Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σαν gameplay ειπα ειναι ωραιο. Σαν ιστορια θα ειναι πολυ καλο.

Αλλα στον οπτικο τομεα δεν μπορει να σταθει στο pc το ground zeroes.

Ειναι φτιαγμενο για τις κονσολες που ειναι low specs machines. Αυτο φαίνεται...

Ασε να δουμε την ζουγκλα του mgs και εδω είμαστε...

Polygon count στoυς χαρακτήρες Sam vs Snake. Η photo ειναι απο real gaming και οχι cinematic.

image.jpg

Με την φορα που εχει παρει η ubisoft δεν μπορω να φανταστω πως θα ειναι ο νεος Sam οταν πριν 2,5 χρονια ειχαμε τετοιο αποτελεσμα

• Like 1
Δημοσ.

Eχεις τα δικια σου και εσυ που τα λες, αλλα αφου εχουμε πιασει τον  τομεα των γραφικων, ε πως να το κανουμε δεν ειναι next gen.

Καποια textures οντως δειχνουν  πολυ καλα καποια οχι. Next gen  οπτικως ειναι το Unity οπως και να ειναι το υπολοιπο game. Επισης Killzone Shadow fall, Ryse Son of Rome και Infamous Second son. Αυτα εκαναν το βημα παραπερα και μας εδειξαν τι μπορει να πιασει και μπορει να παει η νεα γενια παιχνιδιων.

Κανουμε ανακυκλωση την κουβεντα ομως, εσυ προσπαθεις να αποδειξεις οτι το game ειναι κουκλι,(ειναι εν μερη οπτικως) αλλοι σου βαζουν crysis, Unity, blacklist. Το καθενα εχει την χαρη του. Το phantom pain ενδεχεται να ειναι καταπληκτικο game(στραβωνω δαχτυλα) οπως ηταν και το guns of the patriots αλλα και το Snake eater που ηταν και το αγαπημενο μου mgs.

Επιμενω οτι δεν εδωσαν τοση βαση και δεν εβγαλαν την εκδοση του pc οπως θα επρεπε. Οπως και σε αλλα games αλλωστε. Δεν θελουν να στενοχωρουν με τιποτα τους console gamers. 

Επισης εχοντας και την εκδοση του mgs gz στο ps4, επιμενω οτι σε μερικα σημεια καταφερνει να κρυψει πραγματα που στην εκδοση του pc φαινονται ασχημα. 

Δες την φωτο που εχεις ποσταρει πχ. (τεταρτη απο το τελος). Δες στο βαθος ποσο αθλιο φαινεται το καλωδιο στις κολωνες. Αυτο στο ps4 οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι τετοιο. Ειτε τα αφαιρεσαν για να μην γινεται κατι αναλογο ειτε μειωσαν το LoD για την αποφυγη aliasing/jaggies. 

• Like 1
Δημοσ.

Δες την φωτο που εχεις ποσταρει πχ. (τεταρτη απο το τελος). Δες στο βαθος ποσο αθλιο φαινεται το καλωδιο στις κολωνες. Αυτο στο ps4 οσο και αν εψαξα δεν βρηκα κατι τετοιο. Ειτε τα αφαιρεσαν για να μην γινεται κατι αναλογο ειτε μειωσαν το LoD για την αποφυγη aliasing/jaggies. 

οσο και αν έψαξες δεν βρήκες κάτι τέτοιο στο ps4 αλλά και πάλι οσο και να έψαξες ουτε καν δεν ειδες τις βελτιώσεις απο την ps4 έκδοση.

