ares225 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ειπα κι εγω περασαν τοσες μερες χωρις να βγει samsung κινητο... 2
Zandim Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 αν ζυγιζει μεχρι 200 γραμμαρια και κοστιζει μεχρι 400€ εγω το βλεπω καλη επιλογη. αλλα μαλλον θα μιλαμε για πολυ περισσοτερα...
Windows8 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Eκραζαν το 808 για το παχος του, και τους φαινεται καλη επιλογη αυτο το εκτρωμα. Ε, ο fanboyσμος εχει και τα ορια του. Αυτη των android χειροτεροι και απο της Apple κοντευουν να γινουν.
kallair Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Τραγικά πράγματα από την sammy... βγάλε κινητό με οπτικό ζουμ αλλά έστω κάνε το να μοιαζει με κινητό. όχι με τούβλο..
phanispal Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μην προτρέχετε... Θα βγάλει κι απ' αυτό. Απ' όλα θα βγάλει. 1
Zandim Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Για καποιον οπως εμενα , που η φωτογραφικη ειναι σημαντικο χαρακτηριστικο ενος κινητου , δεν ειναι fanbuyσμου για κανενα λογο. Ουτε καν εχω κινητο samsung ουτε υποστηριζω με τον ιδιο τροπο το android . Το τελευταιο smartphone με σοβαρη καμερα που ειχα ηταν το n82 . Μετα το n8 συνεχισε την οικογενεια των smartphones με σοβαρη καμερα και τωρα το 808. Τα 2 τελευταια ομως εχουν μεινει πισω λογω λογισμικου, αρα χανουν στον τομεα smartphone. Το συγκεκριμενο samsung ειναι φωτογραφικη και smartphone. Οχι smartphone με δυνατοτητα ληψης καλων φωτογραφιων για την κατηγορια, ουτε καμερα με δυνατοτητα να παιρνεις τηλεφωνο και να βαζεις εφαρμογες. Ειναι και τα 2. Αναμενω τιμη και διαστασεις-βαρος edit 125.5x63.5x15.4χιλιοστα και 208γραμμαρια 1
Ledis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Που να καταλάβετε εσείς την στρατηγική τη Samsung. Να σας εξηγήσω λοιπόν, βγάζοντας λοιπόν το Τούβλο Galaxy S4 Zoom, το Galaxy Note θα φαίνεται κομψοτέχνημα PS: πριν αρχίσουν τα flame, Πλάκα κάνω. 2
blackkiller Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Για να ακούσω τώρα τους haters των Lumia που έκραζαν το "εξόγκωμα" και την εμφάνιση του EOS...... Γελάνε και οι πέτρες με μερικούς εδώ μέσα....... 1
keysmith Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 125.5x63.5x15.4χιλιοστα και 208γραμμαρια Το 15.4 είναι με τον φακό και το γκριπ? δεν νομίζω. Τες πα, επειδή δεν μοιάζει με κινητό και έχει ξαναβγεί στο παρελθόν κάτι τέτοιο (φωτογραφική με κινητό) δεν το βλέπω να κάνει κάτι. το ΕΟΣ θα είναι ο κυρίαρχος στα φωτοκινητά με τον μεγάλο αισθητήρα, crop zoom που αναιρεί την ανάγκη για οπτικό ζουμ (οπτικό είναι και αυτό αλλα χωρίς ο φακός να μεταβάλλεται). Κρίμα που δεν θα είναι με android. Τι να κάνεις δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Το 808 που έχω είναι πολύ καλό (όχι τέλειο) αν και παχουλό/βαρύ. Το ΕΟΣ είναι σε αυτή τη λογική
voltes5george Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Κριμα για τη νοκια. Η μεγάλη μεριδα του κοσμου ακόμη και σε αυτη την κατηγορία θα στραφει σε samsung λογω ονοματος.
XFiLiP Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 that's not a phone... is a camera with phone... if you drop this, the lens(mechanism) will broke for sure...
lepaterious Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Η samsung πειραματα κανει αν πουλησει αυτο το τουβλο θα βγαλει και αλλα jesus! 1
designforyou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 για ποτε το υπολογιζουν?εχουμε καμια πληροφορια?
alimentas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.ΤΙ ειναι αυτο ρε???μπραβο στην samsung πολυ ωραια υλοποιηση(εκει που λες οτι ασχημοτερες συσκευες δεν γινεται να φτιαξει καθε φορα ξεπερναει τον εαυτο της) Εχω κανει κ γω 2 project ξερει κανεις που μπορω να τα προωθησω για να μην χαθουν...... 13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα