Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

χρειαζομα ιτην βοηθεια σας, ενδιαφερομαι για ενα προγραμματακι-εφαρμογη είτε για κινητό είτε για gps όπου θα μπορω να οριζω σε χάρτες περιοχων κάποια σημεια - διευθυνσεις, ωστε να μπορω να ανατρεχω σε αυτα αναπασα στιγμη. Για να εξηγησω καλυτερα το τι ζητάω χρειαζομαι κατι που θα σε καθε περιοχη θα του ορισω 20 σημεα ενδιαφεροντος, πχ μαγαζια και να μπορω να βλεπω την διαδρομη χωρις να χρειαζεται να τα ψαχνω καθε φορα...μπορει να βοηθησει κανεις?

Δημοσ.

Αυτό που θες γίνεται συνήθως μέσα από την ιίδια την εφαρμογή πλοήγησης που θα χρησιμοποιήσεις.

Το μόνο που χρειάζεται να ελέγξεις είναι κατά πόσο υποστηρίζεται το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό από την εφαρμογή που θες να χρησιμοποιήσεις / αγοράσεις.

Απ' ότι κατάλαβα θα χρησιμοποιήσεις ορισμό σημείων πάνω σε οδικό χάρτη, οπότε δε θα δυσκολευτείς να ικανοποιήσεις τις ορέξεις σου (εάν μιλάγαμε για ορισμό σημείων σε εκτός δρόμου έδαφος για χρήση από αέρος ή σε θαλάσσια σημεία, θα μιλάγαμε για διαφορετικού είδους εφαρμογές).

Σε τι πλατφόρμα θες να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό (ios, android, windows phone, pna.....) ;

Δημοσ.

Αυτό που θες γίνεται συνήθως μέσα από την ιίδια την εφαρμογή πλοήγησης που θα χρησιμοποιήσεις.

Το μόνο που χρειάζεται να ελέγξεις είναι κατά πόσο υποστηρίζεται το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό από την εφαρμογή που θες να χρησιμοποιήσεις / αγοράσεις.

Απ' ότι κατάλαβα θα χρησιμοποιήσεις ορισμό σημείων πάνω σε οδικό χάρτη, οπότε δε θα δυσκολευτείς να ικανοποιήσεις τις ορέξεις σου (εάν μιλάγαμε για ορισμό σημείων σε εκτός δρόμου έδαφος για χρήση από αέρος ή σε θαλάσσια σημεία, θα μιλάγαμε για διαφορετικού είδους εφαρμογές).

Σε τι πλατφόρμα θες να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό (ios, android, windows phone, pna.....) ;

καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση, ακομη δεν εχω αγορασει κινητο για την δουλεια αυτη, εχω ενα gps που θα ψαξω αν υποστηριζει αυτη την δυνατοτητα. Σκεφτομαι να αγορασω ειτε κινητο ειτε gps που να εχει την δυνατοτητα να υποστηρηξει την εφαρμογη που θελω...εξαλου θα το εχω κυριως για αυτο το λογο. αν εχει να μου προτεινεις κατι θα με βοηθουσε...ειμαι ακομη σε φαση αναζητησης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...