ababapanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 καλησπερα! εχουμε ενα site (wordpress) και θελουμε να μεταδιδουμε απο εκει, σε live streaming video καποιες εκπομπες που θα κανουμε... 1. Τι καμερα προτεινετε μεχρι 200 ευρω για αυτην την χρηση? 2. υπαρχει καποιο ετοιμο plugin για wordpress? 3. πρεπει να ζητησουμε ιδικο server απο την εταιρια που μας δινει hosting?
platongr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 2. χρησιμοποίησε τον jw player 3. χρειάζεσαι ένα account για live streaming Όσον αφορά την κάμερα, έχεις πολλές επιλογές. Από μία απλή webcam, μία handycam και αναλόγως τι θέλεις να δείξεις προς τα έξω. Αν θέλεις να φτιάξεις π.χ. ένα μίνι studio, θα χρειαστείς και φωτισμό και καλό ήχο και έναν μείκτη και το αντίστοιχο software.
ababapanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 υπαρχει δυνατοτητα να κανουμε streaming σε 720p που θελουμε? και αν ναι τι απαιτησεις γραμμης χρειαζοντε? μια 24αρα ADSL αρκει? για 50 περιπου χρηστες αρχικα? και μετα το video πως το ενσωματοσουμε αυτα στο σαιτ μας? με καποιο plugin πχ? η χρειαζεται γνωση κωδικα?
ababapanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ξεχασα να αναφερω οτι θελω να ειναι συμβατη η μεταδοση live streaming και με συσκευες apple, πχ iphone κλπ... οποτε λογικα δεν μου κανει flash playerτι αλλο απλο υπαρχει?
ababapanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ευχαριστω! και απο server ποιον μου λετε? μεχρι 200-300 ευρω / ετος ?
ababapanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 θα υπαρχει ζωντανη εκπομη 4 φορες την εβδομαδα η οποια θα ειναι 1 ωρας... Απο εκει και περα θελουμε ολην την ημερα να παιζουν κονσερβα καποιες εκπομπες , αλλα μαλον αυτο μπορει να γινει και με αλλον τροπο εκτος απο streaming, πχ με youtube κλπ...
biomecanoid Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 και γιατί δεν κάνετε live streaming στο youtube ?
ababapanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 και γιατί δεν κάνετε live streaming στο youtube ? να πω την αληθεια δεν το εχω ψαξει, τι θετικα και αρνητικα εχει η καθε λυση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα