{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δεν μπορώ να θυμηθώ άλλο game με τόσο χαοτικό backstory/story. Πάντως ελπίζω στο τέλος να το γυρνάει ξανά στον Solid με Hayter φωνή.
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε ξαναπεστο αλλη μια φορα δεν το επιασα Μην περιμενεις και πολλα παντως αν κρινω απο ολα τα αλλα παιχνιδια που συζητιουνται εδω.Τουλαχιστον το game τρεχει καλα.Προφανως πολλα ατομα δεν εχουν ιδεα απο το στορυ του mgs με αποτελεσμα να βλεπουμε μαργαριταρια οπως το παρακατω που νομιζω ειναι και Η ΜΟΝΗ συζητηση που εχει γινει για το παιχνιδι και την ιστορια του(λολ) "Αυτο που γινεται ειναι οτι οι κακοι οι ρψσοι θελουν να καταστρεψουν την Αμερικη και ο πρωταγωνιστης ο οποιος ειναι ενας Αμερικανος στρατιωτης προσπαθει να τους σταματησει. " Αν το επαιζες και καταλαβαινες τι γινεται γενικα στην ιστορια πολλα μπορουν να συζητηθουν αν λαβουμε υποψη μας και τις tapes απο paz,chico κτλ. Αληθεια τους ξερεις αυτους ή μονο την τιμη που ειναι στα 20 ευρω ξερεις για το παιχνιδι? Θα στο πω αλλιως.Το παιχνιδι οταν με το καλο βγει ολοκληρωμενο θα το τιμησω οπως και ο περισσοτερος κοσμος.Τωρα να παω να αγορασω ενα Demo απο αποψη διαρκειας και μετα να μεινω με το στομα ανοιχτο και να περιμενω ποτε θα βγει το παιχνιδι οχι ευχαριστω.Ασε που οταν βγει το παιχνιδι το Ground Zeroes θα ειναι τελειως μα τελειως αχρηστο. Οσο για τα περι Story του MGS που αναφερεις εχω παιξει ολα τα παιχνιδια εκτως του Psp και προλαβα να παιξω και το γνωστο Twin Snakes στο Gamecube.Και ναι οπως ειπα και πιο πριν προτιμαω να παω να δωσω αυτα τα 15ευρω που κανει τωρα σε αλλα ολοκληρωμενα παιχνιδια απο τις προσφορες του Steam,οπως αρκετοι αλλοι,παρα να παρω το παιχνιδι και να ξενερωσω την ζωη μου μολις τελειωσει γρηγορα.Δεν ειμαι metal gear solid Hater προς θεου,αλλα δεν θα στηριξω τα πειραματα της καθε εταιριας ειτε αυτη λεγεται Capcom,ειτε Konami ειτε EA,Ubisoft κλπ. Σιγουρα η τιμη του δεν ειναι αυτη των Ps4 και XboxOne που ηταν απαραδεκτη(ειδικα η αρχικη ιδεα να κοστιζει το παιχνιδι 40ευρω και παλι καλα που το κανανε 30).Για περισσοτερα οσον αφορα την αποψη μου για το παιχνιδι υπαρχει αλλωστε και το σχετικο χαρακτηριστικο review απο γνωστο Youtuber που το εβαλα και κατι σελιδες πιο πισω http://angryjoeshow.com/2014/03/metal-gear-solid-gz-angry-review/Αν διαφωνεις σε κατι εδω ειμαστε να το κουβεντιασουμε
hitman69 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Splinter Cell την ημερα VS Metal gear την ημερα
Bigi444444 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως θέλει πολλή προσοχή στις κινήσεις εαν δε θέλεις να σηκώσεις συναγερμό.Κάθε φορά εκεί που λέω, οκ χαλαρά είμαστε, σε 5 μέτρα φτάνω το στόχο, ακούω τον χαρακτηριστικό ήχο και ! Με τους σιγαστήρες ακόμα να καταλάβω τι παίζει.Άλλοτε ξεκινάω με σιγαστήρα, άλλοτε χωρίς, άλλοτε μου εξαφανίζεται στην πορεία.Δε μπορώ να καταλάβω.