"ποσο άθλιο φαινεται το καλωδιο"

σιγα μην παθουμε και κανα ψυχολογικο, το καλωδιο το ειδες πάντως, τελος πάντων η ολη συζήτηση πάει στο "να αποδειξω πως δεν ειμαι ελέφαντας". Ο hitman παει και βάζει οτι καλυτερη εικονα μπορει να βρει  απο κάποιο game και διπλα σε αυτή βάζει οτι χειροτερη μπορει να βρει απο το Ground Zeroes, jesus δηλαδή :-D

Επιμενω οτι δεν εδωσαν τοση βαση και δεν εβγαλαν την εκδοση του pc οπως θα επρεπε

που να έτρεχε δηλαδή οπως τρέχουν τα ubisoft games, δηλαδή καλα μονο σε ενα 10%, με τα τελευταια να μην τρέχουν καλα ουτες στις κονσολες :-D

Δημοσ.

Σου εφερα ενα παραδειγμα με το καλωδιο, υπαρχουν και αλλες μικρες λεπτομερειες που με μια απλη θολουρα στο βαθος, στο ps4 το ''εσβησαν'' οτι φαινοταν ασχημα. Eιναι πιο προσεγμενο εκει. 

Στο pc δεν συμβαινει κατι τετοιο. To screen filtering δυστυχως δεν ειναι ανεκτο στα ματια μου αν μπει πανω απο low. Θα μπορουσε να εχει διαφορες στο pc, οπως ειχε το max payne 3 απο τα ps3/xbox360 με το pc οπου πηραμε ενα αλλο game οπτικα.

Απο την Konami δεν περιμενα κατι καλυτερο για το pc. Μας εχουν στο κλασικο τοσα χρονια, δες και το pes φετος.. Downgrad-ιλα στο pc, στις κονσολες δειχνει πιο ομορφο, οπως ειχαν προαναγγειλει με περισσιο θρασος στη Konami, πριν το lauch του game.

Χαιρομαι που το gz βγηκε στο pc, χαιρομαι που θα εχω και το phantom pain, δεν με πειραζει να ειναι console port, αρκει να παιζει οπως και το gz.

Eλπιζω να βγει μαζι με τις κονσολες η εκδοση του pc αν και δεν το βλεπω.. Προβλεπω εσκεμμενο delay για το pc.. 

Δημοσ.

Φιλε μου οταν η μεγαλη πλειοψηφεια των gaming sites αλλά κυριως των παιχτών στο steam ειναι ευχαριστημένοι απο την pc έκδοση του Ground Zeroes και μιλάνε ΠΑΝΩ απ όλα για ενα παιχνίδι που τρέχει απροβληματιστα, χωρις bugs, με τις μνημες να ειναι ακομη νωπες απο port του πέους οπως κυριως των Watch Dogs και Unity,Far Cry 4, και εσύ λες πως δεν περιμενες κατι καλυτερο απο την Konami και κανεις την τριχα τριχιά ως προς τα οποια μειονεκτηματα έχει το παιχνιδι βλεποντας το δένδρο και όχι το δάσος τοτε μάλλον κάποιος δεν έχει δίκιο.

Δημοσ.

Η εκδοση του ps4 ειναι του πανηγυριου το πετσόκομμα. Πως μπηκε στη συζήτηση μας παλι.

60 fps ηθελαν και μεχρι εκει μπορουν.

Μην μπλεκουμε consoles στη συζήτηση μας.

Δημοσ.

Δεν αναφερθηκα για την αποδοση του game. Ημουν απο τους πρωτους που ποσταρα εδω οτι το game ειναι καρφωμενο 60αρι και τρεχει νερο χωρις κανενα θεμα αποδοσης και bug free. Οπτικως αναφερομαι, μιας που η συζητηση ολο τεινει να πηγαινει προς τα γραφικα και την συγκριση με αλλα games προφανως αφου ημαστε στο pc section κομματι..

Η Konami να τα οικονομησει θελει οπως και οι υπολοιποι. Δεν ειμαι οπαδος κανενος. Αν αξιζει το game τους το αγοραζω. Αν δεν αξιζει για τα δικα μου παντα δεδομενα-γουστα, ignore και παμε παρακατω.

