TheOneGandalf Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2013 <p>Οποτε φτηνο τωρα στην αγορα ακριβο στα υπολοιπα.αντιθετα με ενα cbr 125 Που το μηχανακι ειναι αυτο που ειναι με μονο ενα ρεκτιφιε στα 70.000 χιλιομετρα συνεχιζω ακαθεκτος και το εχω φτασει 95.000 km περιπου μετα απο 9 χρονια.στο ρεκτιφιε ηταν ελατηρια πιστονι και κυλινδρος.δεν επισκευαστηκε κατι πιο μεσα.δεν εχει τα γκαζια του aprilia ειναι ενα τιμιο μηχανακι ωραιο στημενα και αξιοπιστο.εγω τουλαχιστον αυτο ηθελα για αρχη.μετα πας και παιρνεις κατι αλλο.το να παω να παρω ενα aprilia rs και να εχω πολλα εξοδα για να εχω 33 αλογα δεν μου λεει κατι.ουτε να παρω παπακι και να προσπαθω να το κανω αεροπλανο.καποια στιγμη οπως λενε το πετας και παιρνεις κατι πιο γρηγορο.το να κερδισεις 10-20 km και να τρεχεις στα συνεργεια η να εχεις χαλασειαπειρα λεφτα για να γινει το παπακι απο 10 αλογα 30 και δεν ξερω τι κανει ο καθενας το θεωρω.....</p> <p>ετσι και αλλιως με το που παρεις μηχανακι αργα η γρηγορα θα θες κατι πιο γρηγορο και κατι πιο γρηγορο.μεχρι τοτε αμα εχεις βρει μια δουλιτσα θα ειναι ολα πιο ανετα.ποτε δεν θα σε φτανει κατι.απο το cbr πηγα στο fazer το s2 και πλεον φαινεται λιγο και αυτο.</p> 95000?? Respect τίποτα άλλο δεν λέω:-P @TS μαζέψε λίγα παραπάνω φράγκα κ παρε ένα μετεχειρο cbr125. Όσο για τις δοσεις που θες όπως είπαν και κάποια παλικάρια από πανω(κ από προσωπική εμπειρία) αν κάνει το μηχανάκι ξέρω γω ένα χιλιάρικο από εμπορο κ έχεις μαζέψει τα 800 πολύ πιθανόν να σε διευκολύνει με 2-3ς δόσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisSerres Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 το εχω ακομα.τα μισα πλαστικα ειναι σπασμενα αλλα μηχανικα απλα δεν με εχει αφησει ποτε.δεν νομιζω οτι ενα aprilia θα εβγαζε τοσα Km με ελαχιστες ζημιες.απροειδοποιητη ζημια ηταν μονο μια φλατζα Αν το δίνεις, στείλε μου inbox... Δεν με πειράζει αν έχει ρημαγμένα πλαστικά... θα το κάνω naked Πέρα απ'τη πλάκα, αν όντως αυτές τις μέρες μαζέψω καμιά 700€ συνολικά, πάω κατευθείαν για suzuki bandit/ honda cb που πάντα ονειρευόμουν να πάρω... Έχουν μια ιδιαίτερη ομορφιά.. Ειδικά το bandit gsf 400 με το άλλο το φανάρι(όχι το στρογγυλό έχει στοιχειώσει τα όνειρα μου, αλλά και στρογγυλοφάναρο δεν με χαλάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moumias Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Ψαχνομαι κι εγω για αγορα μηχανης με δοσεις,υπαρχει γνωστο καταστημα και καλο; για σκουτερ ενδιαφερομαι 300 η 400αρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα