Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.ΤΙ ειναι αυτο ρε???μπραβο στην samsung πολυ ωραια υλοποιηση(εκει που λες οτι ασχημοτερες συσκευες δεν γινεται να φτιαξει καθε φορα ξεπερναει τον εαυτο της)

Εχω κανει κ γω 2 project ξερει κανεις που μπορω να τα προωθησω για να μην χαθουν......

nokia5110camera.jpg?w=500

nokia-3310.jpg

ελπιζω να τα εχεις κατοχυρωσει γιατι ζουμε σε δυσκολες εποχες.. :)

• Like 1
  • Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασε μας ρε Samsung, δηλαδή εντάξει, έλεος κάποια στιγμή, μην το ξεφτιλίζεις και τελειως δηλαδή... Μπαίνω καθε μερα στο insomnia, και αν δεν δω τουλάχιστον ενα καινουριο κινητο σου, αρχιζω και ανησχυχώ... Δηλαδή  εντάξει, χάνει την αίγλη του τελειως το S4, και την μοναδικοτητα του με αυτα που κανει η εταιρεια. Εβγαλες μια ναυαρχιδα, και την εχεις ξεφτιλίσει με 250 διαφορετικες εκδοχές της... Fail...

Δημοσ.

εχει ξεπερασει τον εαυτο της μ αυτην την συσκευη η Σαμσουνγκ,πηρε οτι απουλητες καμερες ειχε μαζι μ οτι απομεινε απ τις σειρες Galaxy τις κολλησε κ σου λεει σκασε μου κ 550Ε.Πραγματικα η πιο αστεια συσκευη που εχω δει ποτε μου

• Like 1
Δημοσ.

Και 10x zoom ! Πολλά τηλέφωνα με εξαιρετικές φωτογραφικές ικανότητες βλέπουμε τελευταία. Αν και αυτό περισσότερο φωτογραφική είναι παρά τηλέφωνο.

Δημοσ.

Τι γραμμή παραγωγής έχει αυτή η εταιρεία ρε μάγκες.

Έρευνα η κατασκευή τα καλούπια, συσκευασία και τόσα άλλα που για κάποιον κατασκευαστή είναι κόστος κ δεν θα πρεπει να αποτύχει για την samsung δεν είναι τίποτα.

Βγάζει συσκευές ακόμα και για target group των 10 ατόμων!!

Δημοσ.

καλα που δεν κατασκευαζει και αμαξια θα ειχαμε galaxy s4 offroad δεν λεω καλη εταιρεια αλλα ελεος πολλα μοντελα και τα περισσοτερα λιγο πιο διαφορετικα απο τα αρχικα(αυτο βεβαια το παραχ...σε στην διαφοροποιηση)

Δημοσ.

ρε φούστη μου , μόνο σε εμένα αρέσει ;;;;

Το οπτικό ζουμ δεν έχει καμία σχέση με το ψηφιακό ότι και να λένε οι "ειδήμονες"..

Στο 10Χ οπτικό ζουμ ξεκινάς με μηδέν απώλειες και του κάνεις και ψηφιακό. (αν θες να δεις αν έχει τρίχες το βυζί της γκόμενας στην απέναντι παραλία !!!) .

Τα 41 mpixel είναι άλλη μια εμπορική αηδία.. Ούτε σε dslr δεν τα βάζουν, εκτός αν θες να τραβάς φωτογραφία 10 gigabytes για να την τυπώσεις να ντύσεις τον τοίχο του φιξ σε HD τύπωμα.

το πόσο καλή είναι η κάμερα θα φανεί σε δοκιμές..

Σε κάθε περίπτωση , αυτό είναι ιδανικό για όσους δεν θέλουν να έχουν ένα κινητό που η κάμερα του να κάνει για τα πάντα, και να μην κουβαλάνε και φωτογραφική μηχανή μαζί .

Εγώ δεν θα το προτιμήσω γιατί θέλω μεγαλύτερη οθόνη.

Αν βγάλει κάτι αντίστοιχο σε μέγεθος Note II (που έχω τώρα) , με dual sim, και καλή αυτονομία, το τσίμπησα επιτόπου..

Όχι για όλα τα γούστα σίγουρα.

Δημοσ.

@kfyros: συμφωνούμε απόλυτα με το zoom και τα ΜΡ. Αλλά στο GSMArena φαίνεται πως ο senrsor της κάμερας δεν είναι τόσο καλός όσο θα έπρεπε απο τα τεστ. (Αφού του βάζεις και φακό κανονικό.)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...