chridevelop Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα έχω ένα απλό pc και λίγο παλιό εχθές δούλευε μια χαρά σμρ το άνοιξα για να το καθαρίσω και μετά έβαλα την μητρική σε άλλο κουτί αλλά δίστιχος δεν παίρνει σήμα η οθόνη η οποία είναι μια χαρά κ σαν αποτέλεσμα δεν δουλεύει το pc τι θα μπορούσε να φταίει , από την εμπορεία μου πιστεύω κάρτα γραφικών αλλά από την άλλη είπα να μου δώσετε την γνώμη σας.
biomecanoid Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Φταίει που του άλλαξες κουτί, Κάτι έκανες λάθος κατα την αλλαγή από το ένα κουτί στο άλλο. κοίτα όλες τις συνδέσεις
chridevelop Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Τα είδα όλα πολλές φορές ανοίγει αλλά η οθόνη συνεχίζει να λέει οτι δεν παίρνει σήμα κ το δοκίμασα και σε άλλη οθόνη, hdd cooler δουλεύουν ,
biomecanoid Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 βγάλτο έξω από το κουτί και κάντο test πάνω σε μια ξύλινη πλαστική επιφάνεια με μονο τα βασικάpsu motherboard cpu ram gpu
chridevelop Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Τα ίδια + το ότι σβήνει μόνος μετά από λίγα δευτερόλεπτα
biomecanoid Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 κάτι χάλασε κατά την μεταφορά. κοίτα cpu fan + heatsink ότι είναι κανονικά πάνω.βγάλε τελείως τις μνήμες και άμα το motherboard κανεις beeps είναι ok
chridevelop Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Η motherboard ποτε δεν έκανε beep όταν άνοιγε ακόμα και μια φορα που δεν ήταν καλά κουμπωμένη η καρτα γραφικών, τι είναι το heatsink
biomecanoid Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Άμα δεν ξέρεις τα Parts του υπολογιστή δεν θα έπρεπε να πειράξεις το pc
chridevelop Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Φίλε μου άκου άσχετος δεν είμαι , μπήκα και έκανα post για μια γνώμη , το ότι δεν κατάλαβα ότι heat sink είναι η ψήκτρα δεν μπορείς να λες ότι δεν ξέρω τα Parts του υπολογιστή , Σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου αλλά δεν νομίζω να στην είπα για κάτι ούτε και σ έθιξα.
biomecanoid Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Για να μπορείς να καταλάβεις τι εxει το pc πρέπει να βάλεις Beeper. χωρίς αυτό θα χασείς πολu χρόνο. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2013 από biomecanoid
GiannisWalker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Βγάλε και ξαναβάλε τις μνήμες ram και πρόσεχε να μπούνε στις θύρες που τις είχες πριν και να κουμπώσουν καλά 1
stevenosfp1999 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 <p>Βγάλε και ξαναβάλε τις μνήμες ram και πρόσεχε να μπούνε στις θύρες που τις είχες πριν και να κουμπώσουν καλά </p> Άμα δεν κάνει μπιπ είναι σχεδόν σίγουρα ραμ.
biomecanoid Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Στις RAM ΠΑΝΤΑ κάνει beep εκεί που δεν κάνει beep και είναι νεκρό είναι συνήθως άμα έχει θέμα η CPU η το Motherboard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα