Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτήν την εβδομάδα πρώτα ο θεός, θα πάρω μετρητά μια aprilia rs125 με 33 αλογάκια.. Παιδιά το ξέρω πως είναι ιταλική, αλλά με έπεισαν με τα εξής επιχειρήματα:

-Μέγεθος παρόμοια με τις μεγάλες (ενώ οι cbr είναι μικρότερες σαν σε κλίμακα)

-33 άλογα με τελική 150-160

-από 700 μου την άφησε 500 με δώρο κράνος :D

-ΕΕΕ και ύστερα δε σκοπεύω να της πίνω και το αίμα, προσέχω για να έχω :D

Συμφωνώ απόλυτα poulinos, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα σε πιστιάρα και παπάκι.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πληροφοριακά, θέλω μηχανή δρόμου με μικρό κινητήρα 125cc και προορίζεται για καθημερινή μετακίνηση απόστασης 60 χιλιομέτρων (πάνε-έλα 30+30) φυσιολογική(όχι τρέλες και επιδείξεις) οδήγηση, και μοντέλο του 2003-2004 και μετά.

αυτήν την εβδομάδα πρώτα ο θεός, θα πάρω μετρητά μια aprilia rs125 με 33 αλογάκια..

Με 2 λέξεις epic fail

Δημοσ.

Καλα οτι και να σου δωσουν τωρα ,με την καυλα που εχεις hayabusa θα σου φαινετε.Τεσπα οσο και να λεει τελικη ,με 125 cc δεν πας 160,η μαλλον πας αλλα θα σε παρει ο αερας.

• Like 1
Δημοσ.

αυτήν την εβδομάδα πρώτα ο θεός, θα πάρω μετρητά μια aprilia rs125 με 33 αλογάκια.. Παιδιά το ξέρω πως είναι ιταλική, αλλά με έπεισαν με τα εξής επιχειρήματα:

-Μέγεθος παρόμοια με τις μεγάλες (ενώ οι cbr είναι μικρότερες σαν σε κλίμακα)

-33 άλογα με τελική 150-160

-από 700 μου την άφησε 500 με δώρο κράνος :D

-ΕΕΕ και ύστερα δε σκοπεύω να της πίνω και το αίμα, προσέχω για να έχω :D

Συμφωνώ απόλυτα poulinos, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα σε πιστιάρα και παπάκι.

διχρονο.....:(

• Like 1
Δημοσ.

Καλα οτι και να σου δωσουν τωρα ,με την καυλα που εχεις hayabusa θα σου φαινετε.Τεσπα οσο και να λεει τελικη ,με 125 cc δεν πας 160,η μαλλον πας αλλα θα σε παρει ο αερας.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα 

τόσο τραγική? Ακόμα το συζητάω νε τον άλλον, αλλά δεν βρίσκω κάτι καλύτερο σ'αυτά τα λεφτά... Τότε δεν θα βιαστώ, θα συνεχίσω το φασουλομάζομα

Δημοσ.

διχρονο = πληρωνεις και λαδι=βρωμαει=βρωμανε τα ρουχα σου=φασαρια=παλια τεχνολογια.

σωστός. Αυτά περνάει ένας κολλητός με f1

Δημοσ.

Οποτε φτηνο τωρα στην αγορα ακριβο στα υπολοιπα.αντιθετα με ενα cbr 125 Που το μηχανακι ειναι αυτο που ειναι με μονο ενα ρεκτιφιε στα 70.000 χιλιομετρα συνεχιζω ακαθεκτος και το εχω φτασει 95.000 km περιπου μετα απο 9 χρονια.στο ρεκτιφιε ηταν ελατηρια πιστονι και κυλινδρος.δεν επισκευαστηκε κατι πιο μεσα.δεν εχει τα γκαζια του aprilia ειναι ενα τιμιο μηχανακι ωραιο στημενα και αξιοπιστο.εγω τουλαχιστον αυτο ηθελα για αρχη.μετα πας και παιρνεις κατι αλλο.το να παω να παρω ενα aprilia rs και να εχω πολλα εξοδα για να εχω 33 αλογα δεν μου λεει κατι.ουτε να παρω παπακι και να προσπαθω να το κανω αεροπλανο.καποια στιγμη οπως λενε το πετας και παιρνεις κατι πιο γρηγορο.το να κερδισεις 10-20 km και να τρεχεις στα συνεργεια η να εχεις χαλασειαπειρα λεφτα για να γινει το παπακι απο 10 αλογα 30 και δεν ξερω τι κανει ο καθενας το θεωρω.....

ετσι και αλλιως με το που παρεις μηχανακι αργα η γρηγορα θα θες κατι πιο γρηγορο και κατι πιο γρηγορο.μεχρι τοτε αμα εχεις βρει μια δουλιτσα θα ειναι ολα πιο ανετα.ποτε δεν θα σε φτανει κατι.απο το cbr πηγα στο fazer το s2 και πλεον φαινεται λιγο και αυτο.

Δημοσ.

95000 km σε 125 cbr,πρεπει να εσπασες ρεκορ :-D :-D

το εχω ακομα.τα μισα πλαστικα ειναι σπασμενα αλλα μηχανικα απλα δεν με εχει αφησει ποτε.δεν νομιζω οτι ενα aprilia θα εβγαζε τοσα Km με ελαχιστες ζημιες.απροειδοποιητη ζημια ηταν μονο μια φλατζα

Δημοσ.

gagiva mito το πιο γρηγορο διχρονο.ακομη και απο nsr

2t για να παρεις τωρα πια.το παιρνεις γιατι εχεις τρελαθει και θες να χει περασει απο τα χερια σου ενα διχρονο με οτι επιπτωσεις εχει αυτο

y.g. ολα τα 125 ειναι μικρογραφιες

Δημοσ.

gagiva mito το πιο γρηγορο διχρονο.ακομη και απο nsr

2t για να παρεις τωρα πια.το παιρνεις γιατι εχεις τρελαθει και θες να χει περασει απο τα χερια σου ενα διχρονο με οτι επιπτωσεις εχει αυτο

y.g. ολα τα 125 ειναι μικρογραφιες

το 125 ειναι αυτο που ειναι οπως λεω.ειτε διχρονο ειτε οχταχρονο ειτε 20χρονο ειναι 125:p

τωρα αν καποιος θελει να πηγαινει τεζα με ενα 125 αρι.......ειναι επιλογη του.το να πηγαινει καποιος πχ με ενα παπακι 125 με 130 km εγω το θεωρω αυτοκτονια.οχι οτι δεν το εχω κανει αλλα πλεον δεν θα το ξανακανα.Καλυτερα εκει να παει να παρει κατι μεγαλυτερο και να το ευχαριστηθει με ασφαλεια.

Δημοσ.

Παρε εκει ενα ποδηλατο και ασε την μηχανη..Τουλαχιστον κανε υπομονη μεχρι να μαζεψεις ενα χ ποσο και να παρεις μια καλη που να την εχεις βρει εσυ και να την θες γιατι ετσι στην αναγκη που σε βλεπω θα παρεις οτι βρεθει μπροστα σου και θα  το μετανιωσεις στο μελλον..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...