Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για οποιον δε θελει να κουβαλαει ΚΑΙ φωτογραφικη ΚΑΙ κινητο, ειναι μια χαρα επιλογη. Ναι δεν ειναι ομορφο, εχει ομως και καλα χαρακτηριστικα σαν κινητο αλλα και 10ρι ζουμ. Προφανως απευθυνεται σε συγκεκριμενο target group.

Το οτι εχει βγαλει ενα καρο galaxy συσκευες, ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο

νομιζω το συγκεκριμενο target group δεν ενδιαφερεται καν για αυτο το πραμα, δηλαδη αυτος που ειναι τοσο "κολλημενος με τη φωτογραφια προτιμαει παντα ξεχωριστη μηχανη. Εδω κουβαλανε τις dslr με ξεχωριστους φακους και αυτη η συσκευη θα τους λυσει καποιο προβλημα; Το προβλημα βρισκεται στο οτι δεν θες να κουβαλας ολη την ωρα τη φωτογραφικη σου. Μονο σε διακοπες θα μπορουσε να πει κανεις πως εχει καποιο νοημα αλλα και παλι θα παρει καποιος ενα κινητο μονο για διακοπες; Παντως θα εχει ενδιαφερον η αποψη και η χρηση οσων το αγορασουν. Με αυτη τη συσκευη θες τσαντα μονο για την ιδια τη  συσκευη

• Like 1
Δημοσ.

Για να πούμε και το άλλο, τα χαρακτηριστικά του κινητού δεν θυμίζουν σε τπτ το s4. σονι και καλά να εκμεταλλευτούν το όνομα της ναυαρχίδας τους. Για μένα αυτό είναι έμμεση παραπλανητική διαφήμιση. ας το έβγαζαν απλώς galaxy zoom.

Δημοσ.

πιο άσχημο πεθαίνεις.......και όσο για το όνομα απο το s4 δεν έχει ούτε τον επεξεργαστή του ούτε το σχήμα του και γενικά τίποτα απο αυτό.

σαν να πουλάει η audi το r8 SUV edition

• Like 1
Δημοσ.

Ποια απο τις δυο συσκευες θα ντρεποσασταν λιγοτερο να τη κολατε στ'αυτι για να μιλήσετε?

Σκεφτείτε αυτο πρώτα πριν αποφασίσετε ποια απο τις δυο θα τσιμπισετε!

Δημοσ.

Ποια απο τις δυο συσκευες θα ντρεποσασταν λιγοτερο να τη κολατε στ'αυτι για να μιλήσετε?

Σκεφτείτε αυτο πρώτα πριν αποφασίσετε ποια απο τις δυο θα τσιμπισετε!

απο τι στιγμη που κατι με εξυπηρετει προσωπικα δε 8α ειχα θεμα ντροπης...σε οποιον αρεσουμε κι οποιος θελει ας μου κανει σχολιο στο δρομο για το κινητο που προσωπικα εγω θα εχω επιλεξει...δεν καταλαβα θα δωσω σημασια στην γνωμη του κοσμου?ας κοιταξουν τα "χαλια" τους και μετα ας ασχοληθουν με το κινητο του καθενος...εκτος των αλλων το κινητο δεν ειναι για φιγουρα αλλα για οτι βολευει τον καθενα και το αλλο γιατι ανηκω σε αυτους που ποτε δεν αφηνω το κινητο στην καφετερια στο τραπεζι αλλα παντα μεσα στην τσαντα μου οπου κι αν παω  η στην τσεπη μου κι οταν με καλεσουν η το χρειαστω 8α το βγαλω...εντελως φιλικα παντα :)

• Like 1
Δημοσ.

κλασσικα αν το εβγαζε η apple πρωτη δε 8α φαινοταν ασχημο γκουμουτσα και αλλα πολλα σε πολλους απο εδω μεσα...

Μήπως επειδή αν έβγαζε κάτι τέτοιο η Apple ΔΕ-ΘΑ-ΗΤΑΝ-ΤΟΣΟ-ΑΣΧΗΜΟ;  :whistle:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...