Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι εγω το Revengeance πρεπει να το εβγαλα σε κανα 5ωρο περιπου.Δεν ειναι μεγαλο παιχνιδι αλλα ειναι πιο ολοκληρωμενο απο το Ground Zeroes και εχει και καποιο replay value. Παντως για μενα 1000φορες Revengeance στα 4ευρω παρα Ground Zeroes στα 13απλα και μονο απο αποψη διαρκειας.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα επειδη σε ολους τρεχει ικανοποιητικα και δειχνει και ωραιο,σε αντιθεση με το Mordor Και τις τρελες του απαιτησεις και γραφουν το εξης κουλο''αγοραστε το παιχνιδι για να στηριξετε την εταιρια για να βγαζουν και αλλα στο Pc''.Και εγω αναρωτιεμαι τι να στηριξουμε γμω το κερατο την 1μιση ωρα παιχνιδιου?? Δες ακομα και αυτα τα 15ευρω ποσα παιχνιδια μπορεις να παρεις απο Steam τωρα με τις εκπτωσεις....Δηλαδη ελεος...

Δημοσ.

Παιδια το Metal Gear Rising: Revengeance στα 3.90 αξιζει? το Ground Zeroes το πηρα ηδη :P

Δεν έχει σχέση με τα κλασικά metal gear, έχε το αυτό στο νου σου και δες αν σου αρέσει αυτό το είδος πριν το αγοράσεις.

Βέβαια το revengeance στο ειδος του είναι πολύ καλό παιχνίδι και άνετα απο τα καλύτερα που έχουν βγει τα τελευταία χρόνια, αλλά καλό είναι να έχει στο νου του ο επίδοξος αγοραστής ότι δεν είναι το metal gear που μπορεί να ξέρει από άλλα παιχνίδια με το ίδιο όνομα.

Δημοσ.

ναι πανω κατω ειδα trailer κατι σαν DMC μου θυμιζει και μ αρεσουν τετοιου ειδους παιχνιδια, μολις παω σπιτι θα το τιμησω :D

Ναι ακριβώς, αλλά είναι πολύ καλύτερο απο το τελευταίο dmc μιας και το έφερε η κουβέντα..
Δημοσ.

Δεν μου εβγαλε καποιο σφαλμα....

2cmks4o.png

Εαν δεν φταιει καποια dll library τοτε δοκιμασε να απενεργοποιησεις τιποτα 3rd party apps που μπορει να κανουν conflict με το παιχνιδι.

Φανταζομαι εχεις περασει τελευταιους drivers και εχεις απενεργοποιησει το X-Fire profile ΜΗΝ τυχον ειναι κανα τετοιο θεμα..

Δημοσ.

αν εχεις win 8.1 και razer synapse διεγραψε το και ξαναπροσπαθησε.. αυτο το προγραμμα κανει conflict σε πολλααα παιχνδια... δεν χανεις κ τπτ

Δημοσ.

Τελικά το Screen Filtering στο Extra High το κάνει για το πέο τελείως το παιχνίδι, βάλτε το στο Low και απολαύστε τις high-res υφές(Όπου υπάρχουν).Το κακό είναι ότι εκεί που να πεις ότι έχει γραφικάρες, σε ξενερώνει αυτή η πλαστικούρα που έχει στα ρούχα στα μοντέλα, η γυαλάδα αυτή που έχει τα κάνει και δείχνουν πλαστικά.

Δημοσ.

Δεν μου εβγαλε καποιο σφαλμα....

2cmks4o.png

Πόσα χειριστήρια έχεις συνδεδεμένα;

Κι έμενα "αγορασμένο"  (δεν) είναι αλλά οταν δεν ξεκινούσε έβγαλα το 1 χειριστίριο (το Logitech, αφήσα το xbox controller) και έπαιξε κανονικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...