Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των windows phone είναι η ομοιογένεια στην εμπειρία χρήσης. Η δυνατοτητα να έχεις άριστη εμπειρία χρήσης σε φθηνο κινητό , εμπειρία χρήσης εφαμιλλη της ναυαρχίδας.

Αυτο το ιδιαίτερα σημαντικο πλεονέκτημα μετατρέπεται σε μειονέκτημα στην ακριβή κατηγορία . Χωρίς να λάμβανω υπόψη τη κάμερα δεν βρίσκω λόγο να δώσει κάποιος 700 ευρω για windows phone , διότι θα έχει περιπου την ίδια εμπειρία χρήσης με τα φθηνότερα μοντέλα . Επίσης σε store απο προσωπική εμπειρία θεωρω οτι υστερεί πολύ, προς το παρόν.

Οταν εχεις κινητο 700 ευρω, εχεις τα συν της καμερας και της μνημης ραμ, της οθονης, και της ασυρματη φορτισης.

Βαλε σαν χωρα την αγγλια και εχεις περισσοτερες εφαρμογες στο store, +μπορεις να κανεις αναζητηση στο store πηγαινοντας απλα στο bing. ;)

Δημοσ.

Να σου πω, ήχο κλήσης μπορείς να αλλάξεις ?? Η ακομά μένεις στα στανταρ που έχει το κινητό ?? Κάνεις λες και είναι δικιά σου η νοκιά και επίσης πέφτεις πολύ έξω στην συγκριση σου !!

Nαι αλλαζω με μια εφαρμογη :)

Απλα εχω κουραστει με ηλιθια ποστς φιλε μου. Αν δεν εχεις ψαξει τα wp8 απλα μην λες ανοησιες ειναι απλο.

• Like 2
Δημοσ.

Το 920 όταν βγήκε δεν είχε ανταγωνισμό. Δες Galaxy S4 και HTC One. Επίσης το iOS 7 φαίνεται να φέρνει πολλές θετικές αλλαγές. Τέλος:

kantar_april_2013.png

Best low light camera smartphone πάει στο HTC One. Άλλωστε το 928 επονομάστηκε μόνο του έτσι. Θυμόμαστε όλοι το fail της Nokia με το video του 920 που το γύριζαν με επαγγελματικές κάμερες και μετά τρέχαν να το μαζέψουν.

Ακυρο το παραδειγμα σου.

Κοιτα λιγο τις εικονες που κυκλοφορουν σε συγκριση και μετα μιλα. no offense.

Δημοσ.

Να πω την αληθεια μετα την μεταβαση μου απο το Android ( 50 συσκευες αλλαξα..ανετα ! ) σε WP8 και W8 στο φορητο... μου εχει λειψει ενα πραγμα...

Το LAG !!! και τα crash του λογισμικου...

WP8 εχω Αtiv S .

• Like 3
Δημοσ.

Το μονο που με χαλαει με τα WP ειναι οτι εχουν ημερομηνια ληξης υποστηριξης. Ειναι σαν να παιρνεις συσκευη με υποχρωτικη ημερομηνια αλλαγης.

Δημοσ.

Και Symbian προσφερουν λιγοι κατασκευαστες...μηπως να αρχισουμε να βγαζουμε και τετοια??
Μονο ενα πραγμα μπορουν να κανουν τα WP. Να αντικαταστησουν τα Βlackberry.

Δημοσ.

Το μονο που με χαλαει με τα WP ειναι οτι εχουν ημερομηνια ληξης υποστηριξης. Ειναι σαν να παιρνεις συσκευη με υποχρωτικη ημερομηνια αλλαγης.

Όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν ημερομηνία λήξης υποστήριξης. Τα WP έχουν 3 χρόνια υποστήριξη . Πιστεύω ειναι πολλυ καλα......

Δημοσ.

LOL ...

Μιλας για hardware να φανταστω... γιατι αν μιλας για το  Software...ιδεα δεν εχεις.

Δημοσ.

18 μηνακια... Όσο αφορά την μετάβαση wp8 απο wp7 μιλάμε για δυο διαφορετικά λειτουργικά. Αλλα και πάλι πολλές εφαρμογές υπάρχουν και στα δυο,. 18 μήνες απο την μέρα κυκλοφορίας της συσκευής η Microsoft υπόσχεται αναβαθμίσεις. Κάτι που δεν σκέφτονται πολλοί είναι ότι είναι αλλο πράγμα η ημερομηνία κυκλοφορίας της συσκευής και αλλο η ημερομηνία αγορας απο κάθε αγοραστή. Π.χ τώρα αν πας να αγοραεις iPhone 4 δεν μπορείς να περίμενεις update για αρκετό διάστημα. Αλλα αν το έπαιρνες πριν δυο χρονακια.... Φιλικά P.D

Sent from my GT-I8750

Δημοσ.

LOL ...

Μιλας για hardware να φανταστω... γιατι αν μιλας για το  Software...ιδεα δεν εχεις.

Για software μιλαω, πως ακριβως το εννοεις οτι δεν εχω ιδεα; Οτι δεν ισχυει αυτο που ειπα; Μα αφου αναφερεις κι εσυ ακριβως απο πανω αυτο που λεω κι εγω.

Οταν προσπαθουσα να διαλεξω ποια συσκευη να παρω, τα WP που ειχα την δυνατοτητα να αγορασω ηταν στην κυκλοφορια περιπου ενα χρονο, αρα αν αγοραζα καποιο απο αυτα η υποστιριξη δεν θα ηταν λιγοτερη απ'οτι αν επαιρνα android ;

Δημοσ.

Για software μιλαω, πως ακριβως το εννοεις οτι δεν εχω ιδεα; Οτι δεν ισχυει αυτο που ειπα; Μα αφου αναφερεις κι εσυ ακριβως απο πανω αυτο που λεω κι εγω.

Οταν προσπαθουσα να διαλεξω ποια συσκευη να παρω, τα WP που ειχα την δυνατοτητα να αγορασω ηταν στην κυκλοφορια περιπου ενα χρονο, αρα αν αγοραζα καποιο απο αυτα η υποστιριξη δεν θα ηταν λιγοτερη απ'οτι αν επαιρνα android ;

το ερωτημα ειναι πιο android; Το LG optimus 7 και trophy εμφανιστηκαν το 2010 το φθινοπωρο και εχουν αναβαθμιστει μεσα στο 2013 η οποια αναβαθμιση μπορει να μην ηταν το WP8 αλλα εδωσε νεο ενδιαφερον στη συσκευη

Δημοσ.

Εγώ με το htc 8s ειμαι αρκετά ικανοποιημένος και το χω 6 μήνες,αν και δεν είμαι πολύ απαιτητικός για τα λεφτά του(255 τότε) ήταν καλή επιλογή,τώρα με 250 το ativ είναι value for money και επειδή το δούλεψα λίγο απο ένα φιλαράκι πραγματικά στα χρήματα αυτα δεν υπάρχουν οι επιδόσεις που έχει,

βέβαια το μειονέκτημα είναι όντως οι εφαρμογές, για απλη χρήση είναι εντάξει αλλα γενικα υπολείπεται σε σχέση με android και ios.

για την acer καλό είναι που θα ασχοληθεί με το λειτουργικό γτ βγάζει και φθηνές συσκευές και ο ανταγωνισμός ευνοεί τον τελικό χρηστη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...