Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν νομιζω ναχει καμια σχεση το next gen με το να ειναι optimized :/

εγω μιλησα περι next gen..αν εσενα τωρα σου κανει next gen 

με για σου και χαρα ς :)

Δημοσ.

δεν νομιζω ναχει καμια σχεση το next gen με το να ειναι optimized :/

εγω μιλησα περι next gen..αν εσενα τωρα σου κανει next gen 

με για σου και χαρα ς :)

Ρε φιλαρακι συγνωμη κιολας με το συμπαθειο αλλα δεν ξερεις να ξεχωρισεις το flickering απο το stuttering και κανεις σχολια για γραφικα για ενα παιχνιδακι αρκετα συμπαθεστατο, που ναι οκ δεν ειναι τιποτα το τρομερο αλλα οχι και του πεταμου σε γραφικο επιπεδο!!

Τι θα πει "optimized" παιχνιδι που εχουν μαθει ολοι και το λενε; Και optimized σε ποιον τομεα στα γραφικα; Και τι συνιστα ενα "next gen" παιχνιδι για να μαθω και εγω ο αδαης;

Το σχολιο δεν πηγαινε αποκλειστικα σε εσενα καθως καθε τρεις και λιγο το βλεπω παντου, ακομη και οταν ενα παιχνιδι τρεχει σαν καλοκουρδισμενη μηχανη οπως φαινεται απο το feedback των χρηστων εδω στο Ground Zeroes.

Guess what? Παιχνιδι με ολα τα DX11 features στο απογειο τους, και να τρεχει νερακι σε mainstream καρτες ΔΕΝ θα δεις ευκολα.

Να μην σου πω σχεδον ποτε ειδικα οταν πρωτοβγαινει και δεν εχουν βγει 2-3 εκδοσεις οδηγων να το δουλεψει λιγο και η NVIDIA/AMD.

Σαφως και το μεγαλο προβλημα σε πολλα ειναι τα χαλια port κυριως, με τις προχειροτητες και τις κονσολες σε προτεραιοτητα αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο.

• Like 2
Δημοσ.

Ναι σωστα υπαρχει και η Ubisoft..

Και δεν ειναι "next gen" και χαλια παιζει..

Εγώ προσωπικά δεν κάθομαι να ασχοληθώ με το τι είναι και δεν είναι next gen, αυτά ας απασχολήσουν όσους παίζουν σε κονσόλες.

Η εξέλιξη στα γραφικά υπάρχει έτσι κι αλλιώς όσο περνάει ο χρόνος ασχέτως κονσολών.

Απλα οταν αλλάζουν αυτές γίνεται μεν ένα μεγαλύτερο άλμα, η εξέλιξη όμως δε σταματάει μέχρι να βγουν οι επόμενες.

Το κακογραμμενο παιχνίδι όμως είναι άλλο θέμα και αυτό δεν έχει να κάνει με τα γραφικά.

Το ότι ένα κακογραμμένο παιχνιδι με πιο βαριά γραφικά θα δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα από ένα πιο ελαφρύ (που και ελαφριά παιχνίδια έχουμε δει να είναι πολύ προβληματικά) δε σημαίνει ότι δεν έχει θέμα και ο κόσμος γκρινιάζει μόνο και μόνο επειδή δε μπορεί να το τρέξει..

Το unity ,και τα watch dogs που εγώ προσωπικά εκραξα μέχρι αηδίας ηταν απλά προβληματικά και όχι βαριά. Και η απόδειξη αυτού ηταν ότι χωρίς να αλλάξω την παλιά πλέον κάρτα μου τα έπαιξα ικανοποιητικά όταν κάθισαν να τα φτιάξουν.

Δε με νοιάζει αν όταν βγήκαν κάποιοι για x,y λόγους μπορούσαν να τα παίξουν απροβλημάτιστα από τη πρώτη μέρα, με νοιάζει τι ισχύει για τους περισσότερους γιατί σε αυτούς είμαι κι εγώ

Δημοσ.

@d4ydr33m3r

για την εννοια της λεξεω κοιτα εδω http://www.wordreference.com/engr/optimized

btw συνεχιζω να λεω πως δεν αναφερθηκα στο optimized του game οποτε θα σε παρακαλεσω να μην αναφερθεις αλλο στον τεχνικο τομε..το οτι δεν γνωριζω την  εννοια flickering  και το αλλο,αυτο δεν μου απαγορευει να γνωριζω περι next gen σωστα;

κατι το οποιο εχει να κανει με τον τεχνικο τομεα και το αλλο με το γραφικο τομεα..

anyway δεν ειπα οτι ειναι του πεταμα ουτε σου θιξαμε τον χωρα που το εκανε released..

ειπα οτι το game δεν ειναι next gen..

απλα και ταπεινα

Δημοσ.

@d4ydr33m3r

για την εννοια της λεξεω κοιτα εδω http://www.wordreference.com/engr/optimized

btw συνεχιζω να λεω πως δεν αναφερθηκα στο optimized του game οποτε θα σε παρακαλεσω να μην αναφερθεις αλλο στον τεχνικο τομε..το οτι δεν γνωριζω την εννοια flickering και το αλλο,αυτο δεν μου απαγορευει να γνωριζω περι next gen σωστα;

κατι το οποιο εχει να κανει με τον τεχνικο τομεα και το αλλο με το γραφικο τομεα..

anyway δεν ειπα οτι ειναι του πεταμα ουτε σου θιξαμε τον χωρα που το εκανε released..

απλα και ταπεινα

Οι ιάπωνες εδώ που τα λέμε έχουν πολύ καιρό να εντυπωσιάσουν στα γραφικά και τα περισσότερα port που φέρνουν στο pc ειδικά των capcom και konami δεν έχουν σχεδόν τίποτα παραπάνω από ότι οι κονσόλες πέρα από ανάλυση και framerate.

Βέβαια τα metal gear έχουν να δείξουν και να προσφέρουν στο παίκτη πολλά περισσότερα απο τα γραφικά, οπότε από τη στιγμή που είναι απλά ικανοποιητικά τα προσπερνάμε

• Like 2
Δημοσ.

Καλύτερα τα open-world να υστερούν σε graphs σε σχέση με τα αλλα μπας και αρχίσουμε ξανά να παίζουμε σαν κύριοι στο release και όχι μήνες μετά. Εμενα πάντως σε σχέση με το 2 μου φαίνεται ότι έχει πια τρελα graphs :D

Δημοσ.

Οι ιάπωνες εδώ που τα λέμε έχουν πολύ καιρό να εντυπωσιάσουν στα γραφικά και τα περισσότερα port που φέρνουν στο pc ειδικά των capcom και konami δεν έχουν σχεδόν τίποτα παραπάνω από ότι οι κονσόλες πέρα από ανάλυση και framerate.

Βέβαια τα metal gear έχουν να δείξουν και να προσφέρουν στο παίκτη πολλά περισσότερα απο τα γραφικά, οπότε από τη στιγμή που είναι απλά ικανοποιητικά τα προσπερνάμε

Βλεπε Evil Within :P

Δημοσ.

Καλύτερα τα open-world να υστερούν σε graphs σε σχέση με τα αλλα μπας και αρχίσουμε ξανά να παίζουμε σαν κύριοι στο release και όχι μήνες μετά. Εμενα πάντως σε σχέση με το 2 μου φαίνεται ότι έχει πια τρελα graphs :D

Από το 2 έχεις να παίξεις;

Εγώ μόνο αυτό του ps3 δεν έχω παίξει

Δημοσ.

Εγώ προσωπικά δεν κάθομαι να ασχοληθώ με το τι είναι και δεν είναι next gen, αυτά ας απασχολήσουν όσους παίζουν σε κονσόλες.

Η εξέλιξη στα γραφικά υπάρχει έτσι κι αλλιώς όσο περνάει ο χρόνος ασχέτως κονσολών.

Απλα οταν αλλάζουν αυτές γίνεται μεν ένα μεγαλύτερο άλμα, η εξέλιξη όμως δε σταματάει μέχρι να βγουν οι επόμενες.

Το κακογραμμενο παιχνίδι όμως είναι άλλο θέμα και αυτό δεν έχει να κάνει με τα γραφικά.

Το ότι ένα κακογραμμένο παιχνιδι με πιο βαριά γραφικά θα δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα από ένα πιο ελαφρύ (που και ελαφριά παιχνίδια έχουμε δει να είναι πολύ προβληματικά) δε σημαίνει ότι δεν έχει θέμα και ο κόσμος γκρινιάζει μόνο και μόνο επειδή δε μπορεί να το τρέξει..

Το unity ,και τα watch dogs που εγώ προσωπικά εκραξα μέχρι αηδίας ηταν απλά προβληματικά και όχι βαριά. Και η απόδειξη αυτού ηταν ότι χωρίς να αλλάξω την παλιά πλέον κάρτα μου τα έπαιξα ικανοποιητικά όταν κάθισαν να τα φτιάξουν.

Δε με νοιάζει αν όταν βγήκαν κάποιοι για x,y λόγους μπορούσαν να τα παίξουν απροβλημάτιστα από τη πρώτη μέρα, με νοιάζει τι ισχύει για τους περισσότερους γιατί σε αυτούς είμαι κι εγώ

Δεν νομιζω οτι διαφωνουμε καπου σε αυτο, απλα το βλεπουμε απο διαφορετικη οπτικη γωνια.

Κοιτα με την νεα αρχιτεκτονικη των κονσολων που φερνουν πολυ περισσοτερο σε αυτη ενος PC, τα port ερχονται σχεδον αυτουσια. Δεν δουλευουν επανω σε αυτα αρκετα, και απο οτι βλεπω δεν υπαρχει και αρκετη συνεργασια με τις Nvidia/AMD. Η διαφημιση διαφημιση, αλλα και τα χιλιαδες bugs θεμα..

Eν μερει ειναι κατανοητο λογω των πολλων συνδυασμων σε μια πλατφορμα οπως τα PC, αλλα συμφωνω οτι κυριως τα μεγαλα προβληματα ειναι προχειροδουλεια.. Οπως τα 2 παραδειγματα που εφερες ολως τυχαιως και ειναι Ubisoft.. Μιλαμε οι ανθρωποι ειναι η επιτομη του αντιεπαγγελματισμου..

Εγω αναφερθηκα ομως στο οτι την τριχα την εχουμε κανει τριχια και παντα κατι πρεπει να μας φταιει.

Και παλιοτερα ειχαμε θεοβαρα παιχνδια που γονατιζαν τις gpu αλλα αυτο το φαινομενο δεν υπηρχε με το ατελειωτο bitching. Και παλιοτερα υπηρχαν κονσολες και κακιστα πορτ αλλα οκ το ξεπερναγαμε.. Αυτο εννοω. Οτι πριν αρχισουμε το ατελειωτο κλαμμα, ας περιμενουμε και κανα δυο οδηγους, ας δουμε γιατι μπορει να μην τρεχει ενα παιχνιδι σωστα ( μηπως φταιμε εμεις και οχι η εταιρεια; )

Αυτο εννοω κατα τα αλλα συμφωνω με το γενικοτερο πνευμα του ποστ σου και σαφως και κατανοω ενα χρηστη που αγοραζει ενα παιχνιδι το οποιο υποτιθεται οτι ειναι στα system requirements αλλα δεν παιζει σωστα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω παντως δεν κολλαω στο αν τα γραφικα του ειναι ή δεν ειναι Next gen.Το οτι τρεχει σε ολο τον κοσμο ομαλα σε υψηλα γραφικα και ας μην εχουν τις απαιτησεις που γραφει η εταιρια ειναι κατι καλο και βλεπω και το σχολιαζουν θετικα στο Steam.Εμενα με ενδιαφερει η γμιμενη η διαρκεια.Δηλαδη πανω που θα αρχιζω να παιζω το παιχνιδι που μολις αγορασα και θα εχω μπει στο ολο κλιμα και μαθει τον χειρισμο ερχεται στο καπακι ο τιτλος τελους.Κατι σαν να εβγαινε Lotr ταινια 1ωρας αντι για 3 που ειναι. Μισοδουλειες τυπου GT Prologue δεν μου αρεσουν με λιγα λογια.

• Like 1
Δημοσ.

Από το 2 έχεις να παίξεις;

Εγώ μόνο αυτό του ps3 δεν έχω παίξει

lol όχι :D από Snake Eater...

Πάντως εγώ σε μια εποχή ""demoless"" μου αρέσουν τέτοιες κινήσεις αλλα τζάμπα ρε γύφτο Κόζιμα λες και δεν έχεις φράγκα, anyways τουλάχιστον κάνα 2-3 euro max, anyways δίνεις 1 euro και το νοικιάζεις έτσι κι αλλιώς demo είναι.

Δημοσ.

απλα και ταπεινα

Αυτο καταλαβες βρε απο αυτα που ειπα; Ναι εχω μετοχες και θα μου ριξεις την τιμη τους ή τα εχω κανει πλακακια με τον Snake.. Αντε αστο να παει το παλιαμπελο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...