Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από την παραγωγική διαδικασία μέχρι να φτάσει στο εμπόριο μια μητρική υπάρχει μια διαδικασία.Οι μητρικές είναι έτοιμες αρκετούς μήνες πριν βγουν στην αγορά.Οι μητρικές που βλέπεις τώρα είναι έτοιμες από την αρχή του χρόνου.Μέχρι να σχεδιάσουν επόμενο stepping,να το τεστάρουν,να το κατασκευάσουν και να περάσει στην αγορά περνούν μήνες.

Νομίζω ότι σε τέτοια θέματα τα αντανακλαστικά είναι πολύ γρήγορα. Βλέπω πιό λογικό να διακοπεί η παραγωγή μέχρι να βρεθεί η λύση παρά να κατασκευάζονται προβληματικά parts και με τον κίνδυνο δυσαρεστημένοι πελάτες να τα επιστρέψουν.

Συμφωνώ με τον MoviemakerGr και πιστεύω ότι η διόρθωση το πολύ από τον Απρίλιο εφαρμόζεται στην παραγωγή.

@MoviemakerGr

Θα στείλω σε Asus/Gigabyte e-mail το βραδάκι.

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ναι όπως τα επέστρεψαν και παλιότερα σε αντίστοιχες περιπτώσεις...Δεν κυκλοφορεί το διορθωμένο stepping ακόμα.Σε 1-2 μήνες θα αρχίσει.

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20130313235600_Intel_to_Launch_Core_i_Haswell_Platform_in_Cautious_Volumes_Because_of_USB_3_0_Issues_Analyst.html

Δεν την ενδιαφέρει την intel το desktop τόσο.Οι haswell είναι επικεντρωμένοι στο φορητό κομμάτι.

Δημοσ.

Ναι όπως τα επέστρεψαν και παλιότερα σε αντίστοιχες περιπτώσεις...Δεν κυκλοφορεί το διορθωμένο stepping ακόμα.Σε 1-2 μήνες θα αρχίσει.

Θα σου θυμίσω ότι σε προηγούμενο bug υποχρεωθήκαν σε ανάκληση.

http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20130313235600_Intel_to_Launch_Core_i_Haswell_Platform_in_Cautious_Volumes_Because_of_USB_3_0_Issues_Analyst.html

03/13/2013  "εκτιμήσεις" ενός αναλυτή ενώ υπάρχει το link από τον Tom με δεδομένη την διόρθωση.

Δεν την ενδιαφέρει την intel το desktop τόσο.Οι haswell είναι επικεντρωμένοι στο φορητό κομμάτι.

Αλλά όπως και να έχει νομίζω ότι ο Βασίλης θα μας καλύψει με τις απαντήσεις των κατασκευαστριών..

Δημοσ.

Δεν έχει βγει το c2 stepping ακόμα.

Της ίδιας της intel:

z87c2stepping_480.png

usbmilestones_480_01.png

Ακόμα και όταν βγει το νέο μέχρι να τελειώσει το απόθεμα θα χουν το παλιό.

Δημοσ.

Αυτό ειναι η παραδοχή της Intel πριν την ανακοίνωση του C3. Την έχουμε δει την ξέρουμε..

Το bug όμως πιο ειναι ακριβώς, μας λες τις επιπτώσεις ακόμα και αν υπάρχει σήμερα ?

Θα το πω εγώ .. αν έχεις USB3 δίσκο πάνω στον υπολογιστή σου και ο υπολογιστής σου μπει σε ύπνωση (Sleep) μετά για να ξαναδείς τον USB3 δίσκο σου οταν θα επανέλθει ο υπολογιστής θα πρέπει να τον ξεσυνδέσεις και να τον ξανασυνδεσεις..

Γι'αυτο αν κάποιος μας διαβάζει και έχει haswell πλατφόρμα και εναν USB3 δίσκο μπορεί να το ελέγξει και να μας πει και εμάς υπεύθυνα αν υπάρχει.

Δημοσ.

To bug υπήρχε και έχει δοθεί λύση από τον Απρίλιο,δεν μπορούν να πουλιούνται μητρικές με bugs στο chipset..

Εαν το είδες τότε τι λες εδώ.Λύση στην αγορά δεν έχει βγει.Φυσικά και είναι με bugs στην αγορά.

Δεν υπάρχει C3.Μάλλον μπερδεύτηκες.

Δημοσ.

Μα αυτός ο πίνακας είναι στο λινκ που έχω βάλει πιο πάνω και περιγράφει την λύση από τον 4ο του 2013.

Πιο κάτω λέει .. 

This issue has only been observed with a small subset of USB SuperSpeed thumb drives and does not affect other USB peripherals. We take all customer issues seriously and should any customer have a question or concern they can always contact Intel customer support.”

Ναι είναι S3 C2

Αλλά είπαμε .. το πρακτικό κομμάτι θέλω να μάθω εγώ για το Γ@μωτ@ και μόνο πια.. και νομίζω θα το έχουμε soon.

• Super Moderators
Δημοσ.

το θέμα βέβαια είναι αν θα γίνουν αλλαγές τσάμπα, όχι μόνο πότε θα βγει στα ράφια το νέο stepping...

Δημοσ.

Καλησπερα σας! εχω ετοιμη μια συνθεση pc για gaming και εχω μια τελευταια απορια πριν φυγω για την αγορα. 16gb μνημη ειναι υπερβολικη? μου φτανει 8gb? το pc θα ειναι αποκλειστικα για gaming

ευχαριστω

ειναι υπερβολικη

για παιχνιδια και τα 8 πολλα ειναι, αλλα επειδη γενικα ειναι καλο να υπαρχουν 8, βαλε 8

σχετικό είναι αυτό, εφόσον χρήματα θα διαθέσει, και με βάσει των όσων νέων games βγαίνουν συνέχεια και τις τρελές απαιτήσεις που έχουν. γιατί να μην έχει το κεφάλι του ήσυχο ? ανέφερε gaming σαν κύριο θέμα... μπορεί να θέλει να χρησιμοποιήσει και κάποια βαριά προγράμματα (after effects Π.χ.) 

Η απάντησή μου ήταν καθαρά τι θα έκανα εγώ, εφόσον θα έβαζα χρήματα να στήσω ένα τόσο ακριβό PC.

ποιες ειναι οι τρελες απαιτησεις που εχουν τα games; ειδικα στον τομεα της μνημης; 

επισης δεν ανεφερε gaming κυριως , ανεφερε gaming αποκλειστικα. και αποκλειστικα για αυτο τα 16 ειναι και θα παραμεινουν για χρονια πεταμενα λεφτα 

Δημοσ.

Επικοινώνησα με το live chat της ASUS (που είναι μόνο για US/Canada :-D ). Επειδή έπρεπε να δηλώσω μοντέλο έβαλα την Asus Maximus VI Hero για το αν έχει θέμα με το γνωστό bug usb 3 και μου απάντησε ότι δεν γνωρίζει καθώς το προϊόν δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...