BigBOSS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Για το Unity τα 'χουμε πει πολλές φορές, όσοι έχουν GTX900 δεν έχουν κανένα θέμα με το πως τρέχει(Μόνο τώρα που έγινε η φανφαριά με το SLI) αυτο έπρεπε να πεις απο την αρχή. ειδαμε και την ubisoft ποσο push-άρει το pc με τις unoptimized μαλακιες που κυκλοφορει που και αυτεςς βασιζονται στο hardware των κονσολών. Σε καθε παιχνιδι αυτης της εταιρειας 100 σελιδες γεμιζουνε χαλαρα με παράπονα παιχτών. Παιχνιδια που αντι να τα βάλεις και να ξέρεις οτι θα εχεις ήσυχο το κεφάλι σου και απο την αρχή θα παιξεις διχως σοβαρά προβλήματα σε κουράζουνε ψυχικά και παιζουνε με τα νεύρα σου. Στηριξτε Ubicrap.
Bigi444444 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ρε συ big boss, δε χρειάζεται να προσπαθείς να μας πείσεις για το σχήμα της Γης, δε θα σε απολύσουμε, θα βγεις και στο sequel. Όπως και να το κοιτάξεις, όσο και αναλογικά να θέλεις να το δεις, όσο και να βάλεις στη μέση παραμέτρους όπως scalability, bug free day one κλπ, η ουσία παραμένει ότι σαν επίπεδο γραφικής απεικόνισης και μόνο, για δεδομένα pc game είναι (για εμένα τουλάχιστον) μια 3ετία-5ετία περίπου πίσω.Δεν είναι κονσόλα το pc.Χθες έτυχε μετά από πολύ καιρό και είδα κάποιες φωτογραφίες, από τις άπειρες που έχω τραβήξει, από παιχνίδια του 2010 περίπου.Είχα καιρό να παίξω "3Α" παιχνίδι μιας και τελευταία όποτε παίζω τη βγάζω με κάτι indies.E πρέπει να σου πω ότι έπαθα ένα μικρό σοκ.Και λέω τι πάνε να μας πλασάρουν για next gen ρε φίλε τελευταία;Μη συγκρίνουμε τώρα το κτήνος το unity με την ψείρα το mg στα γραφικά.Εντάξει, δέχομαι ότι το ένα έχει προβλήματα αρκετά και ακόμα και σήμερα ενώ το άλλο όχι, αλλά απλά δε μπορείς να τα συγκρίνεις στα γραφικά.Είναι εκτός πραγματικότητας αυτή η σύγκριση.Μια σχετικη εμπειρία να έχεις στο pc gaming και ένα καλό μηχάνημα βεβαίως και με τη μία καταλαβαίνεις ότι το gz είναι εντελώς κονσολιά στα γραφικά.Καταρχάς έχει ανομοιογενή γραφικά, το πρώτο πράγμα που κάνει μπαμ.Είναι εμφανής η προσπάθεια να μπαλώσουν την τεχνική αναιμία της κονσόλας όπου προσπαθούν να αποδώσουν με τον κατά το δυνατόν καλύτερο τρόπο αυτά που παρατηρεί κυρίως ο παίκτης και τα υπόλοιπα υποβαθμίζονται αρκετά.Αυτό έχει σα συνέπεια να βλέπεις έναν αρκετά λεπτομερή snake (με 2 δάχτυλα διαφανές βερνίκι πάνω του βέβαια για να μπαλωθούν τα σκόρπια low res textures όσο γίνεται...) και τα αντικείμενα που βρίσκονται στο βάθος απλά να υπάρχουν με φοβερά χαμηλή λεπτομέρεια.Τρομερό aliasing, χαμηλής ποιότητας σκιές, υποτυπώδες ao και ένα σωρό χαμηλής ποιότητας υφές είναι τα πρώτα που μου έρχονται στο μυαλό.Δεν είναι συγκρίσιμο το unity, μη μπερδευόμαστε. Θα βάλω αργότερα το βράδυ μία στο ίδιο σημείο με screen filtering στο τέρμα και μάλιστα σε μεγαλύτερη ανάλυση να δούμε τι διαφορά θα κάνει.Πάντως το να βάλω μια άπειρη θολούρα για να κρύψω όλα τα παραπάνω εγώ δεν το λέω φοβερά γραφικά, το λέω κονσολίτιδα.Τη θολούρα δεν τη μπορώ με τίποτα.Δε μου αρέσει να αισθάνομαι ότι παίζω μεθυσμένος με 10 βαθμούς μυωπία χωρίς τα γυαλιά μου. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Καταρχήν στο menu που τον δείχνει μέσα στο ελικόπτερο, οι υφές μέσα είναι τραγικά χαμηλής ανάλυσης.Οπότε το να τα λες next-gen τα γραφικά του είναι το λιγότερο αστείο έτσι, μόνο και μόνο που φαντάζομαι πως θα 'ταν τώρα ένα Crysis στο PC push-αρισμένο όπως το πρώτο, βάζω τα γέλια(Και τα κλάματα για την κατάντια που μας έφεραν οι κονσόλες). Αυτό είναι next-gen:
hitman69 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπαρχει καν θεμα σύγκρισης unity και mgs σε γραφικά. Απορω που το κάνετε θεμα. Το Unity με το Crysis 3 αλλα και το Metro Last light ειναι level πανω. Με την φορά που έχει παρει η UBI το νεο Splinter Cell θα μας πετάξει τα ματια εξω...