Alex21121988 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μερικα οπλα εχουν σιγαστηρα και αλλα οχι. Επισης εχουν ζωη οι σιγαστηρες και καποια στιγμη τελος. Δεν εχουν ολα τα οπλα. Οσα παιρνουν, πατας με το πανω ή κατω βελακι εκει που ειναι το πανω ή κατω οπλο (σταυρος του χειριστηριου) πατημενο συνεχομενα και σου σου δειχνει δυο επιλογες κουμπιων, συνηθως μια για τον φακο αν εχει το οπλο ή σιγαστηρα(ή και τα δυο) Ελπιζω να παιζεις με controller γιατι με keyboard/mouse δεν ξερω που ειναι τοποθετημενα τα συγκεκριμενα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Σαχλαμάρα του Kojima είναι αυτό με τους σιγαστήρες..
Bigi444444 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Πληκτρολογιο έχω, το pad είναι στις σακούλες της μετακόμισης και δεν ξέρω πότε θα βγει. Με το "1" επιλέγεις κύριο όπλο και βγάζει τις επιλογές αυτές που λες.Το θέμα είναι ότι ακόμα και αν ξεκινήσω με σιγαστήρα μετά από 10-15 βολές εξαφανίζεται από μόνος του!Υποψιαζόμουν δύο τινά πάντως.Ή buggιά ή περιορισμένη διάρκεια ζωής του για να μην μειώνεται η δυσκολία υπερβολικά.Τελικά, απ' ότι λες κι εσύ, μάλλον είναι το δεύτερο.
Fulgore Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Εγω παντως σιγουρα θα παιξω το νεο Mgs με Controller καθαρα απο συνηθεια απο τα προηγουμενα 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Προσωπικά θέλω και νέο Splinter Cell, το Blacklist είναι απίστευτο.
Bigi444444 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Παίζει εξαιρετικά με πληκτρολόγιο πάντως.Εαν έβαζαν και στη ροδέλα δυνατότητα ρύθμισης της ταχύτητας βαδίσματος/τρεξίματος, όπως στα παλιότερα splinter cell, θα ήταν ακόμα καλύτερο.
BigBOSS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ηitman ελεος, πηγες και συνέκρινες τις καλυτερες εικονες του blacklist με τις χειροτερες του GZ, για την δεύτερη μιλάω. Επισης δεν αναφέρεις πως το GZ έχει πολύ μεγάλες περιοχές με πολύ μεγαλύτερο LOD και draw distance απο το blacklist και διχως loading. Οσο για το χειριστήριο όσοι έχετε ps3 χειριστήριο ισως να μπορειτε με εναν πλαγιο τρόπο να παίξετε και με αυτό, υπάρχει κάποιο προγραμματακι αν και με 360 gamepad μια χαρά ειναι ο χειρισμος, ακομη και με πληκτρολογιο/ποντίκι ειναι πλήρως playable. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ με mouse αφού έχει τόσο free aim, ούτε καν δοκίμασα gamepad, έχεις πατημένο το "1" και εκεί βγάζει τα δυο assigned key "Y" k "U" για να βγάλεις/βάλεις attachments. Όσο για τους σιγαστήρες από παλιά έτσι ήταν, και άμα δεν κάνω λάθος οι σιγαστήρες IRL έχουν γρήγορο degradation (especially automatic weapons) και πρέπει να καθαρίζονται συχνά so...not too far fetched.
hitman69 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 big boss σαν παιχνιδι ειναι πολυ καλο. Αλλα απο γραφικα, τεχνολογιες γραφικων past gen. Ειδικα την ημέρα που δεν μπορει να κρύψει της ατέλειες εχει θεμα....και το Crysis 1 ειναι full open και απο το 2007 μας πεταξε τα ματια εξω. 1
BigBOSS Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 λοιπόν καταρχήν μη μου συγκρινεις ενα παιχνίδι που έχει ζούγκλα με το Ground Zeroes που δεν έχει, συγκρινεις ανόμια πράγματα. Αμα θες ζούγλα να βάζεις τέτοιες εικονες απο phantom pain το Blacklist που μου το συνέκρινες με το MGS5 ΟΥΤΕ για πλάκα δεν έχει τέτοιο οπτικό τομέα επισης μην μου βάζεις οτι χειροτερη εικονα βρίσκεις απο Ground Zeroes γιατι κι εγώ μπορώ να βάλω το ακριβώς ανάποδο. και τελικά πες και κατι για το ιδιο το παιχνίδι πως σου φάνηκε, μην προσπαθεις μονο να αποδείξεις ποσο "last gen" ειναι τα γραφικά συγκρινοντας τα με αλλα games. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα