Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο τα τεστ της nvdia βλεπουμε πως οι 970 και 980 μπορουν να το τρεξουν ακομα και σε 4κ με πανω απο 30 fps. Επισης βλεπυομε απο τις φωτογραφιες που κανουν συγκριση 1080p με 4κ dsr η διαφορα ειναι τεραστια και λεει οτι στους νεους drivers βελτιωνεται το dsr ακομα πιο πολυ. Για 60 fps θελει 1440p αλλα καλυτερα 4κ και 30 fps παρα 1440p 60 fps.

Δημοσ.

Βασικα πιο πολυ με βλεπω να το νοικιαζω απο τα Seven για ps3 παρα να δωσω 15με 20ευρω που θα θελει οταν μπορω να παρω ενα τσουρμο παιχνιδια απο το Steam με τα λεφτα αυτα...

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι δεν αξιζει βασει διαρκειας προφανως η τιμη του. 

Και εγω μεταχειρισμενο στο 10ρικο το πηρα στο ps4. Στο pc θα ερθει απο τον θειο απο οτι φαινεται. 

Δημοσ.

Final Requirements:

MINIMUM:

• OS: Windows Vista SP2 x64, Windows 7 x64, Windows 8 x64 (64-bit OS Required)
    • Processor: Core i5-4460 (3.20GHz) or better *Quad-Core or better
    • Memory: 4 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 650 (2GB) or better (DirectX 11 graphics card required)
    • DirectX: Version 11
    • Hard Drive: 4 GB available space
    • Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card (Surround Sound 5.1)

RECOMMENDED:

• Processor: Core i7-4790 (3.60GHz) or better *Quad-Core or better
    • Memory: 4 GB RAM
    • Graphics: NVIDIA GeForce GTX 760 (DirectX 11 graphics card required)
    • DirectX: Version 11
    • Hard Drive: 4 GB available space
    • Sound Card: DirectX 9.0c compatible sound card (Surround Sound 5.1)
Δημοσ.

Windows vista στα Minimum  χααχαχχα

Παντως ειναι αλλο ενα παιχνιδι που θα τρεχει νερο με μια 7970 που μπορει να την βρει καποιος με 140ευρω.

Δημοσ.

Περιμενω τους foot ninja να μου το φερουν απο Ιαπωνια! Εχω βαλει foot ninja ως υπαλληλους στην konami για κατασκοπευουν και να μου φερνουν τα παιχνιδια οσο πιο γρηγορα γινεται! Μεχρι αργα το βραδυ θα το εχω!!

Δημοσ.

Moνο οι ανυπομονοι/βιαστικοι πηγαν  σε πλαισιο/public κτλ και εσκασαν το γεναιο 30/40αρι.. γιατι βασει της διαρκειας του προιοντος,  μονο γεναιο το λες το ποσο..

Ειμαι παντα της αποψης αν με ενδιαφερει πολυ ενα game για αγορα, να αφησω τους αλλους πρωτα να το ''τεσταρουν'' να φανε την ενδεχομενη ''φολα'' και να προειδοποιησουν  με την σειρα τους επειτα ολους τους πιο υποψιασμενους gamers.

Kατι τετοιο εγινε και με το Ground Zeroes. Εξαλλου δεν τους πηρε πολυ να καταλαβουν, αφου μεσα σε 30 λεπτα εχει φυγει το main mission και βλεπεις credits..

Δημοσ.

Δεν ηταν η τιμη 40.Το αλλαξαν στα 30 για nextgen  και 20 για ps3/xbox 360.

Οσο για την διαρκεια του εγω  εδωσα 20 ευρω και εχω παιξει 25 ωρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...