Εχω αδυναμια στη σειρα mgs και την υποστηριζω, αλλα πραγματα τα οποια παρατηρω θα τα λεω-γραφω.

Για σενα μπορει να ειναι ασημαντα, για μενα οχι.

Εχω νομιζω το δικαιωμα αποψης/κριτικης για κατι που τα σκαω ετσι? 

Η εκδοση του ps4 ειναι του πανηγυριου το πετσόκομμα. Πως μπηκε στη συζήτηση μας παλι.
60 fps ηθελαν και μεχρι εκει μπορουν.

Μην μπλεκουμε consoles στη συζήτηση μας.

Eχεις παιξει την εκδοση στο ps4 και ειναι πετσοκομμενη? Really? Πως να μην μπλεκουμε consoles αφου το game ειναι port, καλοφτιαγμενο μεν αλλα port και παλι, χωρις ουστιαστικες διαφορες που να δηλωνουν οτι εδω ειναι pc..

Δεν ειμαι δυσαρεστημενος guys, αν καταλαβατε κατι τετοιο απο αυτα που γραφω.

Ευτυχης ειμαι που επιτελους θα τα εχουμε τα mgs στο pc μας finally.

Δημοσ.

...μια σύγκριση!

Pc1440p_01_01_01.jpg

Ps4ps4_1080p_01_01.jpg

Pc1440p_01.jpg

Ps4ps4_1080p_01.jpg

Το εχω τερματίσει στο ps4. Στο pc ειναι σαφως ανώτερο πάντως.

Περα απο φωτισμούς, σκιές, εχει απίστευτα κομμένο lod.

Eχεις παιξει την εκδοση στο ps4 και ειναι πετσοκομμενη? Really? Πως να μην μπλεκουμε consoles αφου το game ειναι port, καλοφτιαγμενο μεν αλλα port και παλι, χωρις ουστιαστικες διαφορες που να δηλωνουν οτι εδω ειναι pc..

Δεν ειμαι δυσαρεστημενος guys, αν καταλαβατε κατι τετοιο απο αυτα που γραφω.

Ευτυχης ειμαι που επιτελους θα τα εχουμε τα mgs στο pc μας finally.

Εσυ δηλαδη δεν ειδες διαφορες ?

Δημοσ.

Αlex φυσικά και έχεις το δικαιωμα άποψης για ενα πράμα που αγοράζεις, αλλοιμονο δηλαδή απλώς κατά την γνώμη μου εισαι λιγο υπερβολικος και αδικεις το παιχνιδι, εκτος και αν περιμενες "Crysis" γραφικά στην pc εκδοση του Ground Zeroes ή "best graphics ever". Οπως ειπα σχεδον οι παντες μιλάνε με τα καλυτερα λογια οπως το dsogaming

"Metal Gear Solid: Ground Zeroes scales incredibly well on multi-core CPUs and multiple GPUs, and proves that a well polished game can be impressive visually without pushing every damn high-end GPU to its limits."

http://www.dsogaming.com/page/4/

το alt-tab

" Ευτυχώς αυτήν την φορά μιλάμε για ένα εκπληκτικό port, κάτι που σίγουρα δε περιμέναμε και θα έπρεπε να είναι παράδειγμα για πολλές άλλες παρόμοιες “προσπάθειες” μεταφοράς."

https://www.youtube.com/watch?v=sh5eFhtETfg#t=66

http://alt-tab.gr/metal-gear-solid-v-ground-zeroes-mia-matia-sto-pc-port/

αλλα και οι περισσοτεροι παιχτες, επιπλέον μιλάμε για ένα τίτλο που τρέχει εξισου καλα και σε amd και σε nvidia gpus.

Δημοσ.