Oroku Saki Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μπορει επειδη το ground zeroes ειναι ντεμο να μην ηθελαν να ξοδεψουν πολυ χρονο στην βελτιωση τω γραφικω και να μας δωσουν γραφικαρες στο Phantom pain.
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Μπορει επειδη το ground zeroes ειναι ντεμο να μην ηθελαν να ξοδεψουν πολυ χρονο στην βελτιωση τω γραφικω και να μας δωσουν γραφικαρες στο Phantom pain. Ναι αλλα η τιμη στο θεο για demo...
BigBOSS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ναι αλλα η τιμη στο θεο για demo... μην το παιρνεις 1
Alex21121988 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δεν νομιζω πως στο phantom pain θα μας πεσουν τα σαγονια κατω. (οπτικα παντα)Και δεν ειναι αυτος ο σκοπος των mgs. Καλη Ιστορια, δυνατοι χαρακτηρες, gameplay οπως το ξερουμε με λιγες προσθηκες παραπανω , καλο immersion, και open πλεον. Αυτα αρκουν για εναν fan των mgs. Απο εκει και περα ουτε το gz, ουτε το phantom pain ειναι next gen τιτλοι οπως και να το δει καποιος. Στο pc απλα θα μπορουσε να γινει και κατι παραπανω απο αυτο που πηραμε. Τυχαινει να το εχω στο ps4 και διαφορες δεν βλεπω. Αυτο δεν ειναι κατι καλο. Μπορω να πω κιολας οτι στο ps4 ειναι πιο προσεγμενο και εχουν κρυψει καλυτερα τις οπτικες αδυναμιες του game. Στο pc φαινονται πολλα δυστυχως.. Μπορω να αναφερθω και σε details, αν και δεν ξερω αν εχει νοημα να κανω κατι τετοιο. Το να το συγκρινουμε με το Unity οσο κλοπαιχνιδο και να ειναι, ε ειναι τουλαχιστον αστειο. 1
BigBOSS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Απο εκει και περα ουτε το gz, ουτε το phantom pain ειναι next gen τιτλοι οπως και να το δει καποιος. Στο pc απλα θα μπορουσε να γινει και κατι παραπανω απο αυτο που πηραμε. Τυχαινει να το εχω στο ps4 και διαφορες δεν βλεπω. Μπορω να πω κιολας οτι στο ps4 ειναι πιο προσεγμενο και εχουν κρυψει καλυτερα τις οπτικες αδυναμιες του game. Στο pc φαινονται πολλα δυστυχως.. κι εγώ το εχω δει στο ps4 και μια χαρα βλέπω τις διαφορές οπως bokeh DOF, περισσοτερα lightnings, εμφανώς μεgαλυτερο LOD, και screen space reflections. Kαι γω προσωπικά δεν ξεκινησα καμια συγκριση με το unity, μαλιστα ειπα πως προκειται για τελειως διαφορετικά games. Tελειως διαφορετικο design. Εγραψα τις εντυπώσεις μου απο το GZ αλλά κανεις φαινεται δεν το προσεξε. Για τον mgs fan χεστηκε η φοράδα στ'αλωνι κατα πόσο θεωρειται next gen το MGS5 απο μια μεριδα των παιχτών. 1
Alex21121988 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 To LOD δεν βοηθησε πουθενα πιστευω στη pc εκδοση γιατι εκει φανηκαν πραγματα που ηταν καλα κρυμμενα στις κονσολες. Aliasing, jaggies κτλ. Για το Screen space reflections εχω πει την γνωμη πρωτος πρωτος, καποιες σελιδες πισω οταν βγηκε και το game. Νομιζω δεν θα επρεπε να το αναφερουμε σαν κατι το καλο στην εκδοση του pc, καθως βελτιωνει μονο τους φωτισμους και το πως επιδρουν στα αντικειμενα και στο υπολοιπο περιβαλλον, αλλα χαλανε τελειως τον Snake. Δεν το προτιμω σε καμια περιπτωση αυτο. Γενικα δεν νιωθω οτι παιζω κατι διαφορετικο στο pc συγκριτικα με αυτο που παιζω στην κονσολα. Στο unity, στο metro, max payne 3 κτλ, εκει ειδα την παραπανω δουλεια για το pc.
