Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω ένα απλό pc και λίγο παλιό εχθές δούλευε μια χαρά σμρ το άνοιξα για να το καθαρίσω και μετά έβαλα την μητρική σε άλλο κουτί αλλά δίστιχος δεν παίρνει σήμα η οθόνη η οποία είναι μια χαρά κ σαν αποτέλεσμα δεν δουλεύει το pc τι θα μπορούσε να φταίει , από την εμπορεία μου πιστεύω κάρτα γραφικών αλλά από την άλλη είπα να μου δώσετε την γνώμη σας.

Δημοσ.

Τα είδα όλα πολλές φορές ανοίγει αλλά η οθόνη συνεχίζει να λέει οτι δεν παίρνει σήμα κ το δοκίμασα και σε άλλη οθόνη, hdd cooler δουλεύουν ,

Δημοσ.

κάτι χάλασε κατά την μεταφορά. κοίτα cpu fan + heatsink ότι είναι κανονικά πάνω.

βγάλε τελείως τις μνήμες και άμα το motherboard κανεις beeps είναι ok

Δημοσ.

Η motherboard ποτε δεν έκανε beep όταν άνοιγε ακόμα και μια φορα που δεν ήταν καλά κουμπωμένη η καρτα γραφικών, τι είναι το heatsink

Δημοσ.

Φίλε μου άκου άσχετος δεν είμαι , μπήκα και έκανα post για μια γνώμη , το ότι δεν κατάλαβα ότι heat sink είναι η ψήκτρα δεν μπορείς να λες ότι δεν ξέρω τα Parts του υπολογιστή , Σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά δεν νομίζω να στην είπα για κάτι ούτε και σ έθιξα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μπορείς να καταλάβεις τι εxει το pc πρέπει να βάλεις Beeper. χωρίς αυτό θα χασείς πολu χρόνο.

Επεξ/σία από biomecanoid
Δημοσ.

<p>Βγάλε και ξαναβάλε τις μνήμες ram και πρόσεχε να μπούνε στις θύρες που τις είχες πριν και να κουμπώσουν καλά </p>

Άμα δεν κάνει μπιπ είναι σχεδόν σίγουρα ραμ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...