Φιλε μου οταν η μεγαλη πλειοψηφεια των gaming sites αλλά κυριως των παιχτών στο steam ειναι ευχαριστημένοι απο την pc έκδοση του Ground Zeroes και μιλάνε ΠΑΝΩ απ όλα για ενα παιχνίδι που τρέχει απροβληματιστα, χωρις bugs, με τις μνημες να ειναι ακομη νωπες απο port του πέους οπως κυριως των Watch Dogs και Unity,Far Cry 4, και εσύ λες πως δεν περιμενες κατι καλυτερο απο την Konami και κανεις την τριχα τριχιά ως προς τα οποια μειονεκτηματα έχει το παιχνιδι βλεποντας το δένδρο και όχι το δάσος τοτε μάλλον κάποιος δεν έχει δίκιο.

εκει δηλαδη φτασαμε ; να μιλαμε αν τρεχει απροβληματιστα το παιχνιδι και αν εχει bugs και αν ειναι καλο port,αντι να μιλαμε για gameplay/graphics :(

Δημοσ.

hitman η μονη διαφορα ειναι η ευκρινεια προφανως, και το lighting system επειδη εχει προστεθει bloom,dof(το οποιο το απεχθανομαι) και antialising (της πλακας)

Στην εκδοση του pc επειδη ακριβως δεν υπαρχει αυτη η θολουρα της κονσολοεκδοσης, δεν μπορουν να κρυφτουν αδυναμιες του game. Οπως ειπα και παραπανω δεν εχει ουσιαστικες διαφορες και βρωμαει consol-ια απο αποψη γραφικων και μονο.

Δεν με πειραζει, απλα επειδη παιχτηκε συγκριση με Unity, blacklist κτλ, ε τι να κανουμε τωρα, στον οπτικο τομεα η ubi ειναι ετη φωτος μπροστα. Οπτικως μονο αναφερομαι, μην παρεξηγηθω.

Ο Κοτζιμας εχει μεινει λιγο πισω πανω σε αυτο.

εκει δηλαδη φτασαμε ; να μιλαμε αν τρεχει απροβληματιστα το παιχνιδι και αν εχει bugs και αν ειναι καλο port,αντι να μιλαμε για gameplay/graphics :(

Γραφικα ειπαμε τι γινεται, καλο ειναι,δεν το λεει κανεις ασχημο. Δεν ειναι τιποτα το ουαυου, θα μπορουσε να εχει καποιες λεπτομερειες παραπανω που θα να το εκαναν ακομη καλυτερο οπτικα. το gameplay του ειναι αυτο που ξερουμε απο τα mgs. 

Οσο ωραιο δειχνει την νυχτα με βροχη, δεν ειναι το ιδιο την μερα, που δειχνει washed out. Το ιδιο γινοταν και στο Watch Dogs που οταν εβρεχε πραγματικα το εβλεπες και το θαυμαζες οπτικα και μονο.

Δημοσ.

Το Splinter Cell: Blacklist έχει Unreal Engine 2.5 και έχει καλύτερα γραφικά από το Ground Zeroes.

Βασικά το Blacklist έχει καλύτερα γραφικά και από πάρα πολλά games πάνω σε UE3...

Δημοσ.

Ρε παιδιά συγνώμη αλλά γιατί έχετε κολλήσει τόσο με τα γραφικά στις τελευταίες σελίδες? Εγώ το μόνο παράπονο που είχα από το παιχνίδι ήταν αυτή η θολούρα με το focus. Κατά τα άλλα το παιχνίδι είναι πανέμορφο. Σίγουρα κατώτερο από το Unity (τουλάχιστον από screenshots που τα έχω συγκρίνει) αλλά αυτό δεν το κάνει "άσχημο" παιχνίδι. Και όταν λέτε last gen? Πότε είχαμε gens στο PC και δεν το ήξερα?

Το σημαντικό είναι ότι γενικώς θα είναι μια παιχνιδάρα το Phantom Pain σε όλους τους τομείς, οπότε τσάμπα η γκρίνια. Χαλαρώστε και μην κολλάτε τόσο σε λεπτομέρειες. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...