusive DLC στο TPP. Τώρα τι ακριβώς θα γίνει στο τέλος...αλλα όπως και να έχει αδιάφορο είναι το GZ οποτε...
JohnVani18 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Στο Steam αν πάρεις το TPP, σου δίνει δώρο το GZ.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2015 Ok τότε για consoles θα ισχύει αυτό που λέω, thanx John
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Metal Gear Solid V: The Phantom Pain – Gamescom 2015 Screenshots Konami Removes Kojima Branding from MGS V: Phantom Pain cover
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Nice αλλάξανε το release date, είμαι περίεργος για το online τώρα...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Respect indeed, από τώρα fav companion η τύπισσα τρελό shot! την φωνή Snake όμως ακόμα να την καταπιώ...
KilliK Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) συγκριση γραφικων αναμεσα στις πεντε πλατφορμες. περιττο να πουμε ποια δινει τα καλυτερα γραφικα. Site: 商品情報 | METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN - 公式WEBサイト Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2015 από KilliK
D.Luffy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Εγώ πάντως γελάω λίγο με το "4K resolution support" που διαβάζω δεξιά και αριστερά στη λίστα με τα επίσημα PC features της Konami. Κλασική μαρκετίστικη noobιά Ιαπωνικού στούντιο που το PC τους φένεται σαν κάτι το περίεργο και εξωγήινο... Τι θα πει 4Κ support ρε παιδιά? Απλή ρύθμιση στα resolution setttings είναι που την έχεις σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια εφόσον το monitor σου υποστηρίζει τέτοια ανάλυση. Btw υπάρχουν τα ανάλογα textures για να εκμεταλευτούν το 4Κ? Θα βγάλουν δηλαδή ξεχωριστό High Res Texture Pack γι αυτήν την ανάλυση?? Αυτό δεν μας λένε! Εν πάση περιπτώση, 4Κ ξε-4Κ, περιμένω το παιχνίδι σαν τρελός! 1
Alex21121988 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Με τέτοια tex είναι τουλάχιστον γελοίο να προσπαθείς να πουλάς 4K και άλλες βλακείες. Το game θα τα σπάει (όπως κάθε mgs), πιστεύω να μην έχουμε θέματα κακού port ή downgraded port στο pc. Το πρώτο το αποκλείω, το δεύτερο δεν βάζω χέρι στην φωτιά, γιατί η KONAMI μας την έχει κάνει μια φορά και με το pes 2015 που ήταν χειρότερο οπτικά στο pc συγκριτικά με τις κονσόλες..
D.Luffy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2015 Χειρότερο δεν νομίζω να είναι γιατί ήδη από το GZ υπάρχουν πχ περισσότερες πηγές φωτός στην PC έκδοση... Εν το μεταξύ εδω είναι και η μοναδική διαφορά που παρατηρείς σε σχέση με την console έκδοση. Πάλι καλά να λέμε που οι κονσόλες έχουν target 60fps αλλιώς θα έπεφτε υποχρεωτικό lock στα 30. Έχουν κάποιο κόλλημα γενικά οι Ιάπωνες με το ξεκλείδωτο fps. Μάλλον φοβούνται ότι αν κάποιος έχει δυνατό μηχάνημα θα παίξει το παιχνίδι σε fast forward ή θα πάρει φωτιά το PC του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα