Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σ' αυτή τη τιμή ναι:

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-metal-gear-solid-5-ground-zeroes-cd-key-compare-prices/

***Edit: Το τέλειωσα και 'γω, πιο πολύ ώρα τους πήρε να φτιάξουν τους τίτλους τέλους, παρά το ίδιο το mission :P Πάντως για παίξτε μετά τα missions που ξεκλειδώνει που είναι μέρα, φαίνεται αρκετά πιο φτωχό οπτικά από ότι τη νύχτα.

Επίσης, το τραγουδάκι μου άρεσε:

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα ultra πάντως σε εμένα δεν παίζει.Βγάζει πάνω από 35 μεν, είναι εντελώς unplayable δε.Απορώ σ' εκείνες τις κονσόλες πώς έπαιζαν.Στα 30fps δεν είναι σε αυτές;Ή μήπως στα 60;

Πάντως σε καμία περίπτωση δεν είδα κάτι που να δικαιολογεί αυτό το βάρος, εδώ έπαιζε το unity στα ultra...Το περίεργο είναι ότι βάζοντας κάποιες επιλογές στο high παίζει καρφωμένο στα 60, αλλά και πάλι κάτι δεν μου έρχεται ωραίο στην αίσθηση.Σαν να έχει λίγο stuttering, σαν κάτι τελοσπάντων.Δε θυμάμαι ποιά επιλογή επίσης πρέπει να ρίξουμε για να μη θολώνει ο snake.Γενικά μου δίνει μια αίσθηση λες και είναι bugaρισμένα τα γραφικά.Σαν το unity.Βάζεις extra high από high και θολώνει η εικόνα...  :shock:

Έχω από εποχές ps1 να ασχοληθώ με mgs και θέλω να του ρίξω μια πιο σοβαρή ματιά.Αλλά από ένα εντελώς δοκιμαστικό δεκάλεπτο με σκοπό να δω πώς παίζει ξενέρωσα με κάποια πράγματα.Ντου και όποιον πάρει ο χάρος και η ίδια τακτική όσο έκαναν respawn νέα πιόνια.Fps mode και health regen με έκαναν να αντέξω για πλάκα δεκάλεπτο μολύβισμα.Δεν το θυμάμαι έτσι το mgs...

Και το άλλο τραγικό, οκ ρε παιδιά, είπαμε είναι φοβερή σειρά.Οκ, τη φτιάχνει ο πιο γκλαμουράτος τύπος στο χώρο.Οκ, δε στηρίζεται στον τεχνικό τομέα.Αλλά πας εν έτει 2014, καβαλάς ένα φορτηγό 5τόνων, πας να περάσεις από συρματόπλεγμα πάχους 5 χιλιοστών και κοκκαλώνει το φορτηγό;Οκ... :-)

Και μετά διαβάζεις όλες τις κριτικές και σου διαμορφώνουν άποψη περί εξαιρετικού τεχνικού τομέα.Οκ για δεύτερη φορά...Το ηλίθιο hype του internet σε όλο του το μεγαλείο.

Δημοσ.

Τι ηταν βαρύ εδώ; Δεν ανοιξα fraps απλά τα έβαλα όλα τέρμα και έπαιξα. Ομαλότατο μου φάνηκε και αρκούντως όμορφο. Αλλωστε ειχαμε δει τι θα παίξουμε.

Πάντως στα του gameplay συμφωνώ με αρκετά απο αυτά που λες bigi

• Like 1
Δημοσ.

Το Screen Filtering βαλε στο low ή off και γεια χαρα θολουρα.

χάνεις ομως bokeh depth of field, ιδιαίτερα στα cut scenes δίνει αλλο χρώμα και κινηματογραφικότητα. Το brokeh DOF στο Witcher 2 ριχνει τo frame rate στο Ground Zeroes δεν τρώει τιποτα, τουλάχιστον στην GTX 770 που έχω.

επισης το screen filtering περιοριζει το aliasing. Προσωπικά δεν με ενοχλει καθόλου

Tέλος θέλω να σημειώσω πως πραγματικά το παιχνίδι τρέχει απροβλημάτιστα, κυριολεκτικά έχει μηδέν προβλήματα. Ο Κοτζιμα διδάσκει μπαλιτσα.

Δημοσ.

αυτο με την ελλειψη destruction ειναι οντως ενα θεμα, ελπιζω να το διορθωσουνε στο phantom pain γιατι κατα τα αλλα  το παιχνιδι το βρισκω αρκετα "περιποιημενο" στον τεχνικο τομεα, απλα μας καλομαθε το bad company 2 στο να βλεπουμε κτιρια και φραχτες να  καραστρεφονται  σαν τραπουλοχαρτα ( ή τα λαγουμια red faction για τους πιο παλιους :P

ειμαι 99% σιγουρος  οτι στο phantom pain θα υπαρχει και καποιο ειδος  hardcore mode χωρις regen  slow motion και λοιπες casualιες, τα metal gear παντα  ειχανε  "scaleable" δυσκολια. 

τσχετικα με την θολουρα, εχω γραφει μερικες σελιδες πιο πισω οτι το ιδανικο θα ητανε υπαρχει ενα toggle, screen filtering low στο gameplay και extra  high στα cutscenes, ή αλλιως, ξεχωριστη ρυθμιση για το depth of field μιας και αποτι βλεπω στο guide της nvidia, οι εξτρα αντανκλασεις που εμφανιζονται στην υψηλοτερη ρυθμιση δεν τις βλεπουνε οι console peasants ουτε στον υπνο τους :P οπως και της περισσοτερες πηγες φωτος και το ανωτερο draw distance .... 

απο την αλλη η εκδοση του PS4 ειναι plug n play αποσο ξερω, βαζεις το δισκακι και παιζεις στα 1080p60fps, εστω και με πετσοκομμενα καποια εφφε :) 

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεί το gameplay και το stealth του να είναι hardcore αλλα το health system και τα όπλα δεν ήταν ποτε στα MGS. Εμενα ένα πράγμα που με χαλάει είναι ότι τα βήματα του Snake ακόμα και αργά ακούγονται υπερβολικά.

• Like 2
Δημοσ.

Παλιά είχε ration δεν ειχε regen, επίσης παλιά δε μπορούσες να ξεκινήσεις πιστολίδι και χαμό με τον τρόπο που μπορείς εδώ

Εδώ αμα θες το κάνεις gears of war και από αυτή την άποψη το stealth μπασταρδευεται αρκετά με τη δράση.

Μάλλον το μόνο πραγματικό και υποχρεωτικό stealth παιχνίδι των τελευταίων ετών παραμένει το hitman

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά ακόμη και σε laptop με επεξεργαστή AMD A6-4400M APU with Radeon HD Graphics  στα 2,7 ghz σε χαμηλή ανάλυση και πολλές υποχωρήσεις το παιχνίδι παίζει ομαλά!!!! 

Δημοσ.

Μάλλον το μόνο πραγματικό και υποχρεωτικό stealth παιχνίδι των τελευταίων ετών παραμένει το hitman

Το stealth του hitman το βρίσκω υπερβολικό σε σημείο να καταντάει βαρετό για τα γούστα μου. Από την άλλη του MGS το βρίσκω αποδεκτό.

Δημοσ.

Παντως την ΑΙ την βρίσκω αρκετά βελτιωμένη στο GZ σε σχέση με τα παλαιότερα Metal Gear με την μέχρι στιγμής δυσκολια που το έχω παιξει να ειναι στο normal. Ο χειρισμος με 360 χειριστήριο ειναι υποδειγματικος και αμεσότατος ενώ ακομη και με πληκτρολογιο+ποντίκι δεν αντιμετώπισα κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν υπάρχει ίχνος mouse acceleration.

Εννοειται πως η σκηνοθεσία των cut scenes ειναι εξαιρετική και τα μάλα κινηματογραφική. Επισης εννοειται πως τα cut scenes έχουνε ακριβώς τα ίδια γραφικά με το playable κομμάτι του παιχνιδιού κάτι το οποιο δεν συμβαίνει πχ στα Uncharted ή στο AC Unity και αρκετά αλλά παιχνίδια. Τα voice overs είναι εξαιρετικά απλώς η φωνή του Sunderland για τον Big Boss ειναι κάπως δύσκολο να χωνευτεί, έως τώρα τουλάχιστον. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Ok δεν υπάρχει σύγκριση αλλα για κάποιο λόγο το έκανε αυτό, λογικά κάποιον άλλο θα κάνει ο Hayter. Αν δεν είχα δει τόσο 24 και δεν είχα παίξει τα previous MGS δεν νομίζω να με χαλούσε καθόλου.

Δημοσ.

Είναι το 1ο MGS που παίζω και μου άρεσε αρκετά. Πολύ καλό port όπως είπατε αλλά συμφωνώ για έλλειψη destruction, health regen. Πιο πολύ όμως με χαλάει η έλλειψη manual save. Ελπίζω να διορθωθεί όπως και το ότι δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα υπόλοιπα mouse buttons.

Οσό για τη φωνή, αμέσως είπα Jack is that you?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...