Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αερα παει σε 2160p με sli σχεδον 60αριζω(57avg) και min 45.. Γραφικα δεν μπορω να πω παντως οτι ειδα διαφορες με τις κονσολες, αλλα η αναλυση και το framerate απο μονα τους ειναι κατι που θα με κανουν να το ξαναπαιξω στο pc

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι διαφορα να δω ρε Οροκου αν δεν εχει extra features? Aπιστευτα μεγαλυτερη διαυγεια εχει λογω αναλυσης και ειναι πιο εξομαλυμενα τα παντα

Δημοσ.

Σε μενα γιατι ο Snake φαινεται τερμα θολος? Μονο ο  Snake ομως.. ολα τα υπολοιπα ειναι ενταξει. Σαν να εχει περαστει ενα αθλιο dof και φαινεται ασχημα μονο ο Snake. dafuq..

Δημοσ.

Δεν προσεξα να σου πω την αληθεια πολλα πραγματα λιγο εβαλα στην αρχη να δω πως παει.. Μπορει να εχει και εξτρα πραγματακια και να μην εχω προσεξει θα το δω αυριο καλυτερα..

Δημοσ.

Ελα ρε δηλαδη κανεις δεν το αγορασε στις retail τιμες που κυκλοφορησε?? 0 πωλησεις?? Μπραβο μυαλο οι καταναλωτες δεν τους το χα.. :P

Δημοσ.

Συμφωνα με το σχολιο ενως στο Steam I couldn't resist and bought it regardless for my GTX 750 SC 1GB. And I am happy to report that on medium-high settings (except with AO turned off) at 1080p, the game runs smoothly at 60fps with nary a stutter

Αρα δεν ξερω κατα ποσο τα Requirements ειναι σωστα. Ασε που μου κανει εντυπωση γιατι Recommended εχει μονο 4gb Ram....

Δημοσ.

Οταν βγαζω το Screen Filtering φτιαχνει η θολουρα που ανεφερα πιο πανω.  Αυτη η επιλογη ειναι κατι σαν Dof με motion blur, ενα περιεργο πραγμα. 

Για την ακριβεια οπως το αναφερει το site της nvidia.

Going up the detail levels: Low enables Bloom Lighting, most visible on fences directly illuminated by spotlights and static lights; High activates Depth of Field and Post-Process Anti-Aliasing; and Extra Highenables Screen Space Reflections, which are exclusive to the PC. Across Ground Zeroes' key vista, the differences between Off and Extra High aren't evident. Instead, we need to focus on a variety of scenes to properly highlight the setting's high impact.

Oταν βαζω το extra high ολα δειχνουν καλα εκτος του snake..

Μεχρι και το high καλα ειναι. 

Δημοσ.

Ελα ρε δηλαδη κανεις δεν το αγορασε στις retail τιμες που κυκλοφορησε?? 0 πωλησεις?? Μπραβο μυαλο οι καταναλωτες δεν τους το χα.. :P

Γιατί να αγοράσω ''demo'' ρε φίλε ; Ας βγει το Phantom Pain του χρόνου που θα 'ναι ολοκληρωμένο και βλέπουμε.

Δημοσ.

Κονσολια το game. Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απολυτως η εκδοση του ps4/xbone απο αυτη του pc. Τουλαχιστον τρεχει νερο, καρφωμενο 60αρι σε 1080p.

Θα μπορουσε να εχει περισσοτερα settings να πειραζεις. Ειναι χαζομαρα επισης αυτο που συνδυασαν antialising, dof, και bloom αντι να τα βαλουν ξεχωριστα σαν επιλογες και οποιο θελεις χρησιμοποιεις. .Εγω ας πουμε θελω το antialising/bloom αλλα δεν θελω το dof.

Αναγκαστικα εχω βαλει την επιλογη στο Low για να μην εχω αυτο το απαισιο dof..

To αλλο που λενε, το Screen Space Reflections ειναι μεγαλη μουφα (για μενα) και το επαινουν κιολας σαν exclusiv- ια της pc version....

Δημοσ.

Λίγο που έπαιξα, καταρχήν φαίνεται παιχνιδάρα, δεύτερον τρέχει άψογα σε 1600P με τα πάντα όλα στο Extra High(Αν και ο Alex πρέπει να 'χει δίκιο για την θολούρα του Screen Filtering, θα κάνω δοκιμές αύριο) αλλά οπτικά δεν λέει τίποτα.Κάνει μπαμ ότι έχει console graphics και μάλιστα μπορώ άνετα να πω ότι βγάζουν Ps3-ίλα στα περισσότερα σημεία, ούτε καν current-gen επίπεδο δηλαδή.Παρ' όλα αυτά έχει και 16:10 support κάτι που δεν περίμενα η αλήθεια είναι, μιας και το MGS: Rising δεν είχε.Το σκέφτομαι σοβαρά να δώσω αυτά τα 15 ευρώ ή να περιμένω να πέσει στα 10 ξέρω 'γω και να το αγοράσω.

Δημοσ.

Που βρηκες το κουραγιο για τοσο replayability ρε μπαγασα?

Και εγω τρελαινομαι για mgs αλλα οχι και ετσι.. Καθησες και εκανες ολα τα chalenges να φανταστω γιατι η main ιστορια δεν ξεπερνα το 40λεπτο.

Δεν βρηκα κανενα κουραγιο για να ειμαι ειλικρινής.Για πλακα περναει η ωρα με το παιχνιδι πολυ πιο ευχάριστα απο αλλα.

Γι αυτους που ξερουν τι εστι metal gear και το gameplay του τα 15-20 ευρω δεν ειναι τιποτα.Αραγε προσπαθησατε να παρετε s rank σε ολες τις αποστολες?

Επισης ξαναλεω η τιμη δεν ηταν ουτε 40 ουτε 35 ευρώ αλλα 30 γιατι κολλατε?Ο αλλος λεει 900p στις κονσολες,οτι να ναι

Δημοσ.

To ξεκαθαρισα νομιζω τι εννοουσα με την τιμη πιο πανω. Η αρχικη του τιμη για ps4 ηταν 35/40 ευρω, ασχετα ποσο και που το βρηκαμε εμεις. Ο publisher και η Sony αυτη την τιμη εβαλαν.

Εχω κανει μερικα chalenges, ειμαι φαν της σειρας απο παλια, ξερω πολυ καλα τι εστι mgs,  αλλα για τοσες ωρες δεν με συγκινει να το καψω το συγκεκριμενο.

Οταν εχω phantom pain θα φυγει platinum ευκολα. 

Δημοσ.

To ξεκαθαρισα νομιζω τι εννοουσα με την τιμη πιο πανω. Η αρχικη του τιμη για ps4 ηταν 35/40 ευρω, ασχετα ποσο και που το βρηκαμε εμεις. Ο publisher και η Sony αυτη την τιμη εβαλαν.

Εχω κανει μερικα chalenges, ειμαι φαν της σειρας απο παλια, ξερω πολυ καλα τι εστι mgs,  αλλα για τοσες ωρες δεν με συγκινει να το καψω το συγκεκριμενο.

Οταν εχω phantom pain θα φυγει platinum ευκολα. 

Οτι ειπα και εγω, δεν παει να το πηρατε 2ε στο insomnia η τιμη του επισημα αυτη ηταν..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...