hikesl Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δεν μπορουσαν να ζητησουν απο τα ΕΛΤΑ να στελνουν υποχρεωτικα ειδοποιηση ετσι ωστε για να παραλαβεις το δεμα να πρεπει να υπογραψεις; Παντως δε νομιζω οτι τα μεταφορικα μπηκαν εξαιτιας των "εξυπνων" και ουτε θα αποτρεψουν την εμφανιση νεων "εξυπνων"... Ότι παραγγελία έχω κάνει από αμαζον πάντα έτσι ερχόταν και πήγαινα να το παραλάβω από τα ΕΛΤΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gruser Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 να κλεισουν τα ΕΛΤΑ που ειναι gtp.ας κλεισει και η ερτ τα free μεταφορικα να μεινουν. καντε like το τοπικ να βγει στη πρωτη σελιδα να το δουνε ολοι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εγώ πάντως μόλις έστειλα ένα email διαμαρτυρίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guardianx71 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Έστειλα και εγώ mail λέγοντας ότι χωρίς τα δωρεάν μεταφορικά πλέον δεν συμφέρουν και πλέον δεν πρόκειται να ξαναπαραγγείλω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frap73 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Θα τους τσούξει περισσότερο εάν αναφέρετε και το eBay ... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksideras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Οφείλετε ένα μέρος στους <έξυπνους> Έλληναρες που κάνανε κόλπα δεν ήρθε το δέμα και μου το ξανα έστειλαν και ήρθε και το άλλο οπότε ΤΟ ΕΧΩ 2 ΦΟΡΕΣ και περηφανευόνταν αντι να το στείλει πίσω.... Κρίμα για όλους εμάς που είμαστε σωστοί και κάναμε πολλές παραγγελίες και το σημαντικότερο γλιτώσαμε πολλά ευρώ που δεν περισέυουν σε κανένα πλέον... Μακάρι με την πτώση των πωλήσεων στην Ελλάδα να αναθεωρήσει η amazon και να κατακεραυνώνει τους πονηρούς Ελληνές μόνο.... ολο αυτο μονος το σκευτηκες η σε βοηθησε και καπιος αλλος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sportime Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Jenny:FREE Super Saver Delivery to Greece on eligible orders over £25 was available on orders placed up to and including June 11, 2013 (GMT). Unfortunately, as of yesterday, this is no longer available. Μολις το εμαθα και εγω...Αλλα με διαφορετικο τροπο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teodor_ch Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ανάμεικτα συναισθήματα απο μένα. Ας το εκμεταλλευτούν κάποια Ελληνικά καταστήματα να τραβήξουν κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sorath Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ε όχι ρε γαμώτο. Τη γκαντεμιά είναι αυτή. Έλεγα χθες να πάρω πάλι πάνες για την μικρή και τώρα θέλουν και +20€ μεταφορικά να πάρει... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ας φάνε ψωμί και τα δικά μας παιδιά. Όσο πιο πολλά δώσουμε εδώ τόσο καλύτερες οι τιμές θα γίνουν και πιο πολλά παιδιά θα έχουν 1 μεροκάματο. Καλύτερα να ψάχνουμε ποιοι αετονύχηδες έχουν παιδάκια απλήρωτα και αυτοί να φάνε κράξιμο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ksideras Mόνος το σκέφτηκα και γνώμη μου είναι και νομίζω πως μπορεί να <βοήθησε> και αυτό στην μη δωρεάν μεταφορά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δυστυχώς το πάρτυ τελείωσε ή, τουλάχιστον προς το παρόν, αναβάλλεται. Βλέποντας ότι δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά ουσιαστικά το μεγαλύτερο μέρος του Ευρωπαϊκού Νότου (και λίγο από Βορρά), δεν πιστεύω ότι η απόφαση έχει να κάνει με λαθροχειρίες εκ μέρους κάποιων "έξυπνων" συμπολιτών μας - όπως για παράδειγμα έγινε με το play.com. Αν και φυσικά τίποτα δεν μπορώ να αποκλείσω. ΥΓ: Ευτυχώς πρόλαβα να βάλω μια παραγγελία με παπούτσια & DVD πριν 2-3 ημέρες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Εγώ δεν το πιστεύω αυτό περί "έξυπνου Έλληνα" και με προσβάλει. Δηλαδή ειλικρινά δεν έχεις διαβάσει εδώ μέσα ιστορίες περήφανων "καταναλωτών" που κοκορεύονται για το πώς "κορόιδεψαν το amazon"; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orgios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 noooooooooooo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Οφείλετε ένα μέρος στους <έξυπνους> Έλληναρες που κάνανε κόλπα δεν ήρθε το δέμα και μου το ξανα έστειλαν και ήρθε και το άλλο οπότε ΤΟ ΕΧΩ 2 ΦΟΡΕΣ και περηφανευόνταν αντι να το στείλει πίσω.... Κρίμα για όλους εμάς που είμαστε σωστοί και κάναμε πολλές παραγγελίες και το σημαντικότερο γλιτώσαμε πολλά ευρώ που δεν περισέυουν σε κανένα πλέον... Μακάρι με την πτώση των πωλήσεων στην Ελλάδα να αναθεωρήσει η amazon και να κατακεραυνώνει τους πονηρούς Ελληνές μόνο.... χαζαμαρες. χεστηκε η πολυεθνικη αν εσυ εισαι "σωστος"(?!) ή αν ο αλλος σκαρφιζεται κολπα για να κρατησει ενα βιβλιο... τελος παντων, το καλυτερο θα ειναι να κοιταξει ο καθενας τι μπορει να κανει στην εγχωρια αγορα. με το να ψωνιζετε κατ'ευθειαν απ'εξω απλα βοηθατε τα προβληματα που δημιουργουν αλλοι.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα