Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ο Kojima ζητά feedback από τους Gamers για την PC έκδοση.

http://www.unboxholics.com/news/gaming/8974-feedback-apo-tin-koinothta-zhtoun-oi-dhmiourgoi-tou-mgs-v

Και στο Site αυτο με ιδιο ονομα και φωτο προφιλ εισαι? :D

Καθαρα μπηχτη βεβαια στο ολο σαλο που εγινε αρχικα μεν στο οπτικο αποτελεσμα του Witcher 3 αλλα κυριως στην καταστροφη του Batman. Δηλαδη ωραια ολα αυτα που γραφει αλλα πιο πολυ διαφημιση εγω τα βλεπω ,γιατι και το Ground Zeroes,αν και μικρο σε διαρκεια μια χαρα optimized ηταν με βαση και το Feedback απο το Steam.

• Like 1
Δημοσ.

Και στο Site αυτο με ιδιο ονομα και φωτο προφιλ εισαι? :D

Καθαρα μπηχτη βεβαια στο ολο σαλο που εγινε αρχικα μεν στο οπτικο αποτελεσμα του Witcher 3 αλλα κυριως στην καταστροφη του Batman. Δηλαδη ωραια ολα αυτα που γραφει αλλα πιο πολυ διαφημιση εγω τα βλεπω ,γιατι και το Ground Zeroes,αν και μικρο σε διαρκεια μια χαρα optimized ηταν με βαση και το Feedback απο το Steam.

Νομίζω δεν αφορά μόνο το optimized του θέματος, αλλά και τι επιλογές θα θέλαμε να έχουμε στα settings, έξτρα πράγματα κλπ. Νομίζω θα πρόκειται για ένα πολύ καλό port όπως και του Ground Zeroes.

Υ.Γ. Ναι ίδια username και avatar :D

• Like 1
Δημοσ.

Οτι ειναι να βγει θα βγει για το Pc. Θελω να ελπιζω οτι μετα τα μαζικα Refund και το κραξιμο απο το Steam τετοια πραγματα να μην ξαναδουμε,τουλαχιστον οχι σε τετοιο βαθμο. Αλλωστε δεν καταλαβαινω τι Feedback θελει ο Kojima οταν και οι κονσολες ειναι και αυτες πλεον μικρα(σε δυναμη Hardware)pc.

• Like 1
Δημοσ.

E καλά διαφημιστικός πρόλογος είναι λες και και δεν ξέρει πια είναι τα pc standards, απλά το λέρωσαν όλοι με το refund και θέλουν να το παίξουν και καλά friends of the community, και δεν μιλάω συγκεκριμένα για Κόζιμα αλλα γενικά γιατί θα γίνει trend από εδώ και πέρα να το θυμηθείτε ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Με τρόμαξε στην αρχή το βίντεο αλλά με τις πρώτες εικόνες κατάλαβα ότι συνέβη το αντίθετο από αυτό που νόμιζα..

Βελτίωση και όχι downgrade.. Μάλιστα..Να ένα game εξαίρεση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...