BigBOSS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Καλα οκ ο καθενας εχει τις αποψεις του, μη το γαμησουμε το θέμα μιλωντας συνεχώς για γραφικά και λοιπές αηδιες του τύπου "ειναι last gen" αντι να μιλάμε για το ίδιο το παιχνίδι, για θεωρειες σχετικά σχετικά με το τι θα συμβει στο phantom pain κτλ Αντι να λεμε δοξα τω Θεο που ο Κοτζιμα έφερε αυτο το τεράστιο franchise στο pc και μαλιστα με αριστη μεταφορά καταναλωνομαστε σε ανουσιες συζητησεις που δεν βγαζουνε πουθενα. Εγώ στο κειμενακι εντυπώσεων που έγραψα μιαμιση σειρα αφιέρωσα στα γραφικά, ουσιαστικά ειπα ειναι μια χαρά και κανουνε την δουλεια τους. Σωστά ειπες πως στα MGS αλλου ειναι το ζουμι χωρις αυτο να σημαινει πως ως παιχνιδια δεν βλέπονται, αλλοιμονο.
Bigi444444 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Καλά, δεν το συζητάμε αυτό.Όπως και να το δεις είναι μεγάλη σειρά και μεγάλη "νίκη" για τα pc. Να ρωτήσω ρε παιδιά, με τους σιγαστήρες στα όπλα τι παίζει;Εάν πάρω πυρομαχικά από κάποιον χωρίς να αλλάξω και το όπλο, εξαφανίζεται η δυνατότητα προσθήκης σιγαστήρα ή θυμάμαι λάθος;
Fulgore Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Καλα οκ ο καθενας εχει τις αποψεις του, μη το γαμησουμε το θέμα μιλωντας συνεχώς για γραφικά και λοιπές αηδιες του τύπου "ειναι last gen" αντι να μιλάμε για το ίδιο το παιχνίδι, για θεωρειες σχετικά σχετικά με το τι θα συμβει στο phantom pain κτλ Αντι να λεμε δοξα τω Θεο που ο Κοτζιμα έφερε αυτο το τεράστιο franchise στο pc και μαλιστα με αριστη μεταφορά καταναλωνομαστε σε ανουσιες συζητησεις που δεν βγαζουνε πουθενα. Εγώ στο κειμενακι εντυπώσεων που έγραψα μιαμιση σειρα αφιέρωσα στα γραφικά, ουσιαστικά ειπα ειναι μια χαρά και κανουνε την δουλεια τους. Σωστά ειπες πως στα MGS αλλου ειναι το ζουμι χωρις αυτο να σημαινει πως ως παιχνιδια δεν βλέπονται, αλλοιμονο. Ε μα τι στο καλο να κατσεις να μιλησεις για ενα Demo.Καταλαβαινω αυτο που λες οτι η πολλη κουβεντα γυρω απο τα γραφικα κουραζει,αλλα οταν εχεις ενα τοσο μικρο Demo τι να πεις για αυτο??
stavros88 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Ναι αλλα η τιμη στο θεο για demo... Φιλε ξαναπεστο αλλη μια φορα δεν το επιασα Καλα οκ ο καθενας εχει τις αποψεις του, μη το γαμησουμε το θέμα μιλωντας συνεχώς για γραφικά και λοιπές αηδιες του τύπου "ειναι last gen" αντι να μιλάμε για το ίδιο το παιχνίδι, για θεωρειες σχετικά σχετικά με το τι θα συμβει στο phantom pain κτλ Μην περιμενεις και πολλα παντως αν κρινω απο ολα τα αλλα παιχνιδια που συζητιουνται εδω.Τουλαχιστον το game τρεχει καλα.Προφανως πολλα ατομα δεν εχουν ιδεα απο το στορυ του mgs με αποτελεσμα να βλεπουμε μαργαριταρια οπως το παρακατω που νομιζω ειναι και Η ΜΟΝΗ συζητηση που εχει γινει για το παιχνιδι και την ιστορια του(λολ) "Αυτο που γινεται ειναι οτι οι κακοι οι ρψσοι θελουν να καταστρεψουν την Αμερικη και ο πρωταγωνιστης ο οποιος ειναι ενας Αμερικανος στρατιωτης προσπαθει να τους σταματησει. " Ε μα τι στο καλο να κατσεις να μιλησεις για ενα Demo.Καταλαβαινω αυτο που λες οτι η πολλη κουβεντα γυρω απο τα γραφικα κουραζει,αλλα οταν εχεις ενα τοσο μικρο Demo τι να πεις για αυτο?? Αν το επαιζες και καταλαβαινες τι γινεται γενικα στην ιστορια πολλα μπορουν να συζητηθουν αν λαβουμε υποψη μας και τις tapes απο paz,chico κτλ. Αληθεια τους ξερεις αυτους ή μονο την τιμη που ειναι στα 20 ευρω ξερεις για το παιχνιδι? 2
ADHD Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δεν δειχνει και πολλα για να μιλησουμε για την ιστορια, η Paz και ο chico δεν ειχα ιδεα ποιοι ηταν επρεπε να τους googlarw, απο κει και περα το τελος σε παει κατευθειαν στο phantom pain λογικα.. Ο ΒΒ ξυπναει μετα απο 9 χρονια στο νοσοκομειο και εκει αρχιζει το phantom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα