AnimalPlanet Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Πόσα χειριστήρια έχεις συνδεδεμένα; Κι έμενα "αγορασμένο" (δεν) είναι αλλά οταν δεν ξεκινούσε έβγαλα το 1 χειριστίριο (το Logitech, αφήσα το xbox controller) και έπαιξε κανονικά Δεν εχω κανενα χειρστηριο. Με ποντικι και πληκτρολογιο παιζω
Federacion Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε λίγο αυτό το πατς http://gameserrors.com/fix-metal-gear-solid-v-ground-zeroes-errors-game-not-starting-crashes/ Αν δεν δουλέψει κάνε τα παρακάτω: #2 MGS V: Ground Zeroes – Game Not launching at AllSome players are unable to launch the game at all which can be fixed by installing ‘redists’ from the game folder in SteamApp. In order to do so, find the ‘.exe’ file in the DirectX folder and look for the repair option for VC. You need to ensure that you keep in mind your OS (32-bit or 64-bit). Once you have done so, restart your PC and create a profile in your GPU’s control panel followed by running the game.
Fulgore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δοκίμασε λίγο αυτό το πατς http://gameserrors.com/fix-metal-gear-solid-v-ground-zeroes-errors-game-not-starting-crashes/ Αν δεν δουλέψει κάνε τα παρακάτω: #2 MGS V: Ground Zeroes – Game Not launching at All Some players are unable to launch the game at all which can be fixed by installing ‘redists’ from the game folder in SteamApp. In order to do so, find the ‘.exe’ file in the DirectX folder and look for the repair option for VC. You need to ensure that you keep in mind your OS (32-bit or 64-bit). Once you have done so, restart your PC and create a profile in your GPU’s control panel followed by running the game. Σοβαρα τωρα υπαρχουν τετοια προβληματα σε Demo παιχνιδι?Wtf..
Federacion Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά έχω χάσει κάτι επεισόδια μάλλον.. Γιατί το λέτε demo; Επειδή είναι μικρό σε διάρκεια;
Fulgore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδιά έχω χάσει κάτι επεισόδια μάλλον.. Γιατί το λέτε demo; Επειδή είναι μικρό σε διάρκεια; NAI. Γιατι αν δεις το προηγουμενο Video Review που εβαλα στην προηγουμενη σελιδα,ο ανθρωπος ειναι πρωταρης στα Metal Gear και το εβγαλε σε 79λεπτα Καλα δεν το σχολιαζω καν για τα 30ευρω(αρχικα 40)που ζηταγαν για Ps4 και XboxOne σκετη κλεψια.... 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 There's more there's more baby don't you know? Ωραιο τραγουδακι..
Federacion Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Τρομερό τραγούδι, γραμμένο για τους αναρχικούς Σακκο και Βανζέτι που εκτελέστηκαν απο το αμερικάνικο κράτος στις αρχές του 20ου αιώνα, αφού κατηγορήθηκαν άδικα και με σκευωρία όπως αποδείχτηκε αρκετά χρόνια μετά. Η υποθεσή τους ξεσήκωσε παγκόσμιο κύμα αλληλεγγύης που όμως δεν άλλαξε τελικά την απόφαση των δικαστών να τους εκτελέσουν. Απορίας άξιο που βρέθηκε σε mainstream παιχνίδι! 2
ADHD Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Πηγα κατευθειαν στα objectives και μπορω να πω οτι ειναι μικροτερο απο αρκετα demo.. Τελος παντων το ξεραμε αυτο, θα σταθω οτι το παιχνιδι παιζει παρα πολυ καλα, το gameplay και το animation μου αρεσαν παρα πολυ και ολα δειχνουν θετικα για το phantom pain. Αυτο που με χαλαει ακομα ειναι η φωνη του BB, καλος ο kiefer αλλα δεν ξερω για snake/BB δεν μου κανει καθολου..
Fulgore Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Βασικα αυτο ειναι και γμτ μου οπως ελεγε και ο Reviewer στο video πιο πριν.Δεν ειναι μονο το οτι πληρωνεις το GZ που ειναι Demo,αλλα οταν βγει και το Phantom Pain θα ειναι τελειως αχρηστο....
Alex21121988 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Αν εννοεις οτι μαζι με το Phantom Pain θα δινεται και το GZ, δεν εχει επιβεβαιωθει κατι τετοιο απο οτι εχω δει. Για ενα 10αρι και οχι πραπανω, καλο ειναι το GZ για να μπεις στην ψυχολογια(οσοι δεν ειστε ηδη) των mgs και τωρα του phantom pain.
qsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 πάντως για να είσαι 100% stealth έχει το ζόρι του, δηλαδή σε σχέση με το unity που παίζω παράλληλα η επιπλέον δυσκολία είναι σαφής
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 MGS είναι αυτό, πιο δύσκολο stealth( sorry sorry, tactical espionage ) game δεν νομίζω ότι υπάρχει...άλλωστε σε όλα υπάρχει και achievement για no alarm και σταματήστε να κράζετε για την διάρκεια αφού το ξέραμε και πάλι ευχαριστώ να λέμε, για την τιμή ναι φυσικά απαράδεκτοι. ADHD ποτε ήταν η τελευταία φορα που έπαιξες demo dude?! Γιατί εγώ δεν θυμάμαι...
qsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 καλά ναι το ξέρω ότι είναι πιο δύσκολα, αλλά τα τόσα χρόνια που είχα να παίξω mgs σε συνδυασμό ότι παίζω μια γελοιότητα συγκριτικά σε ότι αφορά τη δυσκολία μου προκάλεσε ένα "σοκ" βρε παιδί μου 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Το cover system δεν μου άρεσε ποτε στα MGS, τώρα είναι λίγο καλύτερο but still. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος για το τι παίζω, λίγο τα controls με keyboard είναι κάπως αλλα συνηθίζεται. Έχω 40 fps min με όλα high, μακάρι να είναι έτσι το full game. Πάντως τα μέρη που βάζει την camera ο Κόζιμα στα cutscenes είναι awesome.
ADHD Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 MGS είναι αυτό, πιο δύσκολο stealth( sorry sorry, tactical espionage ) game δεν νομίζω ότι υπάρχει...άλλωστε σε όλα υπάρχει και achievement για no alarm και σταματήστε να κράζετε για την διάρκεια αφού το ξέραμε και πάλι ευχαριστώ να λέμε, για την τιμή ναι φυσικά απαράδεκτοι. ADHD ποτε ήταν η τελευταία φορα που έπαιξες demo dude?! Γιατί εγώ δεν θυμάμαι... Δεν θυμαμαι man ουτε και εγω να σου πω, παντως οι μακρινες αναμνησεις που εχω απο τα demo ειναι περιπου στην ιδια διαρκεια αν πας κατευθειαν για το objective